Şimdi Ara

BEYİN BEDAVA ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyin bize hiç bir bedeli olmadan bedava geliyor.Sayısız türün içinden sadece insana veriliyo ve ben kendini çok şanslı hissediyorum.Fakat onu gerçekten kullandığımı,zorladığımı hissetmiyorum. Değerini anlamak için yıllarımın mı geçmesi gerekiyor? Bill Gates sadece bedava olarak gelen beynini kullanarak zengin oldu.
    Bunun için şuandan itibaren daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Beyinim sınırlarını zorlayacağım ! Kim benimle?

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Beyin bize hiç bir bedeli olmadan bedava geliyor.Sayısız türün içinden sadece insana veriliyo ve ben kendini çok şanslı hissediyorum.Fakat onu gerçekten kullandığımı,zorladığımı hissetmiyorum. Değerini anlamak için yıllarımın mı geçmesi gerekiyor? Bill Gates sadece bedava olarak gelen beynini kullanarak zengin oldu.
    Bunun için şuandan itibaren daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Beyinim sınırlarını zorlayacağım ! Kim benimle?

Emin misin?
  • muhsin demiş onu. ama hardiskte yer kalmamıştı onu da bitirmişler geriye hiç salata kalmamış. sokak ortasında olmuş hepsi. kayıkla geldiklerinde mühendisi sallamışlar ardından zembilli biri yakalamış frisbiyi. dolapta nane var getirsene.. boşver.. sen en iyisi bilgisayarın kamerasını kapalı tut. çünkü kaldırımda da yürüsen tehlikdesin. her an ağ kablosu bağlaman gerekebilir, en iyisi gömleğini temiz tut sen ne olur ne olmaz. sonra demesinler hava bulutluydu yok başıma taş düştü falan. aga bunlar boş sözler sonra duvardaki tablo varya onu diyorum. üzerinde boya var hani işte o ha işte o. doğayı seviyorum onun gibisi yok, mesela müzik dinleyebiliyorsun. her sözylediğin sözün bir nedeni var elbet, ateşle oynama ki masa uzaga gitmesin. diyeceğin o dur ki yastığa başını döşeğe bir tarafını koyarsın. heyyt be... bu dünyanın çivisi çıkmış..
  • kafasını kullanarak belli bir yere gelmiş başka bir tür söyle bana
  •  BEYİN BEDAVA ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIM
  • Hayat dandik ama Grafikler süper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

kafasını kullanarak belli bir yere gelmiş başka bir tür söyle bana

Eğitilmiş bazı hayvanlar, bazı insanlardan daha zeki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

muhsin demiş onu. ama hardiskte yer kalmamıştı onu da bitirmişler geriye hiç salata kalmamış. sokak ortasında olmuş hepsi. kayıkla geldiklerinde mühendisi sallamışlar ardından zembilli biri yakalamış frisbiyi. dolapta nane var getirsene.. boşver.. sen en iyisi bilgisayarın kamerasını kapalı tut. çünkü kaldırımda da yürüsen tehlikdesin. her an ağ kablosu bağlaman gerekebilir, en iyisi gömleğini temiz tut sen ne olur ne olmaz. sonra demesinler hava bulutluydu yok başıma taş düştü falan. aga bunlar boş sözler sonra duvardaki tablo varya onu diyorum. üzerinde boya var hani işte o ha işte o. doğayı seviyorum onun gibisi yok, mesela müzik dinleyebiliyorsun. her sözylediğin sözün bir nedeni var elbet, ateşle oynama ki masa uzaga gitmesin. diyeceğin o dur ki yastığa başını döşeğe bir tarafını koyarsın. heyyt be... bu dünyanın çivisi çıkmış..

ok

• quote:

muhsin demiş onu. ama hardiskte yer kalmamıştı onu da bitirmişler geriye hiç salata kalmamış. sokak ortasında olmuş hepsi. kayıkla geldiklerinde mühendisi sallamışlar ardından zembilli biri yakalamış frisbiyi. dolapta nane var getirsene.. boşver.. sen en iyisi bilgisayarın kamerasını kapalı tut. çünkü kaldırımda da yürüsen tehlikdesin. her an ağ kablosu bağlaman gerekebilir, en iyisi gömleğini temiz tut sen ne olur ne olmaz. sonra demesinler hava bulutluydu yok başıma taş düştü falan. aga bunlar boş sözler sonra duvardaki tablo varya onu diyorum. üzerinde boya var hani işte o ha işte o. doğayı seviyorum onun gibisi yok, mesela müzik dinleyebiliyorsun. her sözylediğin sözün bir nedeni var elbet, ateşle oynama ki masa uzaga gitmesin. diyeceğin o dur ki yastığa başını döşeğe bir tarafını koyarsın. heyyt be... bu dünyanın çivisi çıkmış..

HANI BEDAVAYDI?!!

• Boşver kendine yoğunlaş.
  • kasma bukadar benim gibi yap
     BEYİN BEDAVA ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIM
  • İnsan beyni gelişmiştir ama.. yanlış bir şekilde gelişmiştir.
  • quote:

belki hayatın anlamını bulurum diye sonuna kadar okudum lan :D

• Maalesef pc başında gelişmiyor beyin, eğer beynini gerçekten geliştirmek istiyorsan önce forumdan çık, muhattapların burada değil.
  • Assembly dilini iyi derece öğrenerek bir isletim sistemi yaz assemlyde fonksiyonları kendin yazarsın öğrenmen gereken işlemcinin komut kumesidir onun dısında algoritma öğrenirsin daha iyi program yazmak için sonra istersen işlemciyi çözmek için işlemcinin elektroik devrelerini incelersin işlemci bile tasarlarsın assembly kodu en hızlı kodtur isletim sistemin çok hızlı çalışır ve boyutu çok küçük olur sana beynini kullanman için fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamebird

Assembly dilini iyi derece öğrenerek bir isletim sistemi yaz assemlyde fonksiyonları kendin yazarsın öğrenmen gereken işlemcinin komut kumesidir onun dısında algoritma öğrenirsin daha iyi program yazmak için sonra istersen işlemciyi çözmek için işlemcinin elektroik devrelerini incelersin işlemci bile tasarlarsın assembly kodu en hızlı kodtur isletim sistemin çok hızlı çalışır ve boyutu çok küçük olur sana beynini kullanman için fırsat

Ben basıc öğrendim olurmu
  • Assembly dilini araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın emin ol assembly bilsen ac kalmazsın ama kaynaklar ingilizcedir
  • bunun için yanlış yerdesin kapat bilgisayarı ve burdan koşarak uzaklaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamebird

Assembly dilini araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın emin ol assembly bilsen ac kalmazsın ama kaynaklar ingilizcedir

Doğru söylüyorsun.

Ben okulda eğitimi verilmediği halde basic dilini öğrendim ve gayet iyi kodlar yazdım okulda hocalarımı bile baya şaşırttım

Başımda Öss belası olmasa asm yide öğrenirdim. Ama gel gelelim ingilizceyi bir türlü öğrenemiyorum. Yabancı kaynaklarda çok güzel

bilgiler var ama yararlanamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorm. Mühendis olduktan sonra yabancı dilin varmı dediklerinde ne yapacam

onuda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyotec -- 13 Eylül 2011; 21:07:24 >

• 12 yasinda cocuklar hack filan yapıyor çeviri yaptırırsan ciddi sekilde öğrenirsin basit bir dil zaten emin ol bunu ben uygulayacaktım ama bana kısmet değil başarırsan çok zengin olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.