Şimdi Ara

beyaz tenli bir erkek/kadının çirkin olmasının imkanı yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz tenden sıkıldın mı, esmerleş.Maalesef esmer,buğday ve özellikle sarı ten berbat.Ben esmere yakın sarı tenliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Esmer brii sakal ya da bıyık bıraksa hanzoya çingeneye dönüşür.Ama beyaz ten öyle mi sakal beyaz tene yakışır

• Çirkin diyince akla default kürt ya da hintlilerin geliyor olması buna örnek.Zencilerde durum değişiyor ama.

• Beyaz ten var beyaz ten var .. Okullardaki şişman tipsiz sivilceli çocukların (kız veya erkek farketmez) çoğu beyaz tenli ona kalırsa ..

Öyle bir genelleme yok .

• erkekte betaz sari rengi kizlarin yuzde 99 sevmez. erkeksi degildir.

• Yüz tipine göre değişir. Esmer kadınlar daha çekici bence.

• Bunu ben de düşündüm. Hayatımda gördüğüm en güzel kız bronz tenli bir kızdı ama çirkin olunca esmer olmak çok kötü bir şey oluyor.
    Beyaz tenli ama çirkin insanların en azından korkutucu bir tipi olmuyor.
    Ben hem esmerim hem çirkinim polis yolda yürürken çantamı açtırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan ilerizekalı arkadaş ondan mı Türkiye de herkes esmer burak özçivite hasta

beyaz ten diyor süt çocuğu seni beyaz tenli erkeklere hasta olan grup gaylerdir

kızlar esmer erkeklerden daha çok hoşlanır hadi ağla
  • Vardır kendimen biliyorum aslında arkadaşlarım güzel olduğumu sadece kullanmadığımı bakım vs yapmadığımı makyaj yani söylüyorlar ama bence gercekten güzel olsaydım her durumda güzel görünürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahargünesi

Vardır kendimen biliyorum aslında arkadaşlarım güzel olduğumu sadece kullanmadığımı bakım vs yapmadığımı makyaj yani söylüyorlar ama bence gercekten güzel olsaydım her durumda güzel görünürdüm
    Çirkin kızlar makyajla kurtarır durumu eğer çok çirkin değilseler.
  • Bana aşırı makyaj yakısmıyor ruj rimel ilerisine gitmedim hiç o da dügünde fln yani durum kurtamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahargünesi -- 4 Ağustos 2018; 23:28:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahargünesi

Bana aşırı makyaj yakısmıyor ruj rimel ilerisine gitmedim hiç o da dügünde fln yani durum kurtamak istemiyorum
    h.g harun abi
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Kac ay oldu buraya geleli hala erkek oldugumu düşünen varmıs 😂😂

• Erkekte beyaz renk olmuyor. Aşırı yakışıklı olman gerek anca o ten rengini kapatabilesin. Yakışıklı erkek diye aratsan bile beyaz erkek çıkmıyor. Anca 13-14 yaşında kızların sevdiği tipler beyaz olurlar. Sakalsız falandırlar saçlar uzundur

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 5 Ağustos 2018; 0:0:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.