Şimdi Ara

BEYAZ SIS TURUNCU PARK LAMBASI UYUMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi aksamlar arkadaslar 2008 model honda civic marka aracim var siyah renk sis lambalarini beyaz ve parklari turuncu yapmak istiyorum sizce nasil bir goruntu olur ya da onerebileceginiz baska bir secenek varmidir..

• Ben bazen caddelerde sizin istediğiniz kombineyi görüyorum. Muhteşem duruyor. Cebinizi zorlamayacak abartıya kaçmayacak biçimde yaptırmanızı tavsiye ederim
  • Kaliteli bir sekilde yaptirmaya kalksam ne kadar tutar acaba hic bilmiyorum yada malzemeleri nerden almaliyim
  • Gecenin karanlığında öyle gezilmeyecekse (gezenler var) güzel görüntü hatta mavi sise turuncu park daha güzel uyuyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Gecenin karanlığında öyle gezilmeyecekse (gezenler var) güzel görüntü hatta mavi sise turuncu park daha güzel uyuyor bence.

Yok hocam gece gece o sekilde gezilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

Gecenin karanlığında öyle gezilmeyecekse (gezenler var) güzel görüntü hatta mavi sise turuncu park daha güzel uyuyor bence.

İşte gelin görünki gezenler var malesef hatta ben yeni kasa bir clionun ledlerini açarak gezdiğini gördüm led açıkken arka farlarda yanmıyor çok teklikeli yani arabayı fark etmem zaman aldı bide arabada siyah. Ne diyeyim aptallıkmı düşüncesizlikmi artık ne derseniz ama dediğiniz şekilde görüntü güzel duruyo bayağı güzel, görünmesi içinde havanın kararması lazım yani mümkün olduğunca akşam üstü falan açılıp yolda gidilebilir veya bir yerde arabada birini beklerken öyle beklenebilir ama gece uzun yolda şehirde trafikte hele sokak aydınlatmasının olmadığı yerlerde kesinlikle çok tehlikeli.

• quote:

quote:

quote:

İşte gelin görünki gezenler var malesef hatta ben yeni kasa bir clionun ledlerini açarak gezdiğini gördüm led açıkken arka farlarda yanmıyor çok teklikeli yani arabayı fark etmem zaman aldı bide arabada siyah. Ne diyeyim aptallıkmı düşüncesizlikmi artık ne derseniz ama dediğiniz şekilde görüntü güzel duruyo bayağı güzel, görünmesi içinde havanın kararması lazım yani mümkün olduğunca akşam üstü falan açılıp yolda gidilebilir veya bir yerde arabada birini beklerken öyle beklenebilir ama gece uzun yolda şehirde trafikte hele sokak aydınlatmasının olmadığı yerlerde kesinlikle çok tehlikeli.

Kesinlikle katiliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyurunuz efendim, daha iyisi var:

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

buyurunuz efendim, daha iyisi var:

Hocam bu islem nasil yapiliyor kaliteli turuncu renk verecek bir ampulu nasil bulabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

buyurunuz efendim, daha iyisi var:

Hocam bu islem nasil yapiliyor kaliteli turuncu renk verecek bir ampulu nasil bulabilirim

Amerikan park ampul diye geçiyor hocam.İnternetten de tuning ürünleri satan heryerde bulabilirsin.

• Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    vallahi xenon, bixenon vs. desen, 12v park ampulü, plakalık desen veya power led, high led desen emrine amade olurum ama bu konuda bir şey diyemem. amerikan park lazımdı, yaptırdım. orijinal sinyal ampulleri yani. turuncu park lazımsa link verebilirim, focus 2,5'ta falan çok çok iyi duruyor. modüller var a. park için. tam güçte yanıyor devamlı, sinyal verince yanıp sönüyor. fazla parlak olunca renkteki canlılık da iyi olabiliyor.

far camı da temiz olmalı renk için. bu da bayağı etkiliyor.

edit: soruyu cevaplamayı unutmuşum yahu.

sinyaller, parklara bağlanıyor. bunun için çiftli duy ile değiştiriliyor sinyallerin duyları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 7 Mart 2014; 21:10:43 >
  •  BEYAZ SIS TURUNCU PARK LAMBASI UYUMU ?

Bu görüntü gerçekten çok güzel gözüküyor arabaya resmen bambaşka hava katıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOVISTAR -- 7 Mart 2014; 21:21:40 >

• Istanbulda tavsiye edebileceginiz bir yer varmi bunu yaptirabilecegim

• Şu sisleri sissiz havada yakan arkadaşlara + birde zenon takıpta yakanlara en derinden sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
  • quote:

Istanbulda tavsiye edebileceginiz bir yer varmi bunu yaptirabilecegim

Herhangi bir tuning de yaparlar bence farlar 6000k olursa daha güzel olur tam buz beyazı far olan yani

• Hocam sisler hakkında bir bilgim yok fakat turuncu sinyalleri yazın bizim arabayada yaptırmayı düşünüyorum gerçekten çok güzel duruyor.('02 elantra)
    Onun bir modülü varmış, ben sanayi de sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam 30 lira gibi bir fiyat söylemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Şu sisleri sissiz havada yakan arkadaşlara + birde zenon takıpta yakanlara en derinden sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Aynen adam lar iyice b...kunu cikarttilar
    Parklari acip xenon sis fariyla dolasanlar
    Onde Sis fari yok diye arka sis farini acanlar
    Kirmizi mavi pembe sari ve xenon sis farlari
    Velhasil orijinalin disin da far sis fari renk kullananlar her zaman sislerlerle gezen
    MAGANDA lara kocaman
    Bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: polotje

quote:

Şu sisleri sissiz havada yakan arkadaşlara + birde zenon takıpta yakanlara en derinden sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Velhasil orijinalin disin da far sis fari renk kullananlar her zaman sislerlerle gezen
    MAGANDA lara kocaman
    Bir.

Zamaninda emniyete mail attim bunlarla ilgili. Bana sadece bilgilendirme mesaji geldi geri. 2012 yilinda bilmem kac araca ceza kestik diye... Nebileyim arkadas ya. Bende sis taktiricam arabaya. Sislerin yonunude direk yukari soforun gozune dogru yapicam. Bide zenon taktimmi degme keyfime. Gozune gozune tutucam adamin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polotje

quote:

MAGANDA lara kocaman
    Bir.

Zamaninda emniyete mail attim bunlarla ilgili. Bana sadece bilgilendirme mesaji geldi geri. 2012 yilinda bilmem kac araca ceza kestik diye... Nebileyim arkadas ya. Bende sis taktiricam arabaya. Sislerin yonunude direk yukari soforun gozune dogru yapicam. Bide zenon taktimmi degme keyfime. Gozune gozune tutucam adamin

Aynen bende iki defa mail attim banada ayni hikayeyi gonderdiler
    Lanet olsun

Bende sis fari var orijinal. Ama bunlar yuzunden siste bile acamaz olduk

• Beyaz ışık siste hiçbir işe yaramaz, görüş daha kötü bile olabilir.
    Sis lambası da normal şartlarda açılmaz ama:
    Geçen far ayarı bir hayli bozuk bir araç tarafından rahatsız edildim. Daha sonra da arkasına geçip sisleri yaktım ve kendisine benzer bir zevk tattırdım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.