Şimdi Ara

Beyaz kot pantolon giyilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giyen var mı beyler? Kirlenmesinden daha çok bizim milletimizin bir erkeğin beyaz pantolon giymesine bakışı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex2605 -- 21 Mart 2014; 12:34:04 >

• aldın mı yoksa alacak mısın?

alacaksan hiç karışma derim.zaten ben şahsen çok beğenmiyorum,bir de apaçilerin giydiği beyaz pantolonlar aklıma geldi birden.

BEN HAYIR DİYORUM.HÜLYA?
  • şahsen ben beğeniyorum . Önemli olan kimin giydiği ne giydiği değil
  • Kombinasyonu iyi yaparsan çok yakışıyor , siyah tşört siyah ayakkabı ve beyaz pantolon güzel gidiyor. Apaçilikden çok uzak biri olarak yakışıyor diyorum ama kombinasyona göre işte
  • "beyaz eşofman yaz günleri vazgeçilmezimdir
  • Resmini koydum hocam yukarıya.
  • Beyaz giyme toz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turuncu Mont Giyer misiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2000-2006 yılları arası beyaz keten pantolon giyerdim üzerinede açık mavi keten gömleğimi giymeye bayılırdım yazları onun dışında gömlek ve atletten başka beyaz giydiğimi hatırlamam, ama giyilir niye giyilmesinki. Yazın güneş ışınlarına karşı iyidir. Kıroya ve aptalca kombinasyonlara girmeyecek şekilde gayet hoştur bence.

http://www.tomandlorenzo.com/2013/07/werq-bruce-willis-in-dolcegabbana-at-the-red-2-premiere.html

• Bir sorun yok bence giy. Dexter reyis giyiyor hep belki dikkatinizi bile çekmemiştir çünkü sırıtmıyo yani bir sorun yok.

• ben giymem. ama yakışana da yakışıyor
  • Bende giymem, giyen de giysin banane...
  • neden giyilmesin dostum
  • giyiyorum ben sorun yok,ama oturaklı giy
  • ben giymem giyene de birşey demem sarı yeşil kırmızı giyeceğine beyaz giy ne diyelim
  • İçine giydiğine dikkat ettiğin sürece sorun yok bence.

• beyaz değil de krem rengi pantolon üstüne bordo gömlek, gök mavisi tişört-lagos falan iyi gidiyor.
  • aklıma direkt orkid reklamı geldi
  • ben giyiyorum beyaz pantolon üstünede siyah v yaka tişört altına siyah vans giyiyorum :)
  • Bende giyiyorum sadece beyaz değil yeşil kırmızı taba mavi renkli pantolonum oldukça var

• Ben pek sevmem beyaz pantolon ama giyilebilir. Kumaşının güzel olmasına dikkat edilmeli parlak olmasın. Pamuk olursa bi de yumuşak güzel durur yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.