Şimdi Ara

Beyaz kot pantolon giyilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giyilebilir.Ama Çevreden pek olumlu yorum alamayabilirsin
  • giyilir ama hepsi değil. mesela senin attığın giyilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz001

2000-2006 yılları arası beyaz keten pantolon giyerdim üzerinede açık mavi keten gömleğimi giymeye bayılırdım yazları onun dışında gömlek ve atletten başka beyaz giydiğimi hatırlamam, ama giyilir niye giyilmesinki. Yazın güneş ışınlarına karşı iyidir. Kıroya ve aptalca kombinasyonlara girmeyecek şekilde gayet hoştur bence.

http://www.tomandlorenzo.com/2013/07/werq-bruce-willis-in-dolcegabbana-at-the-red-2-premiere.html

acik mavi degilde lacivert giyersen
    Bkz. Oceans12 brad pitt polisten kacma sahnesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllar önce giyiyordum arada da giyerim ama herkese yakışmaz. bulaşma
  • mok rengi pantolon en iyisi cidden
  • inanamıcaksın ama google'da 1 tane beyaz pantolonlu apaçi yok.gönül rahatlığıyla giyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

2000-2006 yılları arası beyaz keten pantolon giyerdim üzerinede açık mavi keten gömleğimi giymeye bayılırdım yazları onun dışında gömlek ve atletten başka beyaz giydiğimi hatırlamam, ama giyilir niye giyilmesinki. Yazın güneş ışınlarına karşı iyidir. Kıroya ve aptalca kombinasyonlara girmeyecek şekilde gayet hoştur bence.

http://www.tomandlorenzo.com/2013/07/werq-bruce-willis-in-dolcegabbana-at-the-red-2-premiere.html

Oceans 13 de filmin sonuna kadar beyaz pantolon giyiyor herif

• Şimdi de beyazına mı sardınız la! Pantolonun beyazı sevilmez mi la mis gibi. Ben maviyi (kadife olan açık renkte) de seviyorum ama siz ona da kız işi dersiniz
  • quote:

quote:

quote:

Oceans 13 de filmin sonuna kadar beyaz pantolon giyiyor herif

evet biliyorum 12 de beyaz lacivert kombinasyonundan bahsetmistim, adam burdaki barzolarin giydigi parlak gri takimi giyiyor ama adam hala brad pitt ve ustunede bol

• quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Şimdi de beyazına mı sardınız la! Pantolonun beyazı sevilmez mi la mis gibi. Ben maviyi (kadife olan açık renkte) de seviyorum ama siz ona da kız işi dersiniz

nick-mesaj-smiley-pantolon rengi uyumu

• Beyaz pantolon-siyah ayakkabı-mavi kareli gömlek
  • Benim var beyaz kotum gayet de güzel.
  • quote:

quote:

Şimdi de beyazına mı sardınız la! Pantolonun beyazı sevilmez mi la mis gibi. Ben maviyi (kadife olan açık renkte) de seviyorum ama siz ona da kız işi dersiniz

Artık alıntı bildirimlerine bakmayacağım boşuna zaman kaybediyorum kendinden büyük insanlara laf soktum sanıp aslında egosunu tatmin ettirmek ve mesajını ünlü etmek için uğraşanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum çünkü,çocukla çocuk olmayın diye bir deyim vardır bizim buralarda

• quote:

quote:

quote:

Artık alıntı bildirimlerine bakmayacağım boşuna zaman kaybediyorum kendinden büyük insanlara laf soktum sanıp aslında egosunu tatmin ettirmek ve mesajını ünlü etmek için uğraşanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum çünkü,çocukla çocuk olmayın diye bir deyim vardır bizim buralarda

mesaji unlu etmekmi merak ettim yas kac hocam?

• O zaman alıyorum beyler bir tane beyaz kot pantolon
  • bende var bir tane yaz günü mekanlara giderken arada giyiyorum, ama o apaçi olmak ile şık olmak arasındaki ince çizgiyi çok iyi tutturman gerek.

Güzel bir kısa kollu polo t shirt pantolonun üzerine giyilir, içeri sokulur, güzel bir kemer takılır ve ayakkabıda kemerle kombin edilir. Sonra hazırsın.
  • Ne zaman beyaz kot görsem aklıma gelir, 8 sene falan olmuştur heralde, arkadaşla çıktık bisiklet sürüyoruz, ben o zamanlar pek bilmiyorum. neyse bastık gidiyoruz ben beyaz kot giyen birine çarptım, pantolonunun paçası simsiyah olmuştu, yanında da sevgilisi vardı, hemen özür dilemeye başladım bişe de yapmadı, bindim bisiklete gittim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 8 Mart 2014; 14:09:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.