Şimdi Ara

Beyaz eşya özel tüketim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz eşya da ötv 2 aylık sıfırlanacakmış, kimse demiyorki beyaz eşya özel tüketim mi?

• hergun tv degısıyom ben bugun sony aldım yarın lg alcam
  • "Su" ozel tüketim, haberin yok galiba. Her pet şişeden ÖTV alınıyor. Sen beyaz esya luks mu diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil de buranın neo stalinist bir devlet olduğunu unutuyorsun
  • Sen ne hakla bir buzdolabı alıp özel özel tüketirsin! milletin canı çekmez mi! anarşik misin nesin ararun bak bin55'i
  • 2002 öncesinde buzdolabı bulabiliyormuyduk?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinlede yıkayabilirsin çamaşırı bulaşığı tabi özel tüketim olacak bu millete büyük lüx çamaşır bulaşık makinesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşamak lüks tüketim

• Değil mi? Tabi ki özel tüketim. Bakın bundan 15 sene önce evlerde fırın ve buzdolabı bulabiliyor muyduk? Ak Parti geldi her şeye sahip oldunuz bir yerleriniz havalandı. Üstüne bir de şikayet ediyorsunuz. Ulan bu adamlar daha ne yapsın, çökmüş bir ülkeyi güllük gülistanlığa çevirdiler. Az insaf ya.
  • Maden suyu, meyve suyu, kola gibi içeceklerin bile özel tüketim olarak görüldüğü ülkede beyaz eşyanın özel tüketim olup olmadığını sorgulayacak delikanlı mı çıkacak?
  • Eskiden mağarada saklanırdı yiyecekler. Buzdolabı mı vardı. Özel elbette. Mağarada ötv yok hem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanki 1940 da yaşıyoruz. Bu devirde beyaz eşyaya özel tüketim demek nedir?

• Adamı banlamışlar

• Aynen ağaç kovuklarında saklıyorduk :)
  • Elbette özel tüketim, 15 sene önce evlerde fırın, buzdolabı bulabiliyor muyduk?

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Değil mi? Tabi ki özel tüketim. Bakın bundan 15 sene önce evlerde fırın ve buzdolabı bulabiliyor muyduk? Ak Parti geldi her şeye sahip oldunuz bir yerleriniz havalandı. Üstüne bir de şikayet ediyorsunuz. Ulan bu adamlar daha ne yapsın, çökmüş bir ülkeyi güllük gülistanlığa çevirdiler. Az insaf ya.
    Hocam ironi yaptığınızı bilmesem özel notlarımdan nasibinizi alacaksınız

• Beyaz eşya özel tüketim tabiki de ama mesela Pırlanta özel tüketim değil hayati bir ihtiyaç adeta o yüzden ötv yok pırlantada

• quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

Beyaz eşya özel tüketim tabiki de ama mesela Pırlanta özel tüketim değil hayati bir ihtiyaç adeta o yüzden ötv yok pırlantada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.