Şimdi Ara

BEYAS BİLGİSAYAR MEHMET E ULAŞAN VARMI YİNE KAYIPLARDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• YA ABİ KIMI ARIYORSUN DAHA TOKATLADI MILLETI KAÇTI ARIYORUM TELEFONUNU ACMIOKI
    BATAGI BIR DEILKI BUSSURU BENCE İŞ ADLİYEYE SAVCILIGA DOKULMESI LAZIM BIZIDE MADARA ETTI
    ADAM SANIP SAVUNDUK MILLETE KARSI BANADA 1 CB DDR REM TAKTI YANE BU ADAMI MUTLAKA
    BULMAK LAZIM YAPTII ÜÇKAGITCILIKTAN DİĞİL İNSANLARI KERİZ YERİNE KOYDUGUNDAN CIKIP DELİKANLI GİBİ BABA İHTİYACIM WAR DERSE BEN KENDİ NAMIMA BİŞE İSTEMEM AMA ADAMIN TİNİYETİ BOZUK SANA SENIN YANINA GELDIGI ZAMAN BENI BIR ARA ABI DEDIM MSN DEN SEN ARAMADINKI YAKALIYAYIM ORDA SON ISIYDI SENLEN ZATEN YURUDU GITTI
  • Gittigidiyor'da satışları devam ediyor
  • YA ZATEN KİMSE İLGİLENMİYOR UZAK DİYE AMA ŞEŞ KAZA İSTANBULA GELMESİN?
    BENİ BANA YAPTIGI DİĞİL BENİ İNSAN OLDUGUNA INANDIRIP
    KULLANMASI OLDU REM NE BENI BATIRIR NEDE ONU IHYA EDER AMA BİR DELİKANLIYADA YAKIŞMAZ
    İKİ PARALIK MAL YÜZÜNDEN İNSANLARDA LAF YEMEK
  • önsezilerimde doğru çıktım. nifepeden bişey alacaktım. sonra hakkındaki yazdığım yazıyı hatırladım. nifepeden alışveriş yapmayacağım dedim. ve yapmadım. hatta yazmıştım bir ilanına. ama nifepe çok usta bir şekilde herkesin gönlünü almıştı ama benimkini alamamıştı. iyikide inanmamışım nifepeye.

bu arada arkadaşım geçmiş olsun. merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmaz. mutlaka bir yerden çıkar acısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Gittigidiyor'da satışları devam ediyor

Gittigidiyordaki ismi nedir? bazen ordan bi şeyler alıyorum kazaya kurban gitmeyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAOL KARDES HEP OYLE DIYORUZ AMA EN SONUNDA BIR IBRETLIK OLAY YAPILIP BURAYA KONMASI LAZIMKI DIGER TİNİYETİ BOZUK ARKADAŞLARDA HAA ADAMI FENA YAPIYOLAR DEYİP KALKIŞMASINLAR
    BİRŞEYE ARTIK MAL ALIRKEN YADA SATARKEN TEDİRGİN OLUYOR İNSAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thiefman

quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Gittigidiyor'da satışları devam ediyor

Gittigidiyordaki ismi nedir? bazen ordan bi şeyler alıyorum kazaya kurban gitmeyelim.

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=nifepe

BURDADA AYNISI BILADER

• gittigidiyorda kazık atma durumu söz konusu olamaz. lakin mehmetin boyle bırsey yaptıgına hala ınanamıyorum. bır acıklaması vardır dıyecegım ama bu kacıncı oldu. yakıstıramadım dogrusu
  • arakadaşlar dikkat beyaz b.sayar ünvan değiştirmiştir EGE B.SAYAR OLMUŞ AMAN DİKKAT
  • "nifepe" nikli kişi GittiGidiyor dan benim ürünüme açıkartırmada teklif verip kazanmıştı.Fakat sonradan ödeme yapmamış beni mağdur etmişti...GGdeki zarar genelde zaman kaybı ve cüzi miktarda listeleme ücreti oluyor.Ama bu tür forumlarda gerçekten dikkatli olmak lazım bu tür kişilere karşı...

Kazasız belasız alışverişler dileğiyle...
  • :) Arkadaşlar bu konuşmalardan anladığım kadarıyla çok dikkat edilmesi gerek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.