Şimdi Ara

NİFEPE NİCKLİ ARKADAŞA DİKKAT EDİN GÖZ GÖRE GÖRE DOLANDIRILIRSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu düzenli takip eden arkadaşlar bilir Nifepe nickli arkadaş hakkında daha öncede beni uyutuyor diye başlıkla bi şikayet yazmıştım bugun artık anladım ki amaç uyutmak oyalamak değil düpedüz dolandırmak hemde göz göre göre.O gün göndermediklerini aradan bir aydan fazla geçmesine rağmen gene göndermedi.

Olayı Kısaca anlatıyorum Nifepe nickli arkadaşla bazı parçalar konusunda anlaştık
    1- Bir adet P4 bord
    2-Bir adet 754 pin anakart
    3-P4 fan
    4-939 pin anakart
    5-Bir adet yazıcı
    6-Kasa

Olayın başlangıcı anlaştık.

Arkadaşa parasını gönderdim kargonu gönderiyorum dedi ertesi gün baktım kargo felan yok ne oldu dedim para hesaba geçmemiş dedi kontrol et dedim dekontu gönderdim aa tamam dedi gelmiş gönderiyorum keşki göndermeseydi.

Gelenler

1-Bir adet çalışmayan 754 pin anakart
    2-Kasa çok şık dedi o eski tiplerden hani içine anakart monte için kıskaç gibi şeyler monte edersiniz ama kıskaçları yok o yüzden bir işe yaramıyor ole kenarda duruyor
    3-P 4 fan yerine başka bir fan
    4-Bir adet yazıcı ama yazıcının kartuşları yazıcıya uymuyor
    5-P4 anakart hiç gelmedi

Bunun üstüne arkadaşa ulaştım

Gelen ürünlerin üstüne arkadaşa dedim böyle böyle böyle dedi 754 pin anakart başkasından aldım onunla halledeyim vs vs bu arada aradan bir aydan fazla zaman geçti yok dedi istanbula geldim yok dedi sana ulaşamadım en kötüsüde ne biliyormusunuz en az 5 defa kargoya verdim dedi yani siz gidip kargo şubesine soruyorsunuz kargo yok bir daha soruyorsunuz gene yok ve bu defalarca oluyor sonra bir topic açtım olayla ilgili arkadaş o güne kadar msn de açmazdı ben engelliydim bir anda ortaya çıktı ben şehir dışındaydım vs vs söz dedi affettirecem fazladan bord gönderecem vs vs dedim "istemem hakkım olandan bir kuruş fazlasını bana hakkım olanı gönder" tamam dedi vs vs bu arada ben 2 hafta bir eğitime katıldım arada çalışmayan bordunu ve yazıcısını geri gönderdim ve beklemeye başladım.

Eğitim bitti geldim bu ikinci hafta her gün kargoya veriyor her gün kargoda gene en az 5 defa kargoya gittim ama nasıl bir rezillik anlatamam bu arada gelecek 2 anakartıda müşteriye söz verdim adamla her gün papaz oluyoruz velasıl kelam hala parçalar gelmedi bir çok kez telefonda görüştüm hep bir bahane var bu yazıcı yazmadan biraz önce gene aradım bir bayan çıktı dedim mehmet bey le görüşecem bayan sesledi mehmet abi biraz geçti dediki mehmet abi yok bana not bıraktı sizede bir paket hazırladı bugun kargoya veriyoruz ben artık inanmıyorum bu adam resmen beni salak sanıyor salak yerine koyuyor ve dolandırmaya kalkıyor bu kargonun geleceğine bundan sonrada haram zıkkım olsun dünyada küçük ahirette kimsenin hakkı kimsede kalmıyor elbet bi şekilde çıkıyor ama bu yazı ibret olsun diye üst konu yapılmasını talep ediyorum.

Bu arkadaş hakkında forumda arama yapanlar varsa zaten bu arkadaşın ilk olayı olmadığını görür ben geç fark ettim.Bu arada bugun msnde bir çok kere yazdım hiç birinede cevap vermedi. Ona foruma yazacağımıda söyledim dedim ibret olsun başkasının canı yanmasın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Geçmiş olsun arkadaşım.
    Bu nifepe nickli şahıs burada ve gittigidiyor'da çatır çatır satış yapıyor nasıl oluyorsa !...
  • Vay bee Kardeş Annattığın gibi ise olay gercekten ayıp Gecmiş olsun daha dikkatli olalım arkadaşlar ve referans mutlaka isteyin
  • Büyük geçmiş olsun kardeş.
  • geçmiş olsun
    yalnız 2. el de bir bölüm açılsa bu tür mesajlar için bence çok güzel olacak.
  • her zaman kendime bir kural koymusumdur aynı şehirden alış veriş yapmaya özen gösteririm cok geçmiş olsun
  • Sayın piranha

Karşı tarafı son kez bu konuda bilgilendirin lütfen, alış verişinizin sonucu olumlu olarak sonuçlanmaz ise
    üst konuya ekleyeceğiz bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Sayın piranha

Karşı tarafı son kez bu konuda bilgilendirin lütfen, alış verişinizin sonucu olumlu olarak sonuçlanmaz ise

dediğim gibi bişey yapılamaz mı?
    bir bölüm oluştursanız bu tür şikayet konularını rahatça açabileceğimiz,
    böylece ilanlarımız aşağı kaymaz ve hepsi bi yerde bulunduğu için daha rahat ulaşma imkanı buluruz,
    bi önceki şikayetleri aramak zorunda kalmayız.
  • Herkesin ilgisine çok teşekkür ediyorum konu hakkında her gün bilgi vereceğim ve her gün üşenmeden yazacağım inanın aylar geçti yazık çok yazık ben böyle adamlar yüzünden ikinci el olayından soğudum bir arkadaş var alış veriş yapacam önde mal diyorum ben düne kadar hep önce para gönderirdim. Ama ben bu olayın ne olursa olsun şu dakikadan sonra tatlıya bağlacanağını sanmıyorum. Bir düşünün aylarca beklediniz kandırıldınız oyalandınız salak yerine kondunuz bu noktadan sonra düzelebilir mi bence üst konu şimdiden yapalım ki başka arkadaşlara bişi olmasın

• Sayın MAG

Forum içerisinde ayrı bir bölüm şu an için mümkün değil ancak bölüm içerisinde sabit bir üst konuda tutabiliyoruz.

Sayın piranha

Sizden konu hakkında haber bekliyoruz.

İyi alış verişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 13 Eylül 2006; 17:27:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Sayın piranha

işin sonu başı mı kalmış oyalaması bile çok çirkin bişi..

geçmiş olsun arkadaşım...1 ay nasıl sabretmişsin bilemiyorum çok sinir bozucu bir durum
  • Sayın PuRE HaTReD

Karşı tarafa cevap hakkı vermeden yada uyarmadan yargısız infaz mı yapalım bunu mu istiyorsunuz?
  • Aynı kişiden ben de 3 adet anakart aldım.Adam gönderdim diyor 1 hafta geçiyor zor geldi.gelen ürün eksikti.kasa panel demiri ve driver cd si yoktu.en az 10 kere tamam gönderdim dedi ve hala yok yok.Artık ben söylemekten usandım.Adam arsız. msn konuşma dökümanları da var.istenirse burada yayınlarım.
    sonuç hala gelen anakartları kasaya mone edemiyorum çünkü kasa panel demiri yok.AsRock P4VM8 anakart .
  • başka vukuatlarıda var artık önün geçilmesi gerekiyor.bir başka arkadaşta bozuk anakartları tamir için yolamış üstede bi miktar para yollamış diye hatırlıyorum 6-7 ay geçmiş hala tık yok aynı cevap.yolluyorum
    geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 13 Eylül 2006; 18:32:55 >
  • serefsizlik parayla degil bedava... bunun en acık örnegi...

geçmiş olsun kardeş.umarım tekrar böyle bir olayla karsılasmazsın...
  • Nifepe nickili şahıs Gittigidiyordan'da satış yapmakta.Ama bir kaç kuruş para için böyle şeylerin yapılması elbette kötü.Umarım iyi birşeyle sonuçlanır.Tekrar geçmiş olsun.Bir ürün alırken lütfen o kişilerden referans isteyin.En sağlıklısı o.
  • Beyler benimde nifepe ile benimde alış verişim oldu.Biraz gecikmeli geldi ürünleri ama işleri yoğun olduğundan dolayı anlayışla karşıladım.En son bana asus kasa gönderdi ve parayı ben ona sonra gönderdim.dediğim şu bu arkadaşın bir bilgisayar şirketi olduğunu biliyorum bana öyle söyledi ve bir kaç parça yüzünden sahtekarlık yapacağını zannetmiyorum.En azından bana yamuğu olmadı.Yinede onuda dinlemek lazım.Bu aralar giremiyor nete.Onada bir söz hakkı verin bence.Saygılar
  • Csknyy nickli arkadas gecikme derken ne kadar bir gecikme ben burda aylardan bahsediyorum aylar 2 aydan fazla üstelik bu topic i açtıktan sonra görülüyor ki sadece bende değilmişim.

Aradan bir gün daha geçti ve gelen giden gene bir kargo yok.

Bu arada bugun gitti gidiyor a da msg atacağım o arkadaşın ordaki işlemler için gereken ne ise yapacağım

• Sayın nifepe

Üyeliğiniz kapatılacaktır, forum içerisinde yaşanan bu olaylarda mağdur olan tarafların mağduriyetini gidermeniz halinde
    üyeliğinizin tekrar açılması söz konusu olabilir.

Konu hakkında forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsiniz.

Konu kapatılmış ve üst konuya eklenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.