Şimdi Ara

nifepe nickli şahıs hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=8410757&key= ilan budur 30 temmuzda satılan ürünün parasını hala alamamış arkadaş...kendisi 2. ele konu açtığı için yeniden konu açamıyor o yüzden konuyu onun yerine ben açtım kendisi açıklama yapar birazdan altına arkadaşın nicki welcome to hell...

• arkadaşlar bu nickli kullanıcı adından sanırsam gene bi topic açılmıştı..bu kişi beni msn'sinden silmiş ve engellemiş..paramı yatırdığını söledi ama yatırmamış bugün babam geldi ve paranın yatmamış olduğunu söledi çok şaşırdım..insanlara güven olmuyor..110 ytl ile hayatlarını kurtarcaklarını sanıyorlar..beni çok zor duruma soktu bu arkadaş çok saolsun ama paramı helal etmiyorum bu kişiye..bu haram şeyler bi yerlerinden çıkıcak farkında deiller,allah büyük..böle kişilere yazıklar olsun.. mehmet kardeşim topici açtığın için tşkler..arkadaşlar sizde bu kişiye dikkat edin.. msn'si akusmez@hotmail.com
  • GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM YALNIZ DİKKATİMİ ÇEKEN BAYA BİR TOPİİ VAR AMA ORTADA YOK
    KENDİSİ SONU HAYIRLI OLSA BARİ
  • enteresan, malı neden önce gönderdiniz peki? Bu arada yazdıklarınızla nickinizin ve avatarınızın çeliştiği farkettiniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantele

enteresan, malı neden önce gönderdiniz peki? Bu arada yazdıklarınızla nickinizin ve avatarınızın çeliştiği farkettiniz mi?

şeytan zebani ve inanç
    resim hoşuna gitmiştir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAŞAR -- 15 Eylül 2006; 3:23:40 >
  • bende anlıyamadım arkadaşın ne demek istediğini
    bu nifepe bu aralar iş başında forumu toplayıp götürcek valla 1 eğil 2 değil eğer anlattığın gibiyse artık nifepe hakkında cidden bi akra alınması gerekiyor bence adminler tarafından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 14 Eylül 2006; 3:16:49 >
  • quote:

enteresan, malı neden önce gönderdiniz peki? Bu arada yazdıklarınızla nickinizin ve avatarınızın çeliştiği farkettiniz mi?

hocam bırak allah aşkına adam ne diyor sen ne diyorsun...gayet sewimli bi awatar bence ...bu kadar önyargılı yaklaşmayın insanlara en küçük şeyde insanları dinsizlikle imansızlıkla suçlamaktan wazgeçin...hoş inanmak dediğiniz buysa ben inanmıyorum...neyse konuyu saptırmayalımortada bi dolandırıcılık olayı war we nifepe nickli şahış en son 12 sinde girmiş foruma...ortalarda dolaşıyor yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla kardeş bizim ortak var alır satar (yaşar) onada kargoyu cıktım demiş yarını bekliyorum benim malları
    takaslamışlar aralarında inşallah mal gelir yoksa bir topikte benden olucak bu olay büyür sonuda hayırlı olmaz susuyorum patlamıyacam diye ama patlarsam topiklede kalmıycak bu iş??? yazık yani bir delikanlı bu kadar küçük düşmemeli bence hep para olsa ne olurki bütün mallar kimi kurtarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAŞAR -- 15 Eylül 2006; 3:22:26 >
  • Yahu bu adamın adı soyadı nedir ? beyas pc diyor bazıları bu nifepe için adını soyadını verirseniz ben bi beyas pc tanıyorum acaba o mu ? Eğer o ise bulurum yerini
  • Arkadaşlar geçmiş olsun.
    Birinci konu buradaki dolandırıcılık olayında bile bazı kişiler neden olayı saptırıp bir avatardan anlamlar çıkarıp yargılama yapıyorlar anlayamıyorum.

İkinci söyleyeceğim daha önce de yazdım. Bu kişi gittigidiyor'da çatır çatır alışveriş yapıyor.
    Oradan da müdahele edilebilir sanıyorum. Kişisel bilgileri tutuyor. Kontrol edip ona göre birşeyler yapabilirsiniz bence. Alışverişlerini sabote etmek, gittigidiyor yönetimine buradaki bilgilerini yazıp yaptıklarını anlatmak, sattığı ürünlere teklif verenlere yaptıklarını yazmak gibi.
    Umarım bir çözüm bulursunuz.

gittigidiyor'daki bilgileri :
    nifepe (725 alışverişi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 14 Eylül 2006; 8:56:43 >
  • dostum parayı yatırcam dedi yatırmadı yatırcam dedi yatırmadı kargoya ona güvenerek verdim bi türlü yatmıyor falan dedi,peki dedim size güveniyorum yolluyorum,daha sora babamın banka hesabını werdim,bu sefer yattı dedi,daha sora babam parayı çekti werdi,bugün bankadan babama ekstre tarzı bişi geldi ordan bi baktık meğer babam kendi hesabındaki paradan wermiş,nipefe nickli arkadaş beni gene uyutmuş ve ben bu işte aracıydım dayımın monitörü resmen parasını wererek bu nifepe arkadaşa aldım ya..nickle avatar'ın nesi çelişio anlamadım burda gayet ciddi bi konu konuşuorum..wala bida parayı almadan kesinlikle satış yapmıcam çok ii ders oldu..para yatmıyo yalanıyla çok güzel uyutuldum sora güvenip gönderdim monitörü..
    quote:

• ya aklıma bişi geldı bı baksanıza pekı sattıgınız ürünlere bu arkadaş alıp alıp sızden sonra gittigidiyorda okutuyor olmasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.