Şimdi Ara

Betta köpük yapıp duruyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 1 sene kadar önce betta almıştım ama şimdilerde betta sürekli köpük yapıp duruyo suyunu değiştirirken köpüğü atıyorum o inatla gene yapıyor ne yapmam lazım çağrılarını dikkate alıp bir tane dişi bettamı alıyım yanına

Ayrıca bettayı geniş bir fanusda besliyorum için de taş bi deplastik bi ot var içine işi betta atsam üreme ihtimalleri varmı

(NOT:bettayı fanusta besleme akvaryum al diyen arkadaşlar olucak ama hem yerim yok hem para)

• quote:

Orijinalden alıntı: sabinlenter

Bundan yaklaşık 1 sene kadar önce betta almıştım ama şimdilerde betta sürekli köpük yapıp duruyo suyunu değiştirirken köpüğü atıyorum o inatla gene yapıyor ne yapmam lazım çağrılarını dikkate alıp bir tane dişi bettamı alıyım yanına

Ayrıca bettayı geniş bir fanusda besliyorum için de taş bi deplastik bi ot var içine işi betta atsam üreme ihtimalleri varmı

(NOT:bettayı fanusta besleme akvaryum al diyen arkadaşlar olucak ama hem yerim yok hem para)

o zaman o balığı besleme kardeşim , onu rahat etirmen önemli bi golden alıp onu 20 metrekare bi odaya koyup ne yerim var nede gezdirmeye vaktim demekten farkı yok bunun

• Gidin bir camcıya uğrayın veya internetten 2.el bir akvaryum alın çok birşey tutmayacaktır.Ayrıca fanusta balık beslenemeyeceğini bilerek neden alıyorsunuz anlamıyorum fanusun yapım amacı çiçek koyulmasıdır.Betta türü balıklar çiftleştiklerinde çıkardığı köpüklerin içerisine yerleştirir.Piyasa da dişi betta bulabilmeniz pek mümkün değil Bursa da 1 ay arayarak bulabilmiştim.
  • Dediğim gibi param yok yapmam gereken bazı işlerim var hayıtımı düzene soktuğum zaman alıcam bettama en güzelinden siz de halden anlayın acıcık ya

Bu arada fanusta çiftleşmesi mümkünmü bettaların
  • Beta'lar yalnız yaşamıyor muydu ? Kavga etmezler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Beta'lar yalnız yaşamıyor muydu ? Kavga etmezler mi ?

Çiftleşcekleri zaman dişilere tölörans tanıyolar önce kabararak dişiye kur falan yapıyo sonra hemen köpükden yuva yapıyo bir müddet sonrada çiftleşiyolar ama bazende dişiyi yanına atar atmaz saldıra biliyo internetten daha ayrıntılı bilgi edine bilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Beta'lar yalnız yaşamıyor muydu ? Kavga etmezler mi ?

Çiftleşcekleri zaman dişilere tölörans tanıyolar önce kabararak dişiye kur falan yapıyo sonra hemen köpükden yuva yapıyo bir müddet sonrada çiftleşiyolar ama bazende dişiyi yanına atar atmaz saldıra biliyo internetten daha ayrıntılı bilgi edine bilirsiniz

çok teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buz gibi suyla banyo yapıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaslar yapmayin fanuslarda beslemeye calismayin su hayvanlari. Madem maddi durumunuzu duzeltince yapin acele etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Ya arkadaslar yapmayin fanuslarda beslemeye calismayin su hayvanlari. Madem maddi durumunuzu duzeltince yapin acele etmeyin.

bettaları fanusta besledim şimdiye kadar ama fanusta olmasına rağmen hiç gezmiyor arada geziyor ama bazen fanusun dibinde takılıyo

şimdi akvaryum alsam içini süslesem püslesem balıkğı nasıl görcez içinde biyerde saklanıp yattıktan sonra
  • Öncelikle betta baligi oyle saklanip duran bir balik degildir veya saklanip saklanmamasi aize baglidir baliga stres yaptirirsaniz balik korkar ve saklanir. Ayrica o beslediginiz bir canli sirf sizin seyir zevkiniz olacak diye baligi uygun yasam kosullari var iken eziyet etmeyiniz lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Allah aşkına alıp fanusa koyacaksanız beslemeyin şu hayvanları . Bu nasıl bi yaklaşımdır ya saklanıcakmışta nasıl görcekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

Abi Allah aşkına alıp fanusa koyacaksanız beslemeyin şu hayvanları . Bu nasıl bi yaklaşımdır ya saklanıcakmışta nasıl görcekmiş.

sen balığı evinde yaşasın diyemi besliyon yoksa sana bir göz zevki vermesi içinmi
  • quote:

quote:

Abi Allah aşkına alıp fanusa koyacaksanız beslemeyin şu hayvanları . Bu nasıl bi yaklaşımdır ya saklanıcakmışta nasıl görcekmiş.

sen balığı evinde yaşasın diyemi besliyon yoksa sana bir göz zevki vermesi içinmi

Tabiki bana zevk vermesi için ama alıpta çiçekleri koymak için yapılan şeyde beslemiyorum . O tür için en ideal yapabileceğim ortamı yapıyorum , yapamayacağım bi işinde altına da girmiyorum yerin yoksa 20 liraya bi camcıdan akvaryum yaptıramıycaksan alma
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki bana zevk vermesi için ama alıpta çiçekleri koymak için yapılan şeyde beslemiyorum . O tür için en ideal yapabileceğim ortamı yapıyorum , yapamayacağım bi işinde altına da girmiyorum yerin yoksa 20 liraya bi camcıdan akvaryum yaptıramıycaksan alma

Zaten benim hayır illa fanusta beslicem diye bi diretmem yok şu an imkanım yok phetshop da 20 cm uzunluğunda 5 ,6 cm genişliğinde akvaryum 30 tl osu busu derken 40 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.