Şimdi Ara

betacam sp görüntü aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 100den fazla betacam sp kaset var ve bunları dijital görüntü haline getirmek istiyorum. Acaba sıradan bütçelerle olmayacak birşey mi? çünkü okuduğuma göre sadece kartları 3000 dolardan fazla ediyomuş.
    nasıl bir capyure kartı gerekir ve sizce player ve capture kartı 2 ay için kiralamak mümkün olur mu

• kardeşim bu işlem için analog bağlantı yolunu kullanacaksın. digitale çevirmeden önce hangi video formatında saklıyacaksın eğer vcd yapacaksan işini analog tv kartlarıda görür biraz daha iyi olsun dersen snazzi mpg 1-2 kartlar var fazla pahalı değil drek mp2 ve vcd kayıt alıyolar onlardan al kafana ağrımaz ama realtime olacağı için bayaa zaman alır
  • hae iyimiş.. demek analog kartlara da betacam sp ler bağlanabiliyo, ben 3 ayrı renk kablosu varmış diye okuduydum, ozaman bu alternatiflerden biri oluyo.
    çok teşekkürler şimdi betacam player buolmak kaldı ozaman
  • sana kim dediyse o 3 ayrı rengi onlar HD çocukları 1980lerden kalam bi beta videodan ne gezer RGB çıkış bildiğimiz sarı renkli kompozit vdeo bağlantı yapıcan zaten alacapın kartta görürsün o girişide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.