Şimdi Ara

Beta mısın Alpha mısın ? Öğrenmek için konuya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wRei

Biz ne konuşuyoruz burada dızo, kız nerde diyor bir de dur sol cebimdeydi bak bakim görebildin mi. Söz dinletmek için göze boya ihtiyacın yok. Paran varsa şeklin varsa çene varsa çevre varsa kralda sensin paşa da. Yok pısırık olursan iki lafı bir araya getiremezsen bir ortamda iki bardak çay için ona buna yaslanırsan 2 metre olsan ne masmavi gözün olsa ne kim ne yapsın .
    KAYBOL BETA.

Sen diyon olum parmak kadar boyum var diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet parmak kadar boyum var 170cm boy mu? Değil. Ben bu boyla Alpha gibi yaşıyorsam senin tezinde problem var dal yaprak. Sonucu karıya kıza çekiyorsun karı kız potansiyeli yüksekse boydan postan 5 puan alsan karı kız puanı arşa çıkarıyor, demek ki alpha olmak için fiziksel koşullar etken değil. Tezinin yaşayan örneği olduğumu söylüyorum ben diyorum çanakkale boğazı sen ne diyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Evet parmak kadar boyum var 170cm boy mu? Değil. Ben bu boyla Alpha gibi yaşıyorsam senin tezinde problem var dal yaprak. Sonucu karıya kıza çekiyorsun karı kız potansiyeli yüksekse boydan postan 5 puan alsan karı kız puanı arşa çıkarıyor, demek ki alpha olmak için fiziksel koşullar etken değil. Tezinin yaşayan örneği olduğumu söylüyorum ben diyorum çanakkale boğazı sen ne diyorsun
    NİYE SİNİRLENDIN KOÇUM.Ortalamanın azıcık altında kızları götürmüş olabilirsin ama bir hiçsin yanımda olsan kalıbım ile sana alfalığı öğretirdim ve şuna yüzde 1 milyon eminim ki benim bulunduğum ortamda kız mız düşüremezsin yer fıstığı seni

• Şu an o kadar eğleniyorum ki keşke yanyana olsaydıkta az daha eğlenceli olsaydı internette forumdan iki kalem ettiğim birine ne diye sinirleneyim aslanım, benim bulunduğum ortama girdikten sonra kız düşürüp düşüremeyeceğimi düşünürsün önce bir gir bakalım misafirimiz olursun. İskenderun'a beklerim gelince bana burdan ulaşırsın insan azmanı seni 😂

• Alfa diye bir şey yok

• Babana sorarmısın bu soruları bakalım kaç puan alacak çok ama çok merak ediyorum.La havle sen insanlara akıl fikir ver.

• Hocam afedersin ama bıldırcın gibi suratın var, 10 yaşında gösteriyorsun, neyin alfalığından bahsediyorsun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnorai -- 15 Haziran 2018; 17:11:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Hocam afedersin ama bıldırcın gibi suratın var, 10 yaşında gösteriyorsun, neyin alfalığından bahsediyorsun sen?
    Onlar benim kawai pozlarım o pozları liseli sübyanlara kullanıyorum koçum ...

SEN

Beta mısın Alpha mısın ? Öğrenmek için konuyaİN GİBİLERİ HAVA DA HAM YAPARIM HAM

• alpha: you are confident and your own man. you do your own thing and have complete confidence in everything you do. you have your self doubts, but you don't let it cloud your judgment and logic. you are well liked by almost everyone, and you just have an easy charm and swagger about your presence. women are drawn to your charisma and presence. you enjoy being social and having lots of people around. you are a natural leader

beta: you are kind of shy and introverted and not very confident in yourself. you are constantly plagued by insecurities and self-doubts and you can never commit to anything in the fear that you will fail in it. you are somewhat liked by people but they tend to look at you rather condescendingly and woman tend to friendzone you. you are nervous around other people and social situations because you're always afraid that people are judging you. you are a born follower

omega: you are the polar opposite of the alpha male, but in a good way. like the alpha male you are confident, intelligent and have a sense of charisma about you, but unlike the alpha male, you are completely your own person. you do not need anyone, and you can even be emotionally distant due to your complete self-possession. you trust few people and foster even fewer intimate relationships. omegas do not care for leadership by others as they are perfectly capable of leading themselves

gamma male: you are sort of the "invisible" guy. there is nothing really spectacular about you. you are not a beta, but neither are you an alpha. your personality and presence usually blends in with the rest of the room and you're just sort of...there. people like you just fine and you usually don't have too much trouble with girls, but all the same, there is nothing particularly memorable or remarkable about you. you are not a born leader nor a inherent follower, although you can take on those tasks depending on the situation

sigma male: you are a manipulative mastermind. you are a spider waiting to lay your trap. you possess a cunning, intuitive mind and can sway people to your will. you don't have the casual swagger of the alpha or the omega but you do have a clever presence about you and people tend to be both wary and respect you for that. you can often be even more powerful than the alpha or the omega male in social situations due to your ability to persuade and manipulate them. you are neither a follower or a leader but rather a wild card

• Gama çıktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sigmayım ben

• Saçma sapan bir ergen puanlaması. Kafanızı bunlara yormayın çık dışar gez biraz alpha mısın beta mısın kendin karar ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -sonsuz

• betanın allahıyım
  • -1.000.001,5 çıktım, şimdi neyim ben? En azından bi insanlık belirtisi taşıyor muyum?
  • Ne betayım ne alpha, stable release im.

• Okuduğun bölümü söyle

• Shitpost. Sanıyorum yakışıklılıkla alfalığın farkını ayırt edemeyecek yaşta, sadece heybetli beyazların alfa olabileceği sanrısındaki bi kardeşimizin konusu, fazla vurmayın. 183sporum ve değil Türkiye'nin, Avrupa'nın %90'ından beyaz tene sahip biriyim, çekemediğimi söyleyip oradan vurmaya kalkacak daha ufak kardeşlerimize açıklama amaçlı yazıyorum.
  • Eğer skorunuz az geldiyse DH Premium'a geçerek

- eksi puanların etkisi yarıya düşürebilir

-Son skorunuzda %50 fazladan puan alabilirsiniz

Ayrıca DH Premium sayesinde veri akışınız patates yerine gerçek sunucular üzerinden gerçekleşecek.

7 gün deneme sürümü var! 7 günden sonra

DH Premium aylık hesap 17.99 $

DH Premium yıllık hesap 169.99$

Premiuma geçin,kasma donma olmadan ALFAlığınızı ilan edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.