Şimdi Ara

Beta mısın Alpha mısın ? Öğrenmek için konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplanın beyler Alpha Male olabilmek için gereken şartları yazıyorum.Kaç puan aldığınızı yazın

1.Boy kesinlikle 180+ olacak 170lik alfa 185lik betanın karşısında etkisizdir.Boy ne kadar uzunsa o kadar alphasınızdır.
    170 altına puan muan yok.
    175 -80 2 puan
    180-83 3 puan
    185 5 puan
    190 8 puan

Göz renginiz ?
    Kahveye oy yok.Trde çok fazla zaten
    Elaysa 2 puan.
    Maviyse 3
    Yeşilse 4 puan. (Alphalar yeşil gözlü olur unutmayın)

Ten rengin ?
    Beyazsa 3
    Esmerse 1
    Zenciyseniz 100 (Zenciler alpha as muck olurlar.)

Sakallar ?
    Çok gürse 4 puan
    Normalse 3 puan
    Seyrekse -1 puan (bu çoğu zaman berbat genin işaretidir seyrek sakallı alpha olmaz o yüzden kesin )
    Köseysen puan muan yok

Wpden bu zamana kadar kaç kızla konuştunuz?

30-50 arası 5 puan
    30-15 arası 3 puan
    10-15 2
    5-10 1
    0-5 -2 puan tam bir beta as hellsin ölmelisin.

Penis boyun kaç cm?
    10-13 oy vermicektim ama acıdım 0.5 kontrol kalemi seni
    13-15 2 puan
    16 3 puan
    17 4 puan
    18 5 puan
    Eğer 25 falansa 12 falan deyin 30sa 17 değin.

Bu zamana kadar kaç kızı düzdün yaş ve ilişki orantılı (son soru ve esaslı soru)

Yaş 18-22 0 sevgili hiç düşüremedim. -2 puan
    Yaş 22-25 0 sevgili -10 puan
    25+ -1000000 puan
    Yaş 18-22 1 kız geçti elimden diyorsan 10 puan
    Her artan kadın sayısına 10 ekleyin .

Kadınların güzellikleri 10 üzerinden 6 sıysa 6 7se 7 verin 3 aşşağısını oylamaya katmayın 2 aşşağısına - verin net midesizler.

Ben yaptım ve sonuç 82 puan.

Alpha male aralığı : en az 250 puan 400yte alpha as fuarksınız.
    Had bakalım kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. Alfalık diye tanımladığın hiçbir şeye sahip değilim ama seninle aynı ortama girdiğimizde yanımda ezik büzük bir şey kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Ben hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. Alfalık diye tanımladığın hiçbir şeye sahip değilim ama seninle aynı ortama girdiğimizde yanımda ezik büzük bir şey kalırsın
    Boyun kaç koçum ? Ezik büzük kalacakmışım boyunu maddi durumunu okuduğun bölümü söyle

• Ezik büzük deyince aklına gelenlere bak. Senin zihniyetin bozuk bir kere, böyle devam

• -999984 panpa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duck Doctor

-999984 panpa.
    O puanı yapabilmek için 25++ bakir olmak lazım.Bakirsen 5 sene daha bekle 30da büyücü olacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

O puanı yapabilmek için 25++ bakir olmak lazım.Bakirsen 5 sene daha bekle 30da büyücü olacaksın.

Alıntıları Göster
    Bakir değilim ama sevgilim olmadı. 27 yaş, 3 yaş daha beklerim muhtemelen. Sübyancılara kızıyorum ama bakire bulmak için ben de liseli ile sevgili olacağım açıkçası. Hayatımda sadece 2 defa yaptım, hatta ona 1 de, gidip de çakılmış kadın almam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beta mısın Alpha mısın ? Öğrenmek için konuya

• Konu sahibi saç takıntısı olan zayıf bir beta

Kaale almayın, hayatında ortalama üstü olan tek özelliği boyu. Onunla kendini avutuyor

• quote:

Bakir değilim ama sevgilim olmadı. 27 yaş, 3 yaş daha beklerim muhtemelen. Sübyancılara kızıyorum ama bakire bulmak için ben de liseli ile sevgili olacağım açıkçası. Hayatımda sadece 2 defa yaptım, hatta ona 1 de, gidip de çakılmış kadın almam.

Alıntıları Göster
    Her türlü betasın zaten.

Ammmmaaaaaaaaa.Eğer o yaşta liseli ya da kendinden 10 yaş küçük kızı düşürürsen o zaman alphalık ihtimalin olur.

O tarz duruma + 99998 yaz 0la haney büyük olaydır kendinden küçük sübyanı alıp karın yapmak.

Ha delikli ile evlenirsen ömür boyu betasın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Konu sahibi saç takıntısı olan zayıf bir beta

Kaale almayın, hayatında ortalama üstü olan tek özelliği boyu. Onunla kendini avutuyor
    Koçum önce benim kadar saçın sakalın olsun o zaman konuşursun.

25 yaşına gelmişsin boyun sakalsın hala ezik herif

• quote:

Her türlü betasın zaten.

Ammmmaaaaaaaaa.Eğer o yaşta liseli ya da kendinden 10 yaş küçük kızı düşürürsen o zaman alphalık ihtimalin olur.

O tarz duruma + 99998 yaz 0la haney büyük olaydır kendinden küçük sübyanı alıp karın yapmak.

Ha delikli ile evlenirsen ömür boyu betasın zaten

Alıntıları Göster
    Boyum uzun, eğitimim ve kültürüm iyi, kilom biraz fazla (Aynen, biraz, obez sınırından çıktım), okul uzasa da ilk 10k mühendislik bitiriyorum. Kuvvetim ortalama bir erkeğin 3 katı. (Referans olarak kaldırdığım ağırlıklar baz alınabilir) Kıllı değilim, hormon seviyelerim gayet iyi. Nerede sorun var, ben de bilmiyorum. Kızlarla konuşmadığım doğrudur ama onlar da benimle konuşmaya gelmiyorlar açıkçası. Yani ilk adım bekleyen olduysa bile hanzo olduğum için anlamamışımdır. Bir de ben sinir hastasıyım ve sorunlu olduğum biliniyor genel olarak, bu sebeple okuldan olmaması gayet doğal. Kimseye vurmaktan çekinmem, kavga olursa direkt dalarım, dayak yesem bile ve bu yüzden linç edilebilirim veya hapse bile girebilirim, dikkatli olmam lazım. Kızlar psikopatları fazla sevmiyor dostum, kimse hayatını riske atmaz.

• quote:

Boyum uzun, eğitimim ve kültürüm iyi, kilom biraz fazla (Aynen, biraz, obez sınırından çıktım), okul uzasa da ilk 10k mühendislik bitiriyorum. Kuvvetim ortalama bir erkeğin 3 katı. (Referans olarak kaldırdığım ağırlıklar baz alınabilir) Kıllı değilim, hormon seviyelerim gayet iyi. Nerede sorun var, ben de bilmiyorum. Kızlarla konuşmadığım doğrudur ama onlar da benimle konuşmaya gelmiyorlar açıkçası. Yani ilk adım bekleyen olduysa bile hanzo olduğum için anlamamışımdır. Bir de ben sinir hastasıyım ve sorunlu olduğum biliniyor genel olarak, bu sebeple okuldan olmaması gayet doğal. Kimseye vurmaktan çekinmem, kavga olursa direkt dalarım, dayak yesem bile ve bu yüzden linç edilebilirim veya hapse bile girebilirim, dikkatli olmam lazım. Kızlar psikopatları fazla sevmiyor dostum, kimse hayatını riske atmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam şu ekstrem durumları eklemeyi unuttum.

Bir zamanlar forumda kayra diye bir vatandaş vardı.O çok güçlüydü mesela araba kaldırıyordu işte o tam bir omega .Alfanın toplumu dişlayan versiyonu.

Ela gözlü sarışın zengin bir tipti ama göbekten benisini göremiyordu o işte büyk sıkıntı.

• quote:

Hocam şu ekstrem durumları eklemeyi unuttum.

Bir zamanlar forumda kayra diye bir vatandaş vardı.O çok güçlüydü mesela araba kaldırıyordu işte o tam bir omega .Alfanın toplumu dişlayan versiyonu.

Ela gözlü sarışın zengin bir tipti ama göbekten benisini göremiyordu o işte büyk sıkıntı.

Alıntıları Göster
    Belim 120 cm şu anda, 90 cm olması lazım.

• quote:

Belim 120 cm şu anda, 90 cm olması lazım.

Alıntıları Göster
    Bu yaz buralardasın demi reis özledik seni vallah.

Bu arada sana 17lik bir jelibon iyi gider ona rimjıb yaptırırsın

• quote:

Bu yaz buralardasın demi reis özledik seni vallah.

Bu arada sana 17lik bir jelibon iyi gider ona rimjıb yaptırırsın

Alıntıları Göster
    Yazın yokum dostum, bundan sonra bir daha gelirsem mezuniyetim için geleceğim, sonrası yok. Şu anda kullanabileceğim herhangi bir numara yok, tek bir numara bile kalmadı. 1 sene sonra tekrar geleceğim muhtemelen, o zamanki planım 2 hattım var, birini kullanmıyorum, kullanmadığımın numarasını değiştireceğim.

• Tip bilmem ne puanlamasında 9 aldım ama kız düzme de arşa çıktım nasıl olacak. Bırakın boş işleri, çene, çevre var mı money var mı vasıta var mı? Popi misin bana bunlarla gel yok göz rengi yok kaş rengi nerde yaşıyorsun sen . İnstagram fenomeni düzdüm milletin imrenerek baktığı tip desen yok sakal desen gür değil çene altı var bir parmak boy, boy desen bittecik boy var, ama kafa lazım adama önce değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Tip bilmem ne puanlamasında 9 aldım ama kız düzme de arşa çıktım nasıl olacak. Bırakın boş işleri, çene, çevre var mı money var mı vasıta var mı? Popi misin bana bunlarla gel yok göz rengi yok kaş rengi nerde yaşıyorsun sen . İnstagram fenomeni düzdüm milletin imrenerek baktığı tip desen yok sakal desen gür değil çene altı var bir parmak boy, boy desen bittecik boy var, ama kafa lazım adama önce değil mi?
    BETA AS FUARK.

Kız düşürmek alphalıktır ama alphalık kız düşürmek değildir.Sen bir ortama girdiğinde sözünü dinletiyorsan grubun lideri olabiliyorsan alpha malesindir.Adam gibi adamların yanında liderliğe oynıcan koçum yok insta fenomenimi düşürmüş nerde la o fenomen ? İzdivaç fenomeni mi ?kek

• 17 çıktı çıldırıyorum

• Biz ne konuşuyoruz burada dızo, kız nerde diyor bir de dur sol cebimdeydi bak bakim görebildin mi. Söz dinletmek için göze boya ihtiyacın yok. Paran varsa şeklin varsa çene varsa çevre varsa kralda sensin paşa da. Yok pısırık olursan iki lafı bir araya getiremezsen bir ortamda iki bardak çay için ona buna yaslanırsan 2 metre olsan ne masmavi gözün olsa ne kim ne yapsın .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.