Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
37
Favori
117.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bela okumak, küfür, hakaret veya argo içerikli yorumlar yazmak son derece lüzumsuz şeyler. Yamanın şimdiye kadar paylaşılmamasına ve bir kez bile olsa duyuru yapılmamasına istinaden bende çok öfkeliyim ancak bu tarz yorumlara da gerek yok. Paylaşılacak olsa zaten şimdiye kadar yüz bin kere paylaşılır veya hiç değilse duyuru yapılırdı. Küfür etmek veya bela okumak bu durumu telafi etmiyor.

  • tr yama cıkcak diye onu aldık şimdide bu yükledik bekliyoz ayıp ya en başda dıyın kardeş biz paralı yapıp yayınlamıcaz yamayı yada deki 1 sene sonra yaynlanıcak felan net terih ver karınızı yaptıkdan sonra ama böyle ciddi ayıp

  • Blinkhorn kullanıcısına yanıt

    argo veya hakaret yok farkındaysan bela okumaktada yanlış birşey bulmuyorum.

  • Harbiyeli_ H kullanıcısına yanıt

    Argo, küfür ve hakaret olmadığının gayet farkındayım. Genelleme yaptığımı anlarsınız diye düşünmüştüm. Bela okuma konusunda ise beni ilgilendiren bir durum bulunmuyor. Zaten bu tarz şeylere karşı inancım yok ancak hassas olan kişiler olduğu gibi yama ile ilgilenen kişilerin nasıl bir yaşantıya sahip olduğunu ve nasıl kişiler olduğunu bilmiyorsunuz. Bilmediğiniz şeyler, tanımadığınız kişiler için bela okumak ne derece mantıklı? Sizin için bela okumak bu kadar basit bir şey mi? Üstelik sadece bir oyun yaması için... Dediğim gibi ortada beni ilgilendiren bir durum bulunmuyor. Sadece aklımdan geçeni söylüyorum. Yoksa yama ile ilgilenen kişilere ister bela oku ister küfür et. Senin de belirttiğin üzere bu durumdan rahatsızlık duymuyor ve yanlış bulmuyor isen istediğin yorumu yapmakta özgürsün.


    Ayrıca yama projesinde emeği geçen kişileri de savunmadığımı belirtmek isterim. Şimdiye kadar çoktan paylaşılması ya da en azından adam gibi bir duyuru yapılması gerekirdi. Gittikçe ümidimi kaybetmeye başladım çünkü aradan uzun bir zaman geçti. Bu durumu düzeltebilmek, yama sahiplerini harekete geçirebilmek için de elimizden bir şey gelmeyeceğinden dolayı bela okumak gibi boş beleş yorumların yapılmasına da gerek olmadığını düşünüyorum. Tabii herkes istediği yorumu yapmakta özgür.


    Aslında editörlerin şimdiye kadar çoktan konuyu kitlemesi gerekirdi. Böylece gereksiz yorumların önüne geçilmiş olurdu. Konu son derecede gereksiz bir şekilde yayında duruyor ve sürekli öne çıkıyor. Yamayı paylaşmayı düşündükleri zaman yeni bir konu açabilirler sonuçta. Tabii keyifleri ne zaman isterse artık...





  • HK47'ye ulaşılamıyorsa bence bu yamayı unutmak zorunda kalacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay oldu arkadaş 4 ay yahu ! hk47 bey niye siz yayınlamıyorsunuz yamayı onu da anlamadım?

  • üzülerek söylürum yamayı unutun arkadaşlar

  • HK-47 kullanıcısına yanıt

    Hocam yamadan bir haber yok mu hala? Bir bilgi bekliyoruz uzun zamandır.

  • HK-47 kullanıcısına yanıt
    Kral artık bi haber verin lütfen star wars ile ilgili neredeyse herşeyi öğrendim ama şu kotor 2 nin hikayesini bilerek öğrenmiyorum yaması çıkınca oynamak için. Lütfen daha fazla ertelemeyin beta halini bile olsa bir yerde yayınlayın bitsin bu iş kimse daha fazla beklemesin veya uğraşmasın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada birbirinize dert yanmanız bir şeyi değiştirmeyecek arkadaşlar. @HK-47 belli ki foruma uğramıyor. animusprojesi@gmail.com 'a uygun bir dille mail atıp durumu izah etmeye çalışın bence. Yamayı kullanmanın hiçbir yolu yok, tamamlanan yamalar ne zaman paylaşılacak vs. gibi.

  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Onu da yaptım bro 1 ay önce güzellikle mail attım geri bile dönmediler tamamen bırakmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draktar -- 23 Eylül 2022; 20:55:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu çevirinin sonunun böyle bitmesi gerçekten üzücü. Çok uzun zamandır bekliyoruz ki ben çeviri yapılacağı duyrulduğu zamandan beridir bekliyorum. Keşke yamayı zamanında satın alsaydım. (iş , güç derken pc başına bile oturamadığım zamanlardı) . Bu oyuna da yamada hevesim kalmadı gibi birşey.

  • Yamayı almak istesen satın alınmıyor (aldığın zaman oyundan daha pahalıydı ) adamlar kendileri kullanmak için yama yapmış aq HK-47 kullansın yamayı tepe tepe bir taraflarına sokar belki.

  • O değilde bu ilk oyunun yamasınıda hk-47 yapmıştı onu kırdılar bu yamayıda kıramazlar mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yokmu bir haber @HK-47 hocam kaç aylardır bekliyoruz.

  • Animus hesabı olan biri fedakarlık yapıp hesabını paylaşsa da herkes artık şu yamayı kursa büyük sevap işler valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord of Hunger kullanıcısına yanıt
    İşe yaramaz, abonelik tek PC'de çalışıyor. Ayrıca şu an aboneliği olan da yamaya erişemiyor çünkü sistemleri kapalı, yani abonelik tarihleri çoktan doldu ve devam ettiremiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamanın bu noktaya gelmesi gerçekten üzücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi koskoca yama hiç oldu gitti yazık valla yazık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-47 hocam olmasa bu yama için umutlanmazdık bile. Çevirinin artık paralı olduğu yerde çok büyük iş yaptı. Keşke beta için animusa vermeme isteğimizi geri çevirmeseydi. Animus verdiği emeğe gölge düşürdü.

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.