Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
38
Favori
120.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hesapı paylaşıp yamayı gruba atıcak bır babayiğit varmı sevap kazanır oluyorsa

• Hesabı olan varsa atsın buraya dosyaları biz veririz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hesap verebilecek varsa dosyaları olan arkadaşlar paylaşır herkes nasiplenir

• Cidden şaka gibi kim benim anlamadığım dava kim kimi bekliyo animusun zaten yayınlayacağı yok adamlar kepenkleri kapatım gitti bari hk-47 sen yayınla

• Yama yalan oldu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hokkabaz Mandalorian kullanıcısına yanıt

animus discordunu görsen kudururdun demekki dc den bi kaçışları var yangından mal kaçırır gibi yöneticiler cevap vermiyo millet dalga geçiyo bi tek çevirmenler var dc de

• markerbeko M kullanıcısına yanıt
    bro dc de varsan üyesindir eğer üyelik daha fazla işine yaramıyorsa bizlerle paylaşır mısın 2 yıldır yamayı bekliyorum oynamak için hala oynamadım şu okullar açılmadan oynarsam ölsemde gam yemem

• markerbeko M kullanıcısına yanıt
    İşte buda işlerini sadece ve sadece para için yaptıkları anlamına geliyor tabiiki para alacaklar ama bu işte biraz da gönül olur adamlar siteyi kapattıkları gibi kaçmışlar insan en azında 1 2 cümle açıklama yapar

• Draktar D kullanıcısına yanıt

hocam uyelik yok olsa bende yuklicem bendede yuklu degil bi ara uye olmustum kaldi oyle cikmadim

• Hocam senin benim gibi insanlar konuşuyor bi tek bazı duyar kasanlarda çok üstlerine gitmeyin yakında çıkar dıyo aradan 3 ay geçmiş nerdeyse xD

• Yama için bu foruma kayıt oldum, yamadan çıt çıkmıyor :D?

Parasıyla alayım dedim, siteyi kapatmışlar. Üniversiteye gitmeden bir Kotor 2 ile RPG akarım diyordum, yalan oldu artık.  

• Şimdi yama hk-47 nin elinde varsa neden yayınlamıyor acaba yayınlamasını engelleyen bir durum mu var

• Hokkabaz Mandalorian kullanıcısına yanıt
    orası ayrı muamma 2 yıl boyunca uğraşıp çabalayıp sonrasında sırf çıkarılacak yer kapandı diye yayınlanmasına hiçbir şekilde gayret gösterilmemesi akıl kârı değil gerçekten. En azından burada paylaşım yapabilir ya da dosya yükleme sitelerine yükleyip (dosya.co , mediafire) linkini buraya atabilir. Bütün yaz boyunca her gün bu foruma baktım okul açılana kadar da yayınlanmazsa bir daha bakmayı düşünmüyorum

• 1 aydır açıklama yapan yok yama çıkmicak herhalde.

• 1 ay olsa yine iyi dostum.  

• HK 47'nin emeğinide hiç etti animus.

• Hk-47 lütfen cevap verir misin yama senin elinde var mı varsa neden hala yayınlamadın

• HK47 sesimizi duyuyorsan cevap ver.

• Şimdi baktımda hk-47 8 ay önce yama çevirisi bitti diye düzenleme yapmış koskoca 8 ay vay be

• yama çıkartıp niye kendinize saklıyorsunuz yamaya şuan erişilmiyor yamanın çıkmamasında emeği olan herkesin ALLAH belasını versin.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.