Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
38
Favori
122.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E kardeşim vampire masquare bloodlines 2 yıldır testte hala çıkmadı bir oyun 2 yıl test edilirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hokkabaz Mandalorian kullanıcısına yanıt

Yama çıktı hatta kırıldı bile dostum. Senin dünyadan berin yok herhalde. Ancak iş bu tarz paralı çeviri yapan sitelere kalırsa 2 yıl değil 20 yılda sürer. Amaçları yama yapmak değil aylık abone kasmak.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten kırılmış yamayla oynadım bende mevzu bu değil mevzu bir yamanın testi 2 yıl sürmez bunun absürt lüğünden bahsediyorum bunu sen ben biliyoruz allaha şükür vericek paramızda var lakin dalga geçer gibi testten sonra bedava demeleri yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hokkabaz Mandalorian -- 1 Mart 2022; 12:58:58 >

Onu diyen proje sahibi yoksa Animus'a kalsa asla bedava yayınlanamz.

• 1 haftaya yama biteli 2 ay olacak ve Animus'un sitesinde test süreci için %15 diyor. Yani biraz matematik ile oranlarsak yama 1 yıl 2 aya yayınlanır arkadaşlar, 2023 Mayısında falan oynarız artık. Bioware'in kendisine 7-8 TL verip yamaya 20 TL verecek olmak sıkıntılı. 2-3 TL falan olsa eyvallah. Koskoca oyunu yapmış adamlara saygısızlık ama diğer türlüsü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JannRevan J kullanıcısına yanıt

1 TL bile olsa vermek istmiyorum şahsen. Mesele para da değil kredi kartı bilgilerimi girmeye üşeniyorum sadece.

• Yamanın oyundan pahalı almadı garip ama yapacak birşey yok maalesef. Bekleyip oynayacağız

• 1 aydır ne bir güncelleme ne bir haber. 3 kişi oyunu oynuyor dediniz arkadaş hala mı bitiremediler oyunu. Beta süreci diye insanları kandırmayın. Animusun adını duyduğum an böyle olacağını zaten 1 sene öncesinden tahmin etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 15 Mart 2022; 11:41:20 >
  • Biri testi bitirdi diğerleri devam ediyor.

• Son güncelleme ile 2k ve üzeri çözünürlükte ortaya çıkan font sorunu da düzeltmiş şuan zevkle oyunu oynuyorum teşekkürler.

• HK-47 kullanıcısına yanıt
    Onlarda bitirdiğinde ücretsiz yayınlanacakmı yoksa bir süre daha betada kalacak mı

Bu hızda 2023'te falan betadan çıkar.

• Acaba içinde Restored Content varmı

• Oyunu bitirdim bazı ingilizce cümleler unutulmuş onun dışında çevride sorun yoktu teşekkürler.

• Yama ile oyunu oynayanlar çevirinin durumu hakkında net bilgiler verebilir mi? Kotor yaması harikaydı, bu yama ise daha beta da bu nedenle eğer oynanışı etkileyecek çevrilmemiş kısımlar var ise tam sürümü bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Mart 2022; 15:17:44 >
  • Yama hala %15 te demekki 2 ayda %1 bile ilerleyememişler

Yama biteli çok oldu da oynamak istiyorsan 18 liralık oyuna 25 liraya yama parası ödemek gerekiyor.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Yok ben hani tamamlanınca ücretsiz olacak demişlerdi ya 2 ayda daha %1 ilerleyememişler demek istedim

Ben de ondan bahsediyorum ya. Bu beta süreci tamamen bir yalan ya da en kötü ihtimal ile oyalamadan ibaret. Ben bu kadar zamanda 10 tane oyun bitirirdim. Bir oyunu üç kişi bitiremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 27 Mart 2022; 19:41:49 >
  • Ulan parayla bile satmiyorlar ila abone ol diyorlar bu kadar da sömürülmez ya birde neymiş bağışmis Allahim sen bize sabır ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.