Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
38
Favori
122.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviri %80'e ulaştı. Bu arada küçük bir duyurum var. İstediğim hızda ilerlemediği için çeviriye Animus Projesi'ni davet ettim. Fakat biliyorsunuz ki onların çevirmenleri benim aksime ücretle çalışıyor. Bu sebeple beta testi sırasında çeviri Animus Projesi abonelerine özel olacak. Test bitince de ilk başta söz verdiğim gibi ücretsiz olarak herkese sunulacak.

• HK-47 kullanıcısına yanıt

Çeviri için teşekkürler ama animus projesi koca grup olmalarına rağmen sizden yavaş çeviriyorlar oyunları. Tahminimce bu oyunun test süresi nerdeyse 6 ay sürer animus yaparsa, bir çok oyunu daha fazla para kazanmak için test den çıkarmıyorlar.

• Çevirinin bitmek üzere olması bizi çok sevindiriyor ama Animus ekibine aşk olsun. Hem ücret alıyorlar hem de yavaş çeviriyorlar

Ben olsam ücretsiz ve daha hızlı çalışırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starıka -- 3 Ağustos 2021; 21:47:23 >
  • Keşke animusa devrolmasaydı. 10 sene betadan çıkmaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: romedon

Keşke animusa devrolmasaydı. 10 sene betadan çıkmaz artık

Animus'a devrolmadı. Sadece birkaç çevirmenleri benimle çalışıyor. Çeviriyi yine ben yönetiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Animus'a devrolmadı. Sadece birkaç çevirmenleri benimle çalışıyor. Çeviriyi yine ben yönetiyorum.

Alıntıları Göster

Hayırlısıyla bitsin de eğer beta süresince size de bi gelir sağlayacaksa abone olmaya bile razıyım.

• Aylardır sabırla bekliyorum. Umarım en kısa sürede biter de kavuşuruz. Çevirmenin bileğine kuvvet !

• %85.

• Askerden geldikten sonra umarım şu yama bitmiş olurda oynarım. :D

• Ben gittim geldim halen devam ediyor.   Yıl sonuna doğru çıkar büyük ihtimal.

• Millet kotor remake gelecekmiş PS5 ve PC'ye 😋😋

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Kotor Remake'in ilk fragmanı 9 Eylülde çıktı.

Tepkisini de çektik <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starıka -- 12 Eylül 2021; 4:9:58 >
  • kotor remake sonrası yine burdayız

• Kotor remake haberi sevindirdi. Söylentileri vardı diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buralar hareketlenmiş :D

• Animus ve Said hocam ilk oyunun çevirisini Remake'e uyarlayabilir umarım  

• TackleBarry kullanıcısına yanıt

Remake'te muhtemelen hikayeyi baştan yazarlar o yüzden bizim yamanın pek işe yarayacağını sanmıyorum ama onu da çeviririz sorun yok :D

• abi animus sitesi kapalı türkçe yamaya ne oldu bi bilgi verin

• Aynen Animus sitesi kapalı, inşallah açılır ^_^

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.