Şimdi Ara

Besyo Hakkında Bilmek İstedikleriniz ?? Antrenman vücut herşey.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• - Hangi okul ?

- Kaç puanla girdiniz

- Mülakatlar nasıl oluyor ?

- Dersler bedensel olarakmı ağırlıklı yoksa kültürel ders olarakmı ?

- Sınıf kaç kişilik kaç kız kaç erkek

- Merak ediyorum çok beden eğitim öğretmenleri hep göbekli vs olur niye öyle nasıl iş bu

Teşekkürler
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    besyo kazanana kadar o kadar çok antrenman yapıyosun ki belki bu 1 2 seneni alıyor kazanamayınca ondan sonra bıkıyor adamlar antrenmandan göbek salıyolar öyle :D ama yeni neslin öyle göbekli olacagını sanmıyorum artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTHNTZ

besyo kazanana kadar o kadar çok antrenman yapıyosun ki belki bu 1 2 seneni alıyor kazanamayınca ondan sonra bıkıyor adamlar antrenmandan göbek salıyolar öyle :D ama yeni neslin öyle göbekli olacagını sanmıyorum artık :)

Hocam sorumun cevaplarını alamadım malesef
    1-bursa uludag

2-250 ygs

3-mülakatlar üniversitelerin belirledigi parkur vb. kuvvet testleri sprint testleri ve belirli branşlardan mülakatlar var.

4-bedensel agırlıklı kültürel derslerde var.

5-sınıf sayısı üniversitelere göre degişiklik gösteriyor bazı yerlerde 30 erkek 20 kız , 25 erkek 25 kız degişiyor

6-üniversiteyi kazanmadan önce çok antrenman yapılıyor bunlardan bıkan üniversiteyi kazanınca antrenman yapmayı bırakıyor.Fazla önemsemeyenler öyle göbekli oluyor.
  • merhaba 3 yıldır lisanslı futbol oynuyorum son 2 yıl dersler yuzunden bıraktım 1 yıllık muay thai lisansım var bu yıl ygsden 250 bekliyorum sizce nelere dikkat etmeliyim nasıl hazırlanmalıyım girme şansım nedir müh okuyorum obp bölünecek bi etkisi olurmu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MTHNTZ M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevaplar için. Bi tanıdığım besyo bitirip bi amatör takımın gençlerini çalıştırıyor hoca yani 25 yaşında falan her besyo bitiren antrenörlük yapabiliyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum kendini geliştirdikten sonra yaparsın rahatlıkla ama boş boş durup üni bitince ögretmen olurum dersen iş degişir.
  • forever_life F kullanıcısına yanıt
    obp bölünmesi çok sıkıntılı kardeşim.
  • MTHNTZ M kullanıcısına yanıt
    neden sıkıntılı hocam mülakatta çok mu etkisi var. ygs puanım iyi gelse yinemi dezavantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_life -- 22 Mart 2016; 21:09:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever_life F kullanıcısına yanıt
    obp etkisi var evet ama mülakatta çok çok iyi derece yaparsın kazanırsın kazanaman demiyorum ama en iyisini yapman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.