Bildirim
Besyo Hakkında Bilmek İstedikleriniz ?? Antrenman vücut herşey.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
- Hangi okul ?
- Kaç puanla girdiniz
- Mülakatlar nasıl oluyor ?
- Dersler bedensel olarakmı ağırlıklı yoksa kültürel ders olarakmı ?
- Sınıf kaç kişilik kaç kız kaç erkek
- Merak ediyorum çok beden eğitim öğretmenleri hep göbekli vs olur niye öyle nasıl iş bu
Teşekkürler -
besyo kazanana kadar o kadar çok antrenman yapıyosun ki belki bu 1 2 seneni alıyor kazanamayınca ondan sonra bıkıyor adamlar antrenmandan göbek salıyolar öyle :D ama yeni neslin öyle göbekli olacagını sanmıyorum artık :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MTHNTZ
besyo kazanana kadar o kadar çok antrenman yapıyosun ki belki bu 1 2 seneni alıyor kazanamayınca ondan sonra bıkıyor adamlar antrenmandan göbek salıyolar öyle :D ama yeni neslin öyle göbekli olacagını sanmıyorum artık :)
Hocam sorumun cevaplarını alamadım malesef -
1-bursa uludag
2-250 ygs
3-mülakatlar üniversitelerin belirledigi parkur vb. kuvvet testleri sprint testleri ve belirli branşlardan mülakatlar var.
4-bedensel agırlıklı kültürel derslerde var.
5-sınıf sayısı üniversitelere göre degişiklik gösteriyor bazı yerlerde 30 erkek 20 kız , 25 erkek 25 kız degişiyor
6-üniversiteyi kazanmadan önce çok antrenman yapılıyor bunlardan bıkan üniversiteyi kazanınca antrenman yapmayı bırakıyor.Fazla önemsemeyenler öyle göbekli oluyor. -
merhaba 3 yıldır lisanslı futbol oynuyorum son 2 yıl dersler yuzunden bıraktım 1 yıllık muay thai lisansım var bu yıl ygsden 250 bekliyorum sizce nelere dikkat etmeliyim nasıl hazırlanmalıyım girme şansım nedir müh okuyorum obp bölünecek bi etkisi olurmu teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam cevaplar için. Bi tanıdığım besyo bitirip bi amatör takımın gençlerini çalıştırıyor hoca yani 25 yaşında falan her besyo bitiren antrenörlük yapabiliyormu ? -
Dostum kendini geliştirdikten sonra yaparsın rahatlıkla ama boş boş durup üni bitince ögretmen olurum dersen iş degişir. -
obp bölünmesi çok sıkıntılı kardeşim. -
neden sıkıntılı hocam mülakatta çok mu etkisi var. ygs puanım iyi gelse yinemi dezavantaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_life -- 22 Mart 2016; 21:09:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
obp etkisi var evet ama mülakatta çok çok iyi derece yaparsın kazanırsın kazanaman demiyorum ama en iyisini yapman lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X