Şimdi Ara

Besyo başvurusu için bikac belge bulamadım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben beden eğitimi öğretmenliği için kastamonu üniversitesi özel yetenek sınavına gireceğim istenen belgeler sıralanmış ancak birkac maddenin nasıl halledileceğini bulamadım yardımcı olursanız çok sevineceğim, bu yıl mezun oldum inanın üniversite ile ilgili hiç birşey bilmiyorum o yüzden yardımızı istiyorum, belki sizin sayenizde üniversiteli olacam ve hayat boyu duacınız olacağım

evet arkadaşlar bulamadığım maddeler şunlar,

4. 2010 yılına ait YGS belgesinin fotokopisi (Aslı kayıt esnasında ibraz edilecektir)
    5. Mezunların diploma fotokopisi (Diploma aslı kayıt sırasında ibraz edilecektir), mezun olma durumunda olanların ise okul müdürlüğünden alacakları durumunu belirten bir belge
    6. Sağlık sorunu olmadığına ilişkin bir sağlık kuruluşundan alınacak ve “Spor yarışmalarına katılmasında sağlık açısından bir sakınca yoktur” ifadesini içeren rapor

bunları nerelerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pk -- 17 Temmuz 2010; 0:12:36 >

• bu yıl mezun oldum acaba okuldan öğrenci belgesi alsam yeterli olurmu?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.