Bildirim
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (559. sayfa)
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yabancı siteler de servis sayısı 20 olarak verilmiş...Bu ürün sitrüin malat ile satılırken xtend bcaa nın içeriği neden değişiyor bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: hknaltdes
Yabancı siteler de servis sayısı 20 olarak verilmiş...Bu ürün sitrüin malat ile satılırken xtend bcaa nın içeriği neden değişiyor bilginiz var mı?
porsiyon başı 3000 st malat 2000 beta alanin olduğu için tarım köy işl bakanlığı 2 ye böldürmüş -
anladım tskler.. -
-
ithalatcı daha çok kar elde etmek için çıkartıyor içinden keyfi bir durum -
şaka gibi diyeceğim ama ülkemiz de normal.. -
L carnitin ve cla indirimi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whey, Amino ve Prework icin tecrube etmis herkesten f/p, tat olarak tavsiyeleri bekliyorum
Vitaminden kodla 174 e my protein impact whey alıyordum. Kurabiye cilek muz denedim. En iyi aroması muzdu. Kurabiye beğenmedim. Cilek normaldi. Güvenilir bi marka. Şuan vitaminde stokta yok o yüzden amix whey aldım aloproteinden gelmesini bekliyorum
aloprotien indirim kodu olan var mı 3 lü müslü setini alcam da skt si bitene kadar biter mi acaba meram ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
BigJoy da Yılbaşı kampanyası var fiyatları kontrol edip işinize yarayan birşey varsa alabilirsiniz pek inceleyemedim.
www.bigjoy.com.tr
Bigjoy Kampanyalı Paketlerhttps://www.bigjoy.com.tr/kampanyali-paketler.html?utm_source=emailing&utm_campaign=yilbasi_kampanyasi -
Supplementler'in yılın oskarlarında vitamin bölümünde ismim çıkmış. Sorduğumda ise 1. olan markanın popi ürününü göndereceklermiş. Bakalım ne gönderecekler.
Başka kazanan var mı arkadaşlar? -
selamlar,
sporda yağ oranımı düşüremiyorum diye klasik hoca lkarnitin verelim diyerekten girdi konuya.%19 yağ oranım diyete çok fazla dikkat edemediğim için oluyor farkındayım. 3 ayda %3 düştü. kullanmamı önerir misiniz işe yarar mı. ( kullanınca kendi kendine %10 olmayacak biliyorum %10-15 boost katacak belki yağ yakmama. ) önerirseniz marka vs ne olur.
-
Neosante'den myprotein thermopure deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: eternalsun
selamlar,
öneri için teşekkürler. sanırım protein takviyesi bir ürün bu. amacım zayıflamak olduğu için yağ yakıcı önerdiler diye düşünüyordum. lkarnitin yerine bunu mu önerirsiniz. yeterince protein alamadığım için mi yağ yakamıyorum bu şekilde mi algılamalıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: KcRasco
quote:
selamlar,
öneri için teşekkürler. sanırım protein takviyesi bir ürün bu. amacım zayıflamak olduğu için yağ yakıcı önerdiler diye düşünüyordum. lkarnitin yerine bunu mu önerirsiniz. yeterince protein alamadığım için mi yağ yakamıyorum bu şekilde mi algılamalıyım.
Hocam myprotein, markanın ismi
Siz yine carnitin alacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
quote:
quote:
selamlar,
öneri için teşekkürler. sanırım protein takviyesi bir ürün bu. amacım zayıflamak olduğu için yağ yakıcı önerdiler diye düşünüyordum. lkarnitin yerine bunu mu önerirsiniz. yeterince protein alamadığım için mi yağ yakamıyorum bu şekilde mi algılamalıyım.
http://www.neosante.com/23542/51608
Teşekkürler. Bulabileceğim en uygun fiyat bu mudur ya da herhangi bir yerden indirim kodu vs. var mıdır.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
quote:
quote:
selamlar,
Teşekkürler. Bulabileceğim en uygun fiyat bu mudur ya da herhangi bir yerden indirim kodu vs. var mıdır.
Bu linkten alin, su an kampanyada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X