Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kkarangalan , eternalsun , eternalsun , HK-416 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.763
Cevap
726
Favori
2.527.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %15 indirim kuponuyla NUCLEAR BCAA YI almak için özelden ulaşın Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • spawk kullanıcısına yanıt
    Yabancı siteler de servis sayısı 20 olarak verilmiş...Bu ürün sitrüin malat ile satılırken xtend bcaa nın içeriği neden değişiyor bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaltdes

Yabancı siteler de servis sayısı 20 olarak verilmiş...Bu ürün sitrüin malat ile satılırken xtend bcaa nın içeriği neden değişiyor bilginiz var mı?

porsiyon başı 3000 st malat 2000 beta alanin olduğu için tarım köy işl bakanlığı 2 ye böldürmüş
  • spawk kullanıcısına yanıt
    anladım tskler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawk

%15 indirim kuponuyla NUCLEAR BCAA YI almak için özelden ulaşın Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hknaltdes kullanıcısına yanıt
    ithalatcı daha çok kar elde etmek için çıkartıyor içinden keyfi bir durum
  • boosterboy B kullanıcısına yanıt
    şaka gibi diyeceğim ama ülkemiz de normal..
  • L carnitin ve cla indirimi var mı?

• Whey, Amino ve Prework icin tecrube etmis herkesten f/p, tat olarak tavsiyeleri bekliyorum

• 1lost kullanıcısına yanıt
    Vitaminden kodla 174 e my protein impact whey alıyordum. Kurabiye cilek muz denedim. En iyi aroması muzdu. Kurabiye beğenmedim. Cilek normaldi. Güvenilir bi marka. Şuan vitaminde stokta yok o yüzden amix whey aldım aloproteinden gelmesini bekliyorum

• aloprotien indirim kodu olan var mı 3 lü müslü setini alcam da skt si bitene kadar biter mi acaba meram ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar soyle bi kombin yaptim tavsiyeleriniz nedir site olarak uygun baska nerden alabilirim mobilden bu kadar arastirabildim butce az oldugundan f/p dikkat ettim degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• BigJoy da Yılbaşı kampanyası var fiyatları kontrol edip işinize yarayan birşey varsa alabilirsiniz pek inceleyemedim.

• Supplementler'in yılın oskarlarında vitamin bölümünde ismim çıkmış. Sorduğumda ise 1. olan markanın popi ürününü göndereceklermiş. Bakalım ne gönderecekler.

Başka kazanan var mı arkadaşlar?
  • selamlar,
    sporda yağ oranımı düşüremiyorum diye klasik hoca lkarnitin verelim diyerekten girdi konuya. %19 yağ oranım diyete çok fazla dikkat edemediğim için oluyor farkındayım. 3 ayda %3 düştü. kullanmamı önerir misiniz işe yarar mı. ( kullanınca kendi kendine %10 olmayacak biliyorum %10-15 boost katacak belki yağ yakmama. ) önerirseniz marka vs ne olur.
  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Neosante'den myprotein thermopure deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

selamlar,
    öneri için teşekkürler. sanırım protein takviyesi bir ürün bu. amacım zayıflamak olduğu için yağ yakıcı önerdiler diye düşünüyordum. lkarnitin yerine bunu mu önerirsiniz. yeterince protein alamadığım için mi yağ yakamıyorum bu şekilde mi algılamalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

selamlar,
    öneri için teşekkürler. sanırım protein takviyesi bir ürün bu. amacım zayıflamak olduğu için yağ yakıcı önerdiler diye düşünüyordum. lkarnitin yerine bunu mu önerirsiniz. yeterince protein alamadığım için mi yağ yakamıyorum bu şekilde mi algılamalıyım.

Hocam myprotein, markanın ismi

Siz yine carnitin alacaksınız.

www.neosante.com
    Ürün 51608 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23542/51608

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

quote:

selamlar,

Teşekkürler. Bulabileceğim en uygun fiyat bu mudur ya da herhangi bir yerden indirim kodu vs. var mıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

quote:

selamlar,

www.neosante.com
    Ürün 51608 bulunamadı

Teşekkürler. Bulabileceğim en uygun fiyat bu mudur ya da herhangi bir yerden indirim kodu vs. var mıdır.

www.neosante.com
    Ürün 051608 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23450/051608

Bu linkten alin, su an kampanyada.

• 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.