Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.428
Cevap
707
Favori
2.452.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Beyler adamlar coştu fiyata bakın yhaw bnm aldığımın yarı fiyatına veriyolar aminomax i

hb de bu fiyat civarı ama taksit yok

burda daha ucuz ve 6 taksitle aldım,
    site de farmatek e ait,
    teşekkürler
    gerçi 2 kutu bcaa m vardı daha:/

Beraber kullan :) Aminomax bcaa içeriği yeterli gelmedi bana

Bu arada universal amino 2700 de 69 lira :)

olabilir aslında toz bcaayı antrenman günlerinde wheye karıştırarak,
    gaspariyi ise off günlerde kullanabilirim

Sabah kalktığında ve yatarken aminomaxı, antrenmandan öncesi bcaayı alırsan bence olur.

• Son kullanim tarihi yakinmi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralık 2014

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

Beyler adamlar coştu fiyata bakın yhaw bnm aldığımın yarı fiyatına veriyolar aminomax i

Eger fiyat buysa alirim hemen 2 paket

Al al :D satarsın 60 a :D

• quote:

Bunda bi anormallik yok mu arkadaşlar ? Bu fiyat nedir böyle ? Sipariş veren olupta eline ulaşan var mı ? Alalım bizde 10-15 kutu canımız sıkıldıkça atarız :D Bedavadan biraz pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

pm....
  • nutrishop.com.tr yi aradım fiyatlar neden bu kadar düşük diye, tamamen tanıtım amaçlı dediler.. Son kullanma tarihi ekim 2014. orjinal üründür kesinlikle bir farklılık yoktur dediler. Birde en çok dikkatimi çeken universal amino 2700 her yer de 350 tableti 130-140 arası burada düşürmüşler, 69 TL

BU ÜRÜN 69 TL ŞAKA GİBİ

• quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

Bunda bi anormallik yok mu arkadaşlar ? Bu fiyat nedir böyle ? Sipariş veren olupta eline ulaşan var mı ? Alalım bizde 10-15 kutu canımız sıkıldıkça atarız :D Bedavadan biraz pahalı

Türkiyede öyle büyük kazık yiyoruz ki bizler olması gereken fiyatlarda ürün görünce şüpheye düşüyoruz

20 dolara alınabiliyor amazonda falan

• quote:

nutrishop.com.tr yi aradım fiyatlar neden bu kadar düşük diye, tamamen tanıtım amaçlı dediler.. Son kullanma tarihi ekim 2014. orjinal üründür kesinlikle bir farklılık yoktur dediler. Birde en çok dikkatimi çeken universal amino 2700 her yer de 350 tableti 130-140 arası burada düşürmüşler, 69 TL

BU ÜRÜN 69 TL ŞAKA GİBİ

Hocam alalım mı ya alasım fena geldi ama güvenemiyorum fiyattan dolayı

• Bu Gaspari 8000 amino ile 69 TL lik aynimi biri sirf BCaA mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Bu Gaspari 8000 amino ile 69 TL lik aynimi biri sirf BCaA mi

İkisi de amino ama gasparide ekstra bcaa ilave edildiği için benim favorim %35 falan losin var gasparide
    içeriği bence amino 2700 inkinden daha iyi
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün fakat bu Gaspari 8000 amino ne işe yarıyor? Yaklaşık 3 gündür ağırlık çalışmalarından önce ve sonra Muscletech Nitro-Tech Hardcore Protein tozundan birer ölçü alıyorum. Yaklaşık 6 kilo fazlam var o da göbekte hafif bir çıkıntı Yalnız halsizlik ve yorgunluk aynı oranda devam etmekte bu ürün yorgunluğa ve idman sonrasındaki halsizliğe iyi gelir mi? L karnitin alacaktım maalesef satan arkadaşta kalmamış. Yine L karnitine mi yönelsem yok sa bu üründen mi alsam ne dersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Türkiyede öyle büyük kazık yiyoruz ki bizler olması gereken fiyatlarda ürün görünce şüpheye düşüyoruz

20 dolara alınabiliyor amazonda falan

hocam amazondan alınca sıkıntısız geliyor mu? ilaç muamelesi falan görmesin gümrükten. (cahilliğimden soruyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

hocam amazondan alınca sıkıntısız geliyor mu? ilaç muamelesi falan görmesin gümrükten. (cahilliğimden soruyorum)

Türkiye ye getirtemiyorsun hangi site olursa olsun
  • Yahu bu nutrishop'dan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar var mı aramızda? AminoMax 8000'i alacağım ama güvenemiyorum da siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Yahu bu nutrishop'dan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar var mı aramızda? AminoMax 8000'i alacağım ama güvenemiyorum da siteye.

+1 aynı sıkıntı bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün fakat bu Gaspari 8000 amino ne işe yarıyor? Yaklaşık 3 gündür ağırlık çalışmalarından önce ve sonra Muscletech Nitro-Tech Hardcore Protein tozundan birer ölçü alıyorum. Yaklaşık 6 kilo fazlam var o da göbekte hafif bir çıkıntı Yalnız halsizlik ve yorgunluk aynı oranda devam etmekte bu ürün yorgunluğa ve idman sonrasındaki halsizliğe iyi gelir mi? L karnitin alacaktım maalesef satan arkadaşta kalmamış. Yine L karnitine mi yönelsem yok sa bu üründen mi alsam ne dersiniz.

stimol kullanabilirsin halsizlik için
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün fakat bu Gaspari 8000 amino ne işe yarıyor? Yaklaşık 3 gündür ağırlık çalışmalarından önce ve sonra Muscletech Nitro-Tech Hardcore Protein tozundan birer ölçü alıyorum. Yaklaşık 6 kilo fazlam var o da göbekte hafif bir çıkıntı Yalnız halsizlik ve yorgunluk aynı oranda devam etmekte bu ürün yorgunluğa ve idman sonrasındaki halsizliğe iyi gelir mi? L karnitin alacaktım maalesef satan arkadaşta kalmamış. Yine L karnitine mi yönelsem yok sa bu üründen mi alsam ne dersiniz.

bende aynı durum için sormuştum kreatin kullan demişlerdi daha kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Yahu bu nutrishop'dan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar var mı aramızda? AminoMax 8000'i alacağım ama güvenemiyorum da siteye.

+1 aynı sıkıntı bende de var.

Rahatlıkla yapabilirsiniz en güvenilir sitelerdendir.
  • Aldım bır amino Gaspari daha yenı almıstım 72 TL den bıde Unıversalın Beef Amınosuda var 6 aylık amınom var:)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.