Şimdi Ara

Beşiktaşlı ARKADAŞLAR TAYFUR VE SERDAR ADALI NEDEN İÇERDE AYLARCA YATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda şike konusunda devamlı Fenerbahçeye yğkleniyorsunuz hatta bazılarınız bu olayda hükümetin ve cemaatin parmağı yok diye dalga geçiyorsunuz, haklarında en ufak bir şüphe olmayan, bir tane şüpheli tapesi olmayan tayfur ve Serdar adalı neden aylarca cezaevinde yattı ? Serdar ADALI başkan olacakken neden hükümet cephesinden çekil baskısı geldi ve başkan olamadı, bu konular hakkındaki umursamazlığınızın, hesap sormamanızın sebebini çok merak ediyorum, kavga etrmeden bu konuyu konuşabilirmiyiz ?

• AZİZ YILDIRIM neden içerde? sanki adam çıktı aklandı utanmadan konu açmışsın be bilader
  • Adalı: Bizi Fenerbahçe için kenarsüsü yaptılar.
    Beşiktaş Şereftir Şike Yapmaz.
  • kardeş biz bu adamlar içeri girdikleri gün aklanında gelin dedik sizin gibi yaşa aziz başkan demedik..
  • 11 Mayıs 2011’de İstanbul BŞB ile oynanan Türkiye Kupası maçıyla ilgili rapor şöyle: Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in şike yapmadığı veya şike teşebbüsünde bulunmadığı;
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

11 Mayıs 2011’de İstanbul BŞB ile oynanan Türkiye Kupası maçıyla ilgili rapor şöyle: Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in şike yapmadığı veya şike teşebbüsünde bulunmadığı;

Şike yapıpta bir maçı penaltılarda kazanacak kadar mal bir takım yoktur herhalde ne şikesi kardeşim söylendiği gün komikti şimdi daha komik şike yapıp penaltılarla maç almak
  • Çünkü iddianame ortaya çıktığında kendileriyle ilgili de suç şüphesi vardı. Daha sonra yasa değişti, şike suçunun cezası düştü ve ve Beşiiktaşlı yöneticiler de böylece dışarı çıktı. Yeni yayınlanan etik kurulu raporunda da Beşiktaşlı idarecilerin olayla ilgilerinin bulunmadığı kanaatine varıldı. Beşiktaş'ın durumu Fenerbahçe'den çok farklı yani, her anlamda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne lahana turşusu bu ne biçim perhiz?
  • Sirf diger camiayı da isin icine cekmek icin uydurulmus, tamamen Yusuf Turanli denen futbolcu simsarinin kendi basina yedigi (artik bu adam masa midir, kukla midir bilinmez) haltlara dayanarak yapilan bir gozalti islemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amaranto

Şimdi şuraya konuyla ilgili 2 yorum yazacam, ardından fenerliler gelip ''truva 1-2'' resimleri filan koyacaklar ondan korkuyorum.

aman kardeşim aman diyim sakın yapma azonce çöpe giden konuda bir soru sordum inatla cvp vermiyip kendileri ile çelişip durdu bir arkadaş bu konuda çöpe gitmesin sonra
  • Yenilince böyle mi oluyor yani?
  • Bende beşiktaşın şike yaptığına inanmıyorum ama sırf fenerbahçeye kenar süsü olsun diye serdar adalının da içerde tutulduğuna düşünmüyorum. Bir beşiktaşlı olsam bu olaylardan önce devamlı bjk başkanlığı için adı geçen serdar adalının hapisten çıkınca futbol dünyasından niçin uzaklaştığını kendime sorardım?
  • çok basit.adam gururlu ve bu suçlamaları kendine yediremedi futbol camiasından uzaklaşmak istedi.yüzsüz değil en azından ben onu anladım.
  • s.çtı cafer, bez getir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

çok basit.adam gururlu ve bu suçlamaları kendine yediremedi futbol camiasından uzaklaşmak istedi.yüzsüz değil en azından ben onu anladım.

:::):))))))) vay anasini hala konu fb neredeyse isin icinde fb oldugu icin iyi oldu yattiklari denilecek, evet bos yere yattilar diyen yok ayrica ilker iyice sacmalamissin adam aday olacakti kendisine aday olma diye haber yollandi ve cekildi adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya iddia attılar, şüpheli olarak boş yere yattı adamlar bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

quote:

çok basit.adam gururlu ve bu suçlamaları kendine yediremedi futbol camiasından uzaklaşmak istedi.yüzsüz değil en azından ben onu anladım.

:::):))))))) vay anasini hala konu fb neredeyse isin icinde fb oldugu icin iyi oldu yattiklari denilecek, evet bos yere yattilar diyen yok ayrica ilker iyice sacmalamissin adam aday olacakti kendisine aday olma diye haber yollandi ve cekildi adam

Kim yollamış bu haberi?
  • Bugün Galatasaray neden disiplin kuruluna sevkedildiyse aynı sebepten.
  • quote:

quote:

valla arkadaş burada senden başka saçmalayan yok gibi.fener işin içinde olduğu için yattıkları iyi oldu diyen yok aksine onlar yüzünden başı yandı adamın diyoruz.ikincisi aday olacaktıda bilmemneydide birşey yok.aday olmadı ve uzaklaştı yöneticilikten.bu kadar basit.dünya sizin hayallerinize göre şekillenmiyor...

• quote:

quote:

quote:

valla arkadaş burada senden başka saçmalayan yok gibi.fener işin içinde olduğu için yattıkları iyi oldu diyen yok aksine onlar yüzünden başı yandı adamın diyoruz.ikincisi aday olacaktıda bilmemneydide birşey yok.aday olmadı ve uzaklaştı yöneticilikten.bu kadar basit.dünya sizin hayallerinize göre şekillenmiyor...

Eeeee niye hic sesiniz cikmiyor oyleyse bu adamlar bos yere yatti bizim kulubu neden lekelemeye calistiniz diye aday olmamak degil hakkini aramamak onursuzluktur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.