Şimdi Ara

Beşiktaşı Kutluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Solasın TAKIM RUHU
  • Bir Galatasaray'lı olarak , ben de rakibimizi yürekten tebrik ediyorum
  • gözlerim yaşardı
    hatta...
  • Walla Açıkcası son 2 yılın lig başında en iyi maçıydı bence ama tabi Gençlerbirligi,TS,FB,GS gibi maçlarda bu durum olsaydı daha güzel olurdu ama antalyayıda kötülememek lazım. ama 80. dakkada maçı çevirmek nedemek işte bu anlatyalılar kartalın gücünü gördü.
    ilk gol Delgadodan 80 . dakkada geldi ve antalya noldugunu anlıyamadannnn....
    2. golde BOBO dan geldi ve maç bitti derken antalya bari savunmaya geçelim dedi atak yok ve bobo geliyor bobo herkesi geçti ve takım arkadaşlarının kartal gibi oynadıgı son dakkalarda ve GOOOL :D
    işte budur antalyalılar noluoo dedi bari 4 yapmasınlar dedi ama keşke 4 olsaydı 2 hakkımız kalmasaydı :D
  • ben tebrik falan etmiyorum maçın tamamını izleyen biri tebrik etmez küfür eder hatta.beşiktaş böyle oynamaya devam etsin intertoto mücadelesi verir ligde.o sivok gökhan zan uykusuz mu hapla mı çıkıyolar maça?o bi tane mr. eko gibi bi adam varya antalyada sanki 6 yaşında çocuk marke ediyo gibi rahatça yürüyerek pozisyona giriyo.beşiktaş bi adım ileri gitmemiş bu senede taraftarlar çok üzülecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

Walla Açıkcası son 2 yılın lig başında en iyi maçıydı bence ama tabi Gençlerbirligi,TS,FB,GS gibi maçlarda bu durum olsaydı daha güzel olurdu ama antalyayıda kötülememek lazım. ama 80. dakkada maçı çevirmek nedemek işte bu anlatyalılar kartalın gücünü gördü.
    ilk gol Delgadodan 80 . dakkada geldi ve antalya noldugunu anlıyamadannnn....
    2. golde BOBO dan geldi ve maç bitti derken antalya bari savunmaya geçelim dedi atak yok ve bobo geliyor bobo herkesi geçti ve takım arkadaşlarının kartal gibi oynadıgı son dakkalarda ve GOOOL :D
    işte budur antalyalılar noluoo dedi bari 4 yapmasınlar dedi ama keşke 4 olsaydı 2 hakkımız kalmasaydı :D

Bir Fenerbahçeli olarak oyunu çevirmeniz ve güzel maç çıkarmanız sonucu galibiyetinizi kutluyorum. Ama başka maçlar mı izledik acaba demeden edemiyorum. 2-2 iken Antalya atağa kalkıyor köşeden vuruyor direkten dönüyor Beşiktaş kontraatak ile Bobo'nun ayağından golü buluyor. Yanlışım varsa düzeltin ama bu kadar sallanmaz ki kardeşim. Ağır atın azcık da insanlar inansın yani. Yok Antalya savunmaya çekilmiş yok takım arkadaşları kartal gibiymiş yavaş atın azcık. Ayrıca Antalya kalecisi de çok kötüydü, bir forvetten bu kadar kolay çalım yiyorsanız kaleciliği bırakın yani. (Bu arada Bobo'yu takdir etmeden geçemiycem, umarım bütün sezon bu kadar iyi ve istikrarlı olur.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçeliler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.