Sarı-Lacivert'in yaptığı her şeyi onaylıyoruz mu sanıyorsun? Bunun nesini onaylıyaım nesini savunalım. İçince ne yapacağını bilemeyen bir kaç kendini bilmezin nesini savunlım. Eşşeklik etmişler...Nasıl sevineceklerini bilememişler.
yakışanı yapmışlar.
siz nereden tanık oldunuz acaba kutlamalaramı katıldınız yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
Dün izmir'de de bucaspor'lu taraftarlar kutlamaları engellemek için organize olmuşlar. Maç biter bitmez 9 Eylül üniversitesi civarındaki taşlı sopalı bir gurup bucalı sıkışık olan trafikte kutlama yapan araçlara saldırdı. Hatta olayın şokuyla araçlarından inen bazı fenerbahçeli tarftarlar ağzı burnu kanlar içinde kaçmak zorunda kaldılar. Dengesiz şekilde sağa sola zarar vererek kutlama yapanlar oh olsun diyorum ama masum şekilde araçları ile konvoya çıkmış ailelere üzülmedim desem yalan olur. Hakkaten ne sevinmesini biliyoruz ne de tepki vermesini.
@Tautou
Panpa seni forza'da gördüm.(Arada sırada girip misafir olarak stres atıyorum) Direk gözüm avatara gitti zaten.Bir'de DH'ı övmüşün dedim bu bizim panpa Orda bile saygı çerçevesinde mesaj attığın için helal olsun dedim
Katıldım vallaha
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
siz nereden tanık oldunuz acaba kutlamalaramı katıldınız yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
Dün izmir'de de bucaspor'lu taraftarlar kutlamaları engellemek için organize olmuşlar. Maç biter bitmez 9 Eylül üniversitesi civarındaki taşlı sopalı bir gurup bucalı sıkışık olan trafikte kutlama yapan araçlara saldırdı. Hatta olayın şokuyla araçlarından inen bazı fenerbahçeli tarftarlar ağzı burnu kanlar içinde kaçmak zorunda kaldılar. Dengesiz şekilde sağa sola zarar vererek kutlama yapanlar oh olsun diyorum ama masum şekilde araçları ile konvoya çıkmış ailelere üzülmedim desem yalan olur. Hakkaten ne sevinmesini biliyoruz ne de tepki vermesini.
O elemanlar büyük hata yaptılar, suç duyurusunda bulunmak gerekir.
daha önce şampiyon olduğumuzda ertesi gün formayla Beşiktaş'ta rahatça gezmiştim kimse de hop birader tarzı birşey söylemedi, geçen sene de Beşiktaş'ı yendiğimizde formayla gezmiştim. bazıları cidden dengesiz olabiliyor demek ki.
daha önce şampiyon olduğumuzda ertesi gün formayla Beşiktaş'ta rahatça gezmiştim kimse de hop birader tarzı birşey söylemedi, geçen sene de Beşiktaş'ı yendiğimizde formayla gezmiştim. bazıları cidden dengesiz olabiliyor demek ki.
Tahrik söz konusu, eğlenilcek başka yer mi kalmadı?
avrupa şampiyonu filan olsalar neler olur acaba
hak ettiklerini bulmuşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Osho__
@Tautou
Panpa seni forza'da gördüm.(Arada sırada girip misafir olarak stres atıyorum) Direk gözüm avatara gitti zaten.Bir'de DH'ı övmüşün dedim bu bizim panpa Orda bile saygı çerçevesinde mesaj attığın için helal olsun dedim
ne avatarmış yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Tautou
quote:
@Tautou
ne avatarmış yahu
Bi ben göremedim seni Forza'da
quote:
@Tautou
nasıl misafir olarak girebiliyorsun ki?
bizim forumda herşeyi göremezsin üye olmadan.gördügün konular transfer bölümü ve türk&dünya sporu konuları.
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
quote:
Orijinalden alıntı: Tautou
quote:
@Tautou
ne avatarmış yahu
Bi ben göremedim seni Forza'da
egemen konusunun 34. sayfasındaydım
hatta Faruk da orda
gece boyu daha neler oldu neler..içip içip ne küfürler edildi ne olaylar çıktı.. seneye bir şampiyon olalımda ben yapacağı biliyorum
nasıl misafir olarak girebiliyorsun ki?
bizim forumda herşeyi göremezsin üye olmadan.gördügün konular transfer bölümü ve türk&dünya sporu konuları.