Şimdi Ara

Beşiktaş'ta Kondüsyon çokmu iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takımın kondiyonu bana çok iyi gibi geldi hiç bir futbolcuda performans düşüklüğü görmedim ben şahsen 90 dakika boyunca ve GB çok sert oynadı, BJK'li oyuncular karşı koyabildi bu sert oyuna zaten Bobo'nun golündede belli oluyordu.

Sizce de öylemi??

• Sonradan giren oyuncular Yusuf ve Holosko skoru değiştirecek katkıda bulundukları için takım canlandı.
    Yoksa takım sürekli 90 metre koşuyor bi ileri bi geri yani kondisyonun pek iyi olduğunu söyleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Sonradan giren oyuncular Yusuf ve Holosko skoru değiştirecek katkıda bulundukları için takım canlandı.
    Yoksa takım sürekli 90 metre koşuyor bi ileri bi geri yani kondisyonun pek iyi olduğunu söyleyemem.

Yalnız Yusuf'u ayrı tebrik ediyorum ben.Hem de baya ayrı.O yaşına rağmen by istikrarla bize hala maçlar kazandırıyo olabilmesine gerçekten çok seviniyorum.
  • Evet kondisyonumuz çok iyi.Geçen sene şampiyonluğun en gizli ve en etkili etkeniydi kondisyonumuz.Bunun için kondisyonerimiz Steffano Marrone'ye teşekkür etmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Evet kondisyonumuz çok iyi.Geçen sene şampiyonluğun en gizli ve en etkili etkeniydi kondisyonumuz.Bunun için kondisyonerimiz Steffano Marrone'ye teşekkür etmeliyiz.

stefano birkaç hafta önce gönderildi Beşiktaştan
  • abi kondisyonla alakası yok ki bu işin kendine bakıyo oyuncular çünkü hepsi oynayan oyuncular ancak jo falan gibi adamlar ilk darbede sakatlanırlar ayaklarına top deymemiş yarım sezondur :D
  • Stefano yerine biri geldi mi yoksa takım saldım çayıra mevlam kayıra mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

abi kondisyonla alakası yok ki bu işin kendine bakıyo oyuncular çünkü hepsi oynayan oyuncular ancak jo falan gibi adamlar ilk darbede sakatlanırlar ayaklarına top deymemiş yarım sezondur :D

sen sert bir darbe alıp sakatlandığında kendine bakmadığın için mi olmuş oluyor bu.bu ne saçma bir mantıktır böyle
  • Kovulanların yerine bakmaktan sorumlu yardımcı antranör tayfur havutçu hali hazırda görev başındadır.

quote:

Orijinalden alıntı: soho
    Stefano yerine biri geldi mi yoksa takım saldım çayıra mevlam kayıra mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.