Şimdi Ara

Beşiktaş Şampiyonluğu Haketmiyor!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [DMC] sen ne provakatör adamsın ya.Küçükken topun inşaatamı kaçtı.Bi sus yediremiyosun anlıyoruz
  • Ya arkadaşlar kıskanmayın Beşiktaşımın Şampiyonluk Zaferini..
  • Sivas hakediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

buyuk takimlari yenemiyorlar sampiyon olacaklar ilginc..

bu büyük takımlarda 5. gs ve 6. fb dimi? komik olmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

buyuk takimlari yenemiyorlar sampiyon olacaklar ilginc..

Yavrucuğum hazmedemiyosan yazma büyük takım dediklerin kaçıncı sırada git bak.
  • Hazmedemeyen Arkadaşlara Benden..

• Niye Şampiyon olan takım altındaki takımları yenmek zorundamı sankİ? Yenmeden de Şampiyon olabilirse ne mutlu ona:D

Bu arada biz 4 büyükleri yenemedik ama küme düşen takımlara da yenilmedik ( hadi bakim )

Ama Galatasaray'ı felç edicez.O zaman da söyleyecek ne bulursnuz bilmem
  • Beşiktaşımı çekemeynler buyrun

[simage]http://www.ekoayrinti.com/images/news/3592.jpg
    [/simage]
  • derte etmeyin.zaten olamayacak da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozwizard7

SERDAR ÖZKAN OYNAMADIĞI SÜRECE ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİYİZ

Allah onu Beşiktaşta oynatanı ıslah etsin valla.
    Böyle rezil bir oyuncu olamaz.
    Verdiği paslar falan rezil ediyor kendini.
  • Bu saatden sonra BEŞİKTAŞ şampiyon olmasın diyenler. TFS kupasını aldığımızda şampiyonda olduğumuzda kimse sevinmesin. Eziklerin mekanına çevirmişsiniz burayı. Tamam bizde istiyoruz yenelim derbileri şampiyon olalım kupaları kaldıralım. Ama Beşiktaş taraftarı farklıdır. 15 şampiyonluk görmediği halde dünyanın en ateşli taraftarı olmuştur ve SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK diyen felsefedir. Siz değilsiniz yani rahat olun yazın istediğinizi... İnş o günleri görücez de kendi tükürüğünüzü yalayıp şampiyonluğa svineksiniz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Beşiktaşımı çekemeynler buyrun

[/simage]

saçma sapan konuşmayın kardeşim. topiği açanda beşiktaşlı, düşüncelerini söylemiş ne var. Bende beşiktaşlıyım ve şu halde hakettiğimizi düşünmüyorum. ligde ne sivası yenebilmişin, ne trabzonu, ne feneri ne gs' yi. sonrada hakettik mi oluyor. benim içimden sevinmek gelmiyor. ha kupada feneri yenerler, ligdede gs' yi o zaman içime siner şampiyonluk.

Beşiktaşlı arkadaşalrımdan bir isteğimde Beşiktaşlı gibi davransınlar. ona buna laf yetiştirmenin bir anlamı yok. bekleyelim görelim ligin sonunda. son 14 yılda bir şampiyonluğu olan bir takım olarak bu böbürlenmeye ve kabarmaya bir anlam veremedim. son üç yıldan bir ders çıkarılmış olmalıydı halbuki.

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle_eagle

quote:

[/simage]

saçma sapan konuşmayın kardeşim. topiği açanda beşiktaşlı, düşüncelerini söylemiş ne var. Bende beşiktaşlıyım ve şu halde hakettiğimizi düşünmüyorum. ligde ne sivası yenebilmişin, ne trabzonu, ne feneri ne gs' yi. sonrada hakettik mi oluyor. benim içimden sevinmek gelmiyor. ha kupada feneri yenerler, ligdede gs' yi o zaman içime siner şampiyonluk.

Beşiktaşlı arkadaşalrımdan bir isteğimde Beşiktaşlı gibi davransınlar. ona buna laf yetiştirmenin bir anlamı yok. bekleyelim görelim ligin sonunda. son 14 yılda bir şampiyonluğu olan bir takım olarak bu böbürlenmeye ve kabarmaya bir anlam veremedim. son üç yıldan bir ders çıkarılmış olmalıydı halbuki.

ha şöyle işte bak içinizde akıllı adamlarda varmış demekki.bu hava şimdiden niye.hayır şampiyon olursun anlarımda daha olamadınız hatırlatırım.lig sonunda sizinle çok dalga geçeriz haberiniz olsun üzülürsünüz.

• quote:

quote:

[/simage]

o senin problemin bizde ligden düşen takımlara yenilmedik ona bakarsan vsvs. bu iş uzar

• quote:

quote:

quote:

[/simage]

o senin problemin bizde ligden düşen takımlara yenilmedik ona bakarsan vsvs. bu iş uzar

aferim bize şaka gibisiniz hakikaten ne deyim. Şeref beylerin baba Hakkıların hayatını okuyun. o zaman "Beşiktaşlı gibi davranın" derken ne demek istediğimi anlarsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

[/simage]

aferim bize şaka gibisiniz hakikaten ne deyim. Şeref beylerin baba Hakkıların hayatını okuyun. o zaman "Beşiktaşlı gibi davranın" derken ne demek istediğimi anlarsınız.

Aslında Eaglenin anlatmak istediği acaba seneye Fener Cimbom gümbür gümbür gelirse bu tip saçma hatalar yapmazlarsa ne olucak bizim halimiz demek istiyo aslında şampiyonluğunuzu istiyorum neden dersen ne güzel başkanınız bu şampiyonluk sayesinde bir 5 sene daha başınızda bizde bir 5 sene daha farkı açmaya devam ederiz sorun değil geçen sene biz olduk seneye bir dha oluruz ne olcak her sene her sene olursa cidden zevki çıkmıyo 4 lediğimizde anladım bunu

• quote:

Orjinalden alıntı: bilodemir

Bu saatden sonra BEŞİKTAŞ şampiyon olmasın diyenler. TFS kupasını aldığımızda şampiyonda olduğumuzda kimse sevinmesin. Eziklerin mekanına çevirmişsiniz burayı. Tamam bizde istiyoruz yenelim derbileri şampiyon olalım kupaları kaldıralım. Ama Beşiktaş taraftarı farklıdır. 15 şampiyonluk görmediği halde dünyanın en ateşli taraftarı olmuştur ve SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK diyen felsefedir. Siz değilsiniz yani rahat olun yazın istediğinizi... İnş o günleri görücez de kendi tükürüğünüzü yalayıp şampiyonluğa svineksiniz!!!

Bu işin tükürdüğünü yalamakla bir alakası yok bence.
    Bizim istediğimiz bu Beşiktaş'a feneride yenmek yakışırdı.
    Neden yenilelim ki kaç zamandır derbi kazanmıyoruz o kadar da değil.
    Bende sevinmek için sevmedim.O kadar insan Beşiktaş'ı bıraktı başka takım taraftarı oldu.
    Sevinmek için sevseydik takım değiştirirdik ama değiştirmedik.
    Beşiktaşlı olmak ayrı birşeydir herkes kolay kolay Beşiktaşlı olamaz!
    Bir oldumuda asla bırakamaz o duyguyu yaşamak gerekir.
    Kupayı feneri yenip alırsak eğer o zaman için ferahlicak.

• Konuyu acan arakdasa %100 hak veriyorum, bir zamanlar nerelerden inonuye giderdim, odami gorseniz genclik yillarinda siyah beyazdi resmen, futbol bir zevk degildi benim icin, bunun cok cok otesindeydi.

Yenilsekte, mucadele, hirs, guzel hareketler yeterdi bize... 2003 Sampiyonlugundan beri, artik zevk alamiyorum, kulupteki istek/hirs/mudacele tarihe karisti. Hersey kar oyunlarina donustu, takim ruhu denen sey artik yok...

Futbol sadece besiktas icin degil, dunyada cok degisti... Bir zamanlar, insanlarin en ust duzeydeki hobisi simdi, para kapisi/katliam oldu... Ama sivaspor sampiyon olsun demiyorum, cunku besiktaslyim ruhumda her zaman besiktasin kazanmasi vardir. Besiktasli olmak boyle biseydir zaten, insan herseyi ruhunda hisseder... dusunmez.

Ben Besiktasliyim, ama besiktas klubundekileri tanimiyorum/taniyamiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Böğretmen

derte etmeyin.zaten olamayacak da.

derte etmek? daha yazı yazamıyor ki velet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orjinalden alıntı: Böğretmen

derte etmeyin.zaten olamayacak da.

derte etmek? daha yazı yazamıyor ki velet..

Çocukların ağzınada yapışmış bir velet lafı herkese söylüyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.