Şimdi Ara

Beşiktaş Nostalji Forma Satışa Çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 69,90 TL'den satışa çıktı.Tanıldığı günden bu yana merakla bekliyorduk.Gayet güzel gözüküyor.Fiyat 50 TL civarı olsa daha çok satılabilirdi bu ürün.

Buradan satın alabilirsiniz.

• Fenalardan çok çok öte
  • Yemin ederim ağlıyorum şuan da peder , abim dahil 3müze al dedi . En kısa zamanda alacağım.
    Şunun güzelliğine bak abi.
  • Böyle daha iyi bir resim atayım:

• Abi işte budur ya işte bu
  • Harika!!! Kesinlikle parasına bakılmamalı, yemeyip içmeyip alınmalı
  • böyle giderse bankalar öpecek beni

sakinim nefes al nefes ver

şimdilik almamalıyım

iyiyim ben iyiyim süperim uuuuusaaaaaaaa uuuuuuuusaaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel de fiyat bence fazla.
  • Süpermiş ama beklemem lazım. Para kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam yok, bişi yok, annemin diktiği siyah/beyaz forma gibi, şahane olmuş... saf beşiktaş forması, muhteşem olmuş
  • fiyatı da her zamanki gibi yüksek ama imkan varsa alınmalı tabi ki
  • Güzel hareketler bunlar. Fakat triko bir ürün için fazla olmuş.
    Galatasaray Metin Oktay ve diğer retro formaları bu kumaştan 30-40 tl arası fiyattan satıyor. Taraftarı da düşünmeleri gerek. Bu alınmama sebebi değil ama para da kolay kazanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Güzel hareketler bunlar. Fakat triko bir ürün için fazla olmuş.
    Galatasaray Metin Oktay ve diğer retro formaları bu kumaştan 30-40 tl arası fiyattan satıyor. Taraftarı da düşünmeleri gerek. Bu alınmama sebebi değil ama para da kolay kazanılmıyor.

O bahsettiğin ürün gayet güzel.Fiyatıda uygun ancak maalesef bizim yönetim taraftarın bu ürünü çok beklediğini biliyor çıkış fiyatı fazla bu yüzden.Yapsalar FEDA t-shirtleri gibi 30-50 TL arasında bir şey daha çok kazanırlar.Hoş yine alacağız fiyatına bakmadan.
  • alsancak bana uzak kaliyo online siparis verebilicegim bir linkk var midir ?
  • Fiyat pahalı ama ben alırım.Sweat gibi bir şey sanırım bu ? GS nin Metin Oktay forması kumaşı ile aynıdır ...Yılda 1-2 kere bir şey alıyorum zaten 10 lira fazla vermem bir şey kaybettirmez.
  • Cok iyi. Keske bir derbi macina şöyle formalarla ciksalar. Bizimde metin oktay parcalisi var. Kumaş kalitesi çarşaf gibi. Ama hayranı oldugumuz tasarim olunca aliniyor. 100binden fazla satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

• Yahu bu fiyat yüksek diyen adamlar; üstünüzdekinin fiyatını yazın da, size ne ucuz geliyor onu bir bilelim. 2 ay kenara para koyun, gidip alın. Boşa konuşmayın.
  • bu ay baya içerde olacağım gibi. 15inde gençler maçı ki galatasaray.biletleri 75 tlydi bizimki de o ayar olur bir de bu. oy oy

• Kısa kollu olmadığı için şu an almayacağım para birikirse alırım.
  • para biriktirip en kısa zamanda alacağım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.