Şimdi Ara

Beşiktas Meydana DEV EKRAN kuruldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Semte dev ekran kuruldu arkadaslar brugge maçı için.imkanı olan gelsin sıcak bi ortam olcak

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BiZe De HeLaL OlSuN DeMeK dÜŞeR!

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

BiZe De HeLaL OlSuN DeMeK dÜŞeR!

boş boş mesajlar atıp durma artık sıkıldık
  • _____________________________
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
  • Nasıl güzel olur mu beyler gelelim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: realitych

hangi kanalda maç

samanyolunda.

hangi kanalda maç

Star TV
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Demba ba atarsa sistem çöker
     Beşiktas Meydana DEV EKRAN kuruldu !

dev ekrana bak.. benim 60" kadar neredeyse.
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Asıl diğer maça kursunlar artık
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

hangi kanalda maç

samanyolunda.

işte aradığım mizah
    "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Geçen sefer çok olay çıktı, bugün öyle bir şey yapılacağını pek sanmıyorum, kurulum olsa sabah görürdüm...
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.