Şimdi Ara

Beşiktaş-M.Haifa Hazırlık Maçı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakan Arıkan
    Mehmet Sedef
    Ekrem Dağ
    Tuna
    Seric
    Necip Uysal
    Cisse
    Serdar Özkan
    Ali Tandoğan
    Sivok
    Nobre

YEDEKLER
    Rüştü
    Emre Özkan
    A.Karabulut
    Zapotocny
    Erdem
    Sezer

Bjk:1 - Haifa:0 Maç Devam Ediyor,

Gol: Dk.76: Batuhan

• batuhan zopatocny ve aydın süper oynuyorlar insaşşah bütün sezon böyle gider ...
  • Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, 2. kamp döneminin 2. maçında Maccabi Haifa ile karşı karşıya geldi. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Siyah beyazlılar, Batuhan'ın golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Avusturya'daki ilk maçında Schalke'yi 2-1 yenen Beşiktaş, Maccabi karşısına Delgado, Bobo, Zapotocny ve Uğur gibi isimlerden yoksun çıktı. İlk yarıda beklenen performansın uzağında kalan Siyah beyazlılar'da yeni transfer Ekrem, sakatlandı ve oyundan çıktı. Başarılı futbolcunun kesin durumu kontrollerin ardından belli olacak.

İkinci yarıda gelen oyuncu değişikleriyle hakimiyeti ele geçiren Beşiktaş, 76. dakikada Batuhan'ın golüyle maçı 1-0 kazandı ve kamp dönemindeki başırılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi.

kaynak: Lig Tv
  • Necip nasıldı Necip ?
  • Bjk zopatocny'i alarak iyi iş yapmış schalke maçında izleme fırsatım oldu güzel oynuyor. bugünkü maçında son 30 dksını falan izledim batuhanın attıgı gol güzeldi bir tane şutunuda çizgiden çıkardılar kendini geliştirmiş baya.
  • Maç batuhanın attığı golle 1-0 bitti.
  • Neden büyük takımlar ile hazırlık maçı yapmıyorlar anlamış değilim...Küçük takımlarla ne kadar gösterebilirsin ki kendini?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

Neden büyük takımlar ile hazırlık maçı yapmıyorlar anlamış değilim...Küçük takımlarla ne kadar gösterebilirsin ki kendini?

herta berlin bochum kötü takımlarla yada haifa takımının neresi kötü laf olsun diye konusmayalım lütfen
  • quote:

Neden büyük takımlar ile hazırlık maçı yapmıyorlar anlamış değilim...Küçük takımlarla ne kadar gösterebilirsin ki kendini?

Neden mi ? ,Haifa Sizin seviyeyle ayni oldugu icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

MTK maçı sarmadı galiba,yeni heyecanlar peşindesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

quote:

quote:

MTK maçı sarmadı galiba,yeni heyecanlar peşindesin..

Sozum dokundu herhalde ,eeee dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis

• quote:

umarım saçmaladığının farkındasındır. fb'nin hazırlık maçlarındaki rakiplerini yaz, biz de öğrenelim sizin hangi seviyede olduğunuzu..
  • quote:

quote:

umarım saçmaladığının farkındasındır. fb'nin hazırlık maçlarındaki rakiplerini yaz, biz de öğrenelim sizin hangi seviyede olduğunuzu..

Sparta Prag ?
  • Böyle takımlar ile değilde kasaba takımları ile otel sahalarında maç yapmanın hiç bir anlamı yok..Hiçbir mantığı yok büüyük takımlar için..Aksine dezavantaj da oluyor..Ama yıllardır da vazgeçmiyoruz bu tür maçlardan

Bu arada Necip nasıl oynadı ? ynt verecek yokmu
  • quote:

quote:

quote:

Sparta Prag ?

"Ceske Budejovice" ( doğru yazdım umarım ) bunu da yazsaydın da biz de gülseydik..

ayrıca Bochum,Schalke 04 sana ne ifade eder bilmiyorum. neyse uzatmaya gerek yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sparta Prag ?

"Ceske Budejovice" ( doğru yazdım umarım ) bunu da yazsaydın da biz de gülseydik..

ayrıca Bochum,Schalke 04 sana ne ifade eder bilmiyorum. neyse uzatmaya gerek yok..

Bunun üzerine sus artık NayirNolamaz

• ben her türlü yoruma fikre saygılıyım ama gerçekten öyle düşünüyosa.böyle buraya gelip sırf olay çıkarmak için yazı yazmak hiç hoş değil bide ciddiye alınmamak gerçekten çok kötü bişey neyse.maçı kazanmamıza sevindim aslında daha çok batuhanın atmasına sevindim.golü izleyebilceğimiz bir link verebilcek yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

ben her türlü yoruma fikre saygılıyım ama gerçekten öyle düşünüyosa.böyle buraya gelip sırf olay çıkarmak için yazı yazmak hiç hoş değil bide ciddiye alınmamak gerçekten çok kötü bişey neyse.maçı kazanmamıza sevindim aslında daha çok batuhanın atmasına sevindim.golü izleyebilceğimiz bir link verebilcek yokmu?

golün görüntüsü sanırım nette verilmemiş henüz. bjk tv de maç sonunda gösterdiler. bjk tv'de sanırım saat başlarında haber bültenleri oluyor, orada izleyebilirsin..
  • sağol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.