Şimdi Ara

Besiktas kume duser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim gorusum bu gercekten lig eski lig degil forma kazanamiyor maclari. Gecen sene Fener bu tehlikeyi yasadi ama toparladilar sonlara dogru. Besiktasin futbolu futbol degil hazirlik maclarinda zaten anlamistim ama yedirememistim hadi hazirlik macidir vs. Sivas bu ligin en vasat kadrolarindan bakin bi takim kotu gununde 5 de yiyebilir. Ancak bu futbolun zerre gelisme isigi yok elalem 2 pasla kalede bitiyor biz defanstan top cevirirken orta sahaya gelebilirsek gol atmis gibi seviniyoruz rakip ceza sahasina girip 1 saniyenin altinda aninda topu kaptiriyoruz.

Sisteme oyuncular uygun degil lafina vs cok katilmiyorum 1-2 tanesi sadece degil olay o degil Avci tutmayacak Besiktasta 5 mac ustuste kaybederiz hoca gider belki sonra baska bisey konusuruz ama simdi Baskan 4 yillik sozlesme yapti gururuna yedirip kovmaz olan Besiktasa olur.

Ben ciddi ciddi Besiktasin gol atmasini imkansiz goruyorum. Bu takim nasil gol atacak ki? Belki kornerden fln onun disinda bu takimin bu oyunun ve sistemin gol atma ihtimali yok. Simdiden soylim 5 mac ust uste gol atamama rekoru fln kirarsak kendinizi hazirlayin.

Ben izlemeyecegim artik cunku sinirden cami cerceveyi indirmekten biktim.

• Bak Aykut bizde 5 sezon çalıştı. Bizim o psikolojik üstünlük yıllarımız, herkesi ezen fenerbahçe genlerini bozdu. takımı vasatlığa alıştırdı. Şenolla bjk özgüven yakalamış güzel futbolla herkese zevk vermiş, üstüne getiriyosunuz Abdullah avcı. Allah korusun 2 sezon sizde kalsın sizinde olacağınız o vasatlık. Takımınıza sahip çıkın. Başakşehirde topu taca ata ata maçları 0-0 a bağlayarak 3 sezonda takıma anca top oynatmayı öğreten adam beşiktaşta asla olmaz. Sizin taraftarınız daha iyi bilir. Abdullah avcı yere yatsana tezauratını üreten sizsiniz.
  • Hocam bu kadar moralini bozma.. Daha yeni başladı lig.

Maçı izledim bende. Sanki futbolcularda sistem baskısı var gibi. Ne bileyim robot gibilerdi ve ne programlandıysa onu yapmaya çalışıyorlardı.
    Hani doğaçlama bir şey yapsalar fişleri çekilecek ve hurdaya gönderileceklermiş gibi oynadılar. Biraz Layiç farklılık gösterdi o kadar.

Zamanla bunu atlatacaklardır. Yalnız bu biraz uzun sürecek gibi görünüyor..
    Tamam belki bu sene şampiyonluk olmayabilir. Ama küme düşme konusunda çok karamsar düşünmüşsün.

Ligin çetinleştiği konusunda da haklısın. Eskiden derbiler şampiyonu belirlerdi.
    Şimdi diğer takımlardan alınacak puanlar belirliyor.
    Sistem taktik vb. bir yana, Özellikle artık 4 büyüklerden korkarak sahaya çıkmıyorlar.
    4 büyüklerin artısı bu oluyordu. Rakip çekindiği için potansiyelini tam olarak sahaya yansıtamıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 19 Ağustos 2019; 11:8:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Hocam bu kadar moralini bozma.. Daha yeni başladı lig.

Maçı izledim bende. Sanki futbolcularda sistem baskısı var gibi. Ne bileyim robot gibilerdi ve ne programlandıysa onu yapmaya çalışıyorlardı.
    Hani doğaçlama bir şey yapsalar fişleri çekilecek ve hurdaya gönderileceklermiş gibi oynadılar. Biraz Layiç farklılık gösterdi o kadar.

Tamam belki bu sene şampiyonluk olmayabilir. Ama küme düşme konusunda çok karamsar düşünmüşsün.

Ligin çetinleştiği konusunda da haklısın. Eskiden derbiler şampiyonu belirlerdi.
    Sistem taktik vb. bir yana, Özellikle artık 4 büyüklerden korkarak sahaya çıkmıyorlar.
    4 büyüklerin artısı bu oluyordu. Rakip çekindiği için potansiyelini tam olarak sahaya yansıtamıyordu.
    Abi gercekten skor odakli bi insan degilim hersene sampiyonluk beklentimde yok ki zaten bu kirli ligde birileri sampiyon yapiliyor surekli gecen sene bu senenin daha ilk macindan vs onlar ayri mesele.

Insallah oyun gelisir sampiyonluk fln zaten imkansiz ama biraz top oynayan takim lazim. Hazirlik donemiyle fln aciklanamaz bazi seyler. Sivasinda ilk maciydi kaldiki kadrosu cok kotu aslinda. Belki kume dusmez ama gecen sene sizin yasadiginizdan daha buyuk bir tehlike yasayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Hocam bu kadar moralini bozma.. Daha yeni başladı lig.

Derbiler şampiyonu belirlese 2006, 2008, 2010, 2012, 2015 yıllarında biz şampiyon olurduk hocam. Tam tersi şimdi belirliyor asıl. GS 2 sezondur son 4 hafta BJK ve Başak ikilisini yenip şampiyon oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sivas şampiyonluğa oynayacak her takıma evinde üç atacak potansiyele sahip. Geçen sene Fenerbahçe dusmediyse siz hiç dusmezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 19 Ağustos 2019; 13:7:34 >

Formu düşükken derbileri almanın pek bir yararı olmuyor.

FB,BJK GS 'de formdayken genelde bu takımların arasında yaptıkları maçlar şampiyonu belirliyordu.

Tabiri caizse diğer takımlar figuran rolündeydi.

Son 5-10 senelik dönemde durum değişti. Artık sadece kendi aralarındaki maçlarda üstünlük kurmaları gerekmiyor. Formda bile olsalar diğer takımlara dişlerini geçiremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 19 Ağustos 2019; 14:56:52 >
    %100 katılıyorum hocam. Takımda heyecan yok, istek yok asıl. Bunu her şekilde hissedebiliyorsunuz zaten.

Avcı'nın bu takıma uyamayacağı bariz şekilde ortadaydı. Burası koskoca Beşiktaş öyle her gelen bu takıma hoca olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak Aykut bizde 5 sezon çalıştı. Bizim o psikolojik üstünlük yıllarımız, herkesi ezen fenerbahçe genlerini bozdu. takımı vasatlığa alıştırdı. Şenolla bjk özgüven yakalamış güzel futbolla herkese zevk vermiş, üstüne getiriyosunuz Abdullah avcı. Allah korusun 2 sezon sizde kalsın sizinde olacağınız o vasatlık. Takımınıza sahip çıkın. Başakşehirde topu taca ata ata maçları 0-0 a bağlayarak 3 sezonda takıma anca top oynatmayı öğreten adam beşiktaşta asla olmaz. Sizin taraftarınız daha iyi bilir. Abdullah avcı yere yatsana tezauratını üreten sizsiniz.

Orijinalden alıntı: felsefesever

Sivas şampiyonluğa oynayacak her takıma evinde üç atacak potansiyele sahip. Geçen sene Fenerbahçe dusmediyse siz hiç dusmezsiniz
    Bence Sivas gayet vasat ve dumduz bir kadroya sahip evinde tamam defansla fln puan alabilirler ama hic kimseye bizden baska fark atamayacaklar goreceksin. (buyuk takimlara)

Orijinalden alıntı: inonu88

Bence Sivas gayet vasat ve dumduz bir kadroya sahip evinde tamam defansla fln puan alabilirler ama hic kimseye bizden baska fark atamayacaklar goreceksin. (buyuk takimlara)

Alıntıları Göster
    Maçın ikinci yarısını izledim Sivasın kadrosu vasat falan değil ligi ilk 7 de bitirir Beşiktaş küme düşecek kadar kötü değil

Orijinalden alıntı: Batalla16

Maçın ikinci yarısını izledim Sivasın kadrosu vasat falan değil ligi ilk 7 de bitirir Beşiktaş küme düşecek kadar kötü değil

Alıntıları Göster
    Bakalim gorelim, bana 1-2 oyuncu disinda baya durdurmaya oynayan duz takim goruntusu verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende düşeceğimize inananlardanım, 34 maçta 0 gol ile guinese girebiliriz abartmıyorum. Gol atma sinylı yok, tehlikeli atak değil cezasahasına bile girmiyoruz. Seneye giriş paketi ile tff izlenir işin iyi tarafı o.
  • daha iki maçta nasıl bir kanıya varıyorsunuz.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Şakamı la bu küme düşmemiz imkansız ama şampiyon olmamızda imkansıza yakın gibi

Lex est quod facimus
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.