Şimdi Ara

Beşiktaş ismini bile duymak istemiyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF Başkanı ve Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, annesi Tülin Demirören, eşi Revna Demirören ve Beşiktaş eski Basın Sözcüsü Mete Düren Beyaz TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ONLARI BAĞIRTMAK İÇİN PARA VERENLERE AYIP

Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören yaptığı açıklamada; ''Türk Futbolu her gün daha iyiye gidiyor. Gençler gelirse daha iyi olacak. Acele etmemeliyiz.'' dedi.

Beşiktaş kulübünde ve maçlarında eskiden daha fazla göründüğüne dair sorulan soruya baba Demirören; ''Beşiktaş maçlarının hiçbirine gitmedim. Oğlumun olduğu yerlerde olmam. 10 yıldır Beşiktaş maçlarına bu nedenle gitmiyorum.Onları konuşturmak için para verenlere yazık. Bağırttırmak için para verenlere ayıp.'' ifadelerini kullandı.

-BEŞİKTAŞ İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUM-

TFF Başkanı ve Eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in annesi Tülin Demirören ise kendisine sorulan sorulara karşılık; ''Beşiktaş ismini duymak istemiyorum.'' şeklinde yanıt verdi.

-FUTBOL KONUŞMAK İSTEMİYORUM-

Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ise, ''Yıldırım Demirören'in işi daha mı zorlaştı?'' şeklindeki soruya; ''Yıdırım büyük bir keyif ve özveriyle çalışıyor. Bu bir hizmet ve layıkıyla yaptığına inanıyorum.'' dedi.

Muhabirin bir sonraki soru girişiminin ardından söze giren Revna Demirören; "Futbol konuşmak istemiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

-TEHDİT OLARAK ALGILANMASIN AMA...-

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren ise, Beşiktaş Mali ve İdari Kongresi'nde kendisinin de içinde bulunduğu yönetim kurulunun ibra edilmemesiyle ilgili önemli açklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören yönetiminin ibra edilmemesini değerlendiren Mete Düren; ''Orada tamamen Demirören ailesinin inisiyatifindedir. Bu konuda ne Beşiktaşlıların, ne kongre üyelerinin fikir vermesini ve bir şeyleri ima etmeyi doğru bulmuyorum. Karar verilmiştir. Kongreye gitmemiştim, bir takım yetkiler verilmiş. Mahkemeye gidilme hakkı yönetime verilmiştir. Tüm bunlar oyuncak olmamalı, insanların elinde deliller varsa mahkemeye anlatsınlar. Tüm bunların sonunda insanların manevi şahsiyetlerine hakaret edilirse, bu insanların da dava açma yetkisi vardır. Bu tehdit olarak algılanmasın. Helallik istedik vermediler.'' şeklinde konuştu.

http://www.kartalhaber.com/haber/13071353/besiktas-ismini-bile-duymak-istemiryoruz.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• emin olun tüm Beşiktaşlılarda sizin adınızı duymak istemiyor.....
  • Evet çünkü çocuğun sağolsun Türkiye'nin en büyük takımlarından birini batağa kadar götürdü ve utanmadan parasını istemeye devam ediyor.
    En az sizin kadar bizde oğlunuzdan nefret ediyoruz. Bizde sizin adınızı duymak istemiyoruz. Hatta varlığınızdan bile bir haber olmak istiyoruz.
  • Sadece biz değiliz bütün Türkiye nefret ediyor.
  • Şaka gibi bir aile. Allah'ım şunları nerden gönderdin başımıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirörenleri öldürmek istiyoruz öldüreceğiz de ama biz değil, şimdide değil.. biraz sabredicez zaman hepsini zaten öldürecek..
  • Bunların tamamen sporla ilişkisi kesildiği an bayram ilan edilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Şaka gibi bir aile. Allah'ım şunları nerden gönderdin başımıza.

korkarım Allah bizi bu aile ile sınıyor
    Babası demezmi Türk futbolu iyiye gidiyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Sadece biz değiliz bütün Türkiye nefret ediyor.

Yav he he

• biz ölüyorduk , Demirören diyin bize diye.
  • Demirören, Serdar Bilgili yönetiminden ne zaman ve neden istifa etmiştir, Serdar Bilgiliye küfür edenler kimin adamlarıydı, erken seçime nasıl gidilmiştir ve Demirören nasıl başkan olmuştur biliyoruz.

Para verip bağırtma işinde ustadır bunlar, bakmayın böyle asıp kestiklerine. Tayyip Erdoğana yakın oldukları için son dönemde el üstünde tutuluyorlar.

Mete Düren, Demirören ailesinin uşağı olmuş konuşmalar bakın bu adam tıp okumuş yazık.
  • Addams Ailesi gibi lan.

• Kulübü 500 milyon lira borca sok sonra da helallik iste . Dalga geçiyor sanırım
  • trip mi atiyor lan bi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

emin olun tüm Beşiktaşlılarda sizin adınızı duymak istemiyor.....

+1111111
  • Sanki biz sizin isminizi duymayı istiyoruz.O kadar çok seviniyorum ki Beşiktaş'ı bıraktıklarına.Gerçi sıra Türk futbolunda.
  • Beşiktaş üzerinden yaptıkları reklam yeter. yüzsüz insanlar..
  • Sülaleleri kurusa Dünyaya hayır işlenir var ya.Bit kadar değeriniz yok insanların gözünde halen konuşuyorsunuz..Yüzsüzler
  • aa ne tesadüf biz demirören sülalesinin adını bile duymak istemiyoruz,bizim günahımız neydi oğlunu başımıza bela ettin?evlat olsa evilmez adam ama sen sahip çıkıyorsun hala...
  • Babanida sevmezdim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.