Şimdi Ara

Beşiktaş'ın CAS günü (20.08.2013 Salı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilecek duruşmalı toplantıya Beşiktaş Kulübü adına hukuk işleri ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve yabancı avukatlar katılacak.

Esen, yaptığı açıklamada, kendisi ve avukatların yanı sıra eski yöneticilerden Serdal Adalı, eski teknik direktör Tayfur Havutçu, kulüp çalışanı Ahmet Ateş, eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu üyeleri Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay'ın, tanık olarak toplantıda yer alacaklarını söyledi.

Melih Sami Esen, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun ise video konferans ile yine tanık olarak duruşmaya katılacağını kaydetti.

KAYNAK: Vatan

• pek umitli degilim ama bi ihtimal...
  • Hadi hayırlısı
  • Erdal Cömertin haberi ise yalandır
  • Mesela BJK bu sene ceza aldı diyelim onunda FB gibi bu senesi yanacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

Mesela BJK bu sene ceza aldı diyelim onunda FB gibi bu senesi yanacak mı

Benim bildigime gore evet, Tromso direkt gecmis sayilacak. Biz 1 sene cezamizi bu sene cekmis olacagiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

Benim bildigime gore evet, Tromso direkt gecmis sayilacak. Biz 1 sene cezamizi bu sene cekmis olacagiz.

Anlatamadım

FB mesela bu sene ceza aldı diyelim, bu senenin haricinde 2 sene daha ceza yemeyecek mi? TOplamda 3 sene yani

O zaman sizde bu sene hariç seneyede ceza çekmeniz lazım, toplamda 2 sene yani

Benim demek istediğim bu seneler cezaya dahil mi, hariç mi? Her 2 klüp içinde soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhalde dahil, elenirsek dahil olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Anlatamadım

FB mesela bu sene ceza aldı diyelim, bu senenin haricinde 2 sene daha ceza yemeyecek mi? TOplamda 3 sene yani

Benim demek istediğim bu seneler cezaya dahil mi, hariç mi? Her 2 klüp içinde soruyorum

+1'den dolayi FB'nin durumunu net bilmiyorum, ama CAS bizim cezamizi onaylarsa biz bu sene cezamizi cekmis sayilacagiz. Seneye sorun yok.

• Duruşma yarın; karar 30 Ağustos'ta imiş.
  • ters karar cikar da diskalifiye olursak tromso turk takimlarina karsi 2 de 2 yapacak lan. heriflerdeki bala bak.
  • quote:

quote:

quote:

Anlatamadım

Hayır bizim cezamız 2 sene.men kararı çıkarsa ve bu yıl devam etmezsek men edilip(her halukarda ya şl ya da Avrupa ligi gruplarindayiz) 1 sene cezamız kalacak.veya bu yıl ceza gelmeyip sonraki 2 yıl men gelebilir orası muamma su sıralar.3 sene soz konusu degil ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsterse %1000000000 haklı olalım yine de olayda devlet parmağı olduğu için her halükarda tekmeyi vuracaklar bize de.
  • Sonuç ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

Sonuç ne zaman?

30 Ağustos
  • Polis Fezlekesi.
  • İşler sakat fikret başkan da isyan etmiş polis fezlekesine.hatta polis fezlekesini gönderenlere bile sitemi var.cas hukuk dedik ama onlar bile polis fezlekesini kaale alıyor,işimiz zor.inşallah hayırlısı ile kurtulup adam akıllı futbol izleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sonumuzu evet etsin
  • Adalı "olumsuz" konuşuyor. İddianame üzerinden gidiyormuş bunlar da..
  • Beşiktaş'ın İsviçre'nin Lozan kentinde ki Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS), UEFA ile olan davası sürüyor.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) tanık olarak katılan isimlerden Serdal Adalı da, duruşmadan çıktı.

İsviçre'nin Lozan kentindeki CAS binasından ayrıldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adalı, "Tek bildikleri bir şey var, polisin hazırladığı fezleke. Sürekli bunun üzerinden gidiyorlar. Defalarca anlatmaya çalışıyoruz. Tape denilen şeylerden oluşan bu fezlekenin asılsız olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bunların parça parça başka konulardan ibaret olduğunu söylemeye çalışıyoruz ama polis fezlekesi ve bu fezleke üzerinden hazırlanmış iddianame sürekli karşımıza çıkıyor. Ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Olayları ve gerçekleri sürekli tekrarlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: DHA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.