Şimdi Ara

Beşiktaş hakkında düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.bu başkan olduğu sürece bir yol olmaz Beşiktaş'tan.

2.Beşiktaşın başında şu an yönetici olup futbolcu bilen tek isim yok.

3.Bu sezon herşeye rağmen Beşiktaş şampiyonda olabilir çünkü Mustafa Denizli bu Ligi en iyi bilen teknik direktör ve Beşiktaş devre arasında Ernst i alarak ve Yusuf u alarak çok akıllı bir iş yaptı.Yusuf Beşiktaşa çok maç kaznadırır çünkü karşyerinde kendi ettiği ve kendi bulduğu başarsıızlıklar ve yanlışların hırsıyla 2 kat daha mücadele eden ve faydalı kendini kanıtlamak isticek bi adam şu an.Erns bana göre şu anda en iyi defansif ortasaha Türkiyede'ki pahalıya mal olması bu yüzdendir.Bizdeki sakat josico ve bez bebek Maldonado yu düşünürsek siz çok şanslısınız.

4.Bu sene kalan tüm derbileri kazanırsınız.Orta sahanız dirençli hale geldi ve Mustafa Denizli aynı hatayı 2 kez yapan bir hoca değil.Küçük maçlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama büyük maçların hepsini alırsınız ve şampiyonluğu olmasa da belkide Cl ye giden takımı belirleyen takım olursunuz.

5.Ben Sivas(anadolu takımları sempatiyle bakıyor) bu yarışta en şanslı adaydır diyorum bugün yenilseler dahi.Trabzon da çok aleternatifli bir akdroya sahip ve anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda nadir puan kaybediyorlar onları daha şanslı görüğyorum ama 3 büyükler içinde en iyi kadroya değilse de en alternatifli kadroya shaip olan,birazda kötünün iyisi olan sizi bu yarışta 3 büyükler içinde en şanslı aday olarak görüyorum

6.Çarşı ve bu gruba mensup taraftar kitlesi bana kalırsa size sadece zarar veriyor.Bunların tek derdi kendi şöhretleri ve seslerinin duyurulması.Takımıda pek önemsediklerini sanmıyorum(Lider kadro için diyorum yoksa tertemiz takımı için herşeyini ortaya koyan çok genç insan var orada şüphesiz)

sonuç olarak bu sene şampiyonluk çok büyük sürpriz olur ama en önemlisi CL gitmek ve bu konuda bizden de ,Gs den de daha öndesiniz diye düşünüyorum

• evi ocağı satıp trabzona oynayalımmı ?

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • beşiktaş hakkındaki düşüncelerim;kendi berbat oyununu düzeltmesi imkansız olan çünkü asla suçu takımın kötü oynamasında bulmayan hakeme ona buna saldırıp hep asıl hatalarını görmezden gelen,5 yılda tek iyi bi maç oynamayıp tek iyi transfer yapamayan,büyüklüğü artık sadece beşiktaş isminde kalmış bi takım.

Orjinalden alıntı: inonu88

beşiktaş hakkındaki düşüncelerim;kendi berbat oyununu düzeltmesi imkansız olan çünkü asla suçu takımın kötü oynamasında bulmayan hakeme ona buna saldırıp hep asıl hatalarını görmezden gelen,5 yılda tek iyi bi maç oynamayıp tek iyi transfer yapamayan,büyüklüğü artık sadece beşiktaş isminde kalmış bi takım.

işte yönetimin düşüncesi böyle olacak.sadece bjk yönetimi için değil tüm yönetimler.tamam hakem hata yapabilir sen hata yapmıyormusun transfer yaparken futbolcu hata yapmıyor mu maç içerisinde. eee hakemde insan hatasız maçları çıkaramazki ama biz ne yapıyoruz kötü sonuçlar sonucu faturayı hakeme çıkartıyoruz yönetim olarak taraftar olarak.sorunun nerede olduğunu bu sorunun çözümleri hakkında konuşacağımız yere.maç bitiminden sonra hakemlerden şikayet eden herkesten nefret ediyorum.

• Beşiktaş kendi kabul etmiş durumda artık 2 büyük olduğunu. Başkanı kabul ettikten sonra taraftara ne hacet...

Orjinalden alıntı: nolamaz

Beşiktaş kendi kabul etmiş durumda artık 2 büyük olduğunu. Başkanı kabul ettikten sonra taraftara ne hacet...

ya sen ne diyosun hadi kış kış ormanına

Orjinalden alıntı: excerius

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Beşiktaş kendi kabul etmiş durumda artık 2 büyük olduğunu. Başkanı kabul ettikten sonra taraftara ne hacet...

ya sen ne diyosun hadi kış kış ormanına

Hırrrrr hırrrr

Ya ben mi diyorum bunu sizin kendi başkanınız diyor. Bana öyle diyeceğinize gidin onu başınızdan indirin...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.