Şimdi Ara

besiktaş futbolculara iyi bakamiyor!gokhan tore olayi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: potur

İstanbulun havası bozuyor insanları panpa sende gel istanbula sende bozulursun

ben daha otobuse binerken icim titriyor bi acaip oluyorum panpa.bi gece sabaha kadar taksimde sabahladim da o ara sokaklarda gorduklerim neydi oyle ya.sekis yapiyorlardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

ben daha otobuse binerken icim titriyor bi acaip oluyorum panpa.bi gece sabaha kadar taksimde sabahladim da o ara sokaklarda gorduklerim neydi oyle ya.sekis yapiyorlardi.

Bozuk para gibi harcarlar seni burda
  • Katilan olur olmaz ama benim dusuncem biz futbolcularimiza iyi bakamiyoruz. Antrenman, ozel yasam, sakatlik vs. hep bizde sorun var. Futbolcular tesislere girdikten sonra degisime ugruyor sanki. Bence yillardir en buyuk sorunumuz bu. Bu yuzden basarisiz oluyoruz. Tabii bunda futbolcularinda sucu var ama bizim yonetim olarak bu olayi duzeltmemiz lazim. Belki oyuncularimizin cogu bekar bu yuzden. Fenerbahce'de ve Galatasaray'da bu kadar bekar oyuncu yok. Evlilik cok etkiler bu dedigim durumu. Bundan sonra futbolcu alirken bu kriterlere de goz atmamiz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım

adam maçtan çıkmış saat 21de ama gece 6 da gece gezmelerinde oluyor?

biz saat 7 8 gibi halı saha yapsak geliriz eve direk uykuya geçeriz..Bunun sebebi hani çok yorgunluktan değil vücudun dinlenmesi için

bizim futbolcular kendilerine bakmıyor sonra bi bakmışsın 6 ay adele gitmiş..Gider tabi bu adele gitmesi sadece bizim ülkeye mahsus bir şey.
  • quote:

quote:

Mesaja bakar mısınız bende ciddiye alıp okuyorum..Seks yapıyorlarmış..Sana ne birader ?

Ayrıca mekanda Webo, Emenike ve birkaç Fenerbahçeli futbolcu daha varmış.Gökhan ile birlikte 20 sporcu olduğu söylendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Mesaja bakar mısınız bende ciddiye alıp okuyorum..Seks yapıyorlarmış..Sana ne birader ?

Ayrıca mekanda Webo, Emenike ve birkaç Fenerbahçeli futbolcu daha varmış.Gökhan ile birlikte 20 sporcu olduğu söylendi.

hocam sakin ol.benim potur la aramizda gecen espirili bi diyolog.poturu tanıdıgım icin bu şekilde konuştum.ayrıca benim yorumumdanda ozman sanane?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

Ben de futbolcu olsam ben de giderdim kusura bakmayın. 21 yaşında olacağım ve tek izin yapabileceğim zaman maç gecesi olduğu için gece kulübünde eğlenirim. Sahada performansın çok kötü olur, gitmen doğru olmaz ama Töre elinden geleni sergiliyor da.

Ayrıca Önder Özen söylüyor yalnız değildi yaklaşık 20 sporcu arkadaşı ile birlikteydi diye.

afedersin sayin yönetici ama sabah ezanina 20 dk kala guneş dogmasına yarim saat kalami cıkılır bardan? 12 olur 1 olur!ondan sonrada bu futbolcudan performans bekle!o saatte zaten normal bi şekilde varamazsin evine zaten.muhakkak bela seni bulur!bu işler futbolcuyla alakalı degil.beşiktaşta bu olaylar cok oluyor.taaa sergen yalcınından tutunda q7 sinden fernandesinden 50 tane futbolcu ornegi verebilirim size.teşvik eden birisi var heralde?

12-1'de bardan mı çıkılır hocam ? Bar daha yeni açılıyor o saatlerde. 2-4 arası da barın en zevkli olduğu zamandır.

Şu haber olmasaydı kimsenin haberi bile olmayacaktı bara gidip gitmediğinden. Son zamanlarda da hemen hemen bar ile ilgili haber de verilmiyor. Yalnızca olay olduğunda verildi. Mesela Sezer Öztürk. Sezon boyunca da bizim oyunculara ait 2 haber çıktı. Biri Töre, diğeri de Öztürk

Unutulmamalı yanında 20 sporcu arkadaşı daha var denildi. Hangi kulüpten olduğunu da söylemedi Ö.Özen. Basın toplantısını izleyebilirsin.

peki sayin yoneticim sabah 11 de antremanı olan bir futbolcu sabaha karşı 5 de mi cıkmalı bardan?2 ile 4 arası en guzel vakti acaba ne oluyor o vakitte inanin cok merak ettim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

hocam sakin ol.benim potur la aramizda gecen espirili bi diyolog.poturu tanıdıgım icin bu şekilde konuştum.ayrıca benim yorumumdanda ozman sanane?

potur ile arandaki muhabbetse bilemem o halde.

Diğer kısım için ise, gelmişsin benim takımımın forumunda konu açmışsın, tabi ki mesaj atma hakkına sahibim.Sonuçta sen bizim takım ile ilgili görüşünü paylaşmışsın, bende sana yanlış olduğun yeri söyledim.Demek ki siz de ''kapatamıyormuşsunuz'' oyuncularınızı, gecede sizin futbolcularınız da var..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

takımı genc oyuncu yogun olarak kurmanın dezavantajı iste. alıp kilitleyemezsın kı

kitlersin arkadas kitlersin.fener nasil kitliyor?

webo ve emenikede törenin olduğu gece kulübündeymiş haberlerde söyledi şimdi
  • Oldu olacak gps de bağlasınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barda 20 ye yakın futbolcu varmış bunların çoğu bjk iki tane de fb li

• Amaç büyük başarılarsa gece o saatte yatıp dinlenmeyen, alkol alan, işi gücü aklı ve vücudu yoran saçma sapan şeylerle ilgilenen topçularla olmaz.

Amaç lokal başarı ise, içsin veya uyumasın 3 puan aldırdıktan sonra sorun yok.

Gezen futbolcu evde boş boş yatan futbolcudan iyidir, gezmek derken tabii ki gerektiği gibi gezen.
  • Terry örnegine güldüm

• quote:

Ben de futbolcu olsam ben de giderdim kusura bakmayın. 21 yaşında olacağım ve tek izin yapabileceğim zaman maç gecesi olduğu için gece kulübünde eğlenirim. Sahada performansın çok kötü olur, gitmen doğru olmaz ama Töre elinden geleni sergiliyor da.

Ayrıca Önder Özen söylüyor yalnız değildi yaklaşık 20 sporcu arkadaşı ile birlikteydi diye.

Gitsin eğlensin tabi ki ama o mekan da çok leş bir mekan ama en başta o mekanda olmalarını yadırgadım ben.
  • Biri arkadaşa webo ve emenike'nin de orda olduğunu söylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

quote:

takımı genc oyuncu yogun olarak kurmanın dezavantajı iste. alıp kilitleyemezsın kı

webo ve emenikede törenin olduğu gece kulübündeymiş haberlerde söyledi şimdi

Abi hepsi genç adam diyorum yapacak birşey yok. Gerçi Webo yaşça 32 görüntüce 55 yaşında olsada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Gitsin eğlensin tabi ki ama o mekan da çok leş bir mekan ama en başta o mekanda olmalarını yadırgadım ben.

Birinin sözüyle gitmişlerdir abi, ya da mekan yakın içelim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

Biri arkadaşa webo ve emenike'nin de orda olduğunu söylesin

O zaten başlı başına fail konuyu açan kişi için.
  • quote:

quote:

Bu ne ya fenerin kacinci vukuati bi kelepce fantezisi bi emenike webo bara gidiyolar silahli saldiriya karisiyolar ne bicim is klubten baska herseye benziyor fenerbahce ..

Bak yukari senin yazdigini cevirdim aynisini sana yazdim noldu emenike ile weboyu kitleyemediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

quote:

Bu ne ya fenerin kacinci vukuati bi kelepce fantezisi bi emenike webo bara gidiyolar silahli saldiriya karisiyolar ne bicim is klubten baska herseye benziyor fenerbahce ..

Bak yukari senin yazdigini cevirdim aynisini sana yazdim noldu emenike ile weboyu kitleyemediniz mi ?

bunlarin hepsi ayni terane hocam.al birini vur otekine.bi sporcu 5 de bardan cıkarmı ya.ben 5 de 2. cişe kalkiyorum uykulu gözle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.