Şimdi Ara

Beşiktaş DÜNYA KULÜBÜ OLDU :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'de haftalık çıkan tirajı yüksek bir gazetenin manşeti..

Reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Beşiktaş DÜNYA KULÜBÜ OLDU :(

Aslında bu durum ekonomik yönden iyi bir şekilde değerlendirilebilir..

Malum 1.5 milyar nüfuslu ÇİN

• Yakışır durmak yok yola devam
  • Demirören kazanılan Liverpool maçındaki taraftarı göstererek işte dünya çapında böyle tanınır demişti ve futbolculara haksızlık etmişti o taraftarı hatırlayan var mı şimdi?
  • bır bjk lı olarak fb lı arkları kınıyorum 8 yedık dıye dalga gecen zıhnıyet turk olamaz
  • dalga geçen arkadaşların çoğu 16 yaş aldı kardeşim takma eğlensinler o gün onlar için 23 nisan gibi çocuk bayramı zamanında biz çok eğlendik birasda onlar eğlensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

dalga geçen arkadaşların çoğu 16 yaş aldı kardeşim takma eğlensinler o gün onlar için 23 nisan gibi çocuk bayramı zamanında biz çok eğlendik birasda onlar eğlensin

Bunu diyip de nasıl dalga geçenlerin Türklüğüne laf ediyorsunuz.

Harika!

(Ki ben dalga geçmeyenlerdenim.)

Ayrıca yaşla alakası yok olayın.20lik 30luk adamların da ne yaptığı ortada....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dalga geçen arkadaşların çoğu 16 yaş aldı kardeşim takma eğlensinler o gün onlar için 23 nisan gibi çocuk bayramı zamanında biz çok eğlendik birasda onlar eğlensin

Kendi kendini mi çürütüyosun bana mı öyLe geLiyor
    Bu işin TürkLükLe aLakası varsa en çok utanması gereken Bjk Li futboLcuLardır..Eğer 8 tane yersen daLgayı da göze aLacaksın !!!
  • 8 tane yiyen adama gülerler, bence dalga geçmeleri son derece normal.

Yalnız benim kızdığım şey hakaret boyutuna varan şakalar ve de sanki kendilerinin bu konuda sütten çıkmış ak koşuk konumunda sanmaları.
  • biri 8 yer öbürü gider sahasında helsinborg diye bi takıma yenilir bunla dalga geçmemek mümkün mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Bunu diyip de nasıl dalga geçenlerin Türklüğüne laf ediyorsunuz.

Harika!

(Ki ben dalga geçmeyenlerdenim.)

Ayrıca yaşla alakası yok olayın.20lik 30luk adamların da ne yaptığı ortada....

Ben beyin yaşını kastetmiştim arkadaşım neyse boşwerin dalga geçen geçsin arakdaşın dediğide doğru tarihinde hezimete uğramamış takım taraftarları sanki dinime küfreden müslüman olsa sanki o misal

• quote:

Orjinalden alıntı: explore

bır bjk lı olarak fb lı arkları kınıyorum 8 yedık dıye dalga gecen zıhnıyet turk olamaz

kardes be fenerbahce 8 tane yemiş olsaydı tepkin ne boyutta olurdu....?

ben cok dalga gectim benim akıl yaşım kac ben 2 yıllık üniversite bitirdim simdi acık öğretim 3 sınıf işletme okuyorum yaşımda 23 akıl yaşımı soylermisiniz yoksa 8 mi ne dersiniz sekiz varmıdır benim akıl yaşım...

• aklıma Şahan'ın programı geldi

-Okula gidiyor musun?
    -Evet
    -Kaça gidiyorsun?
    -
  • quote:

bır bjk lı olarak fb lı arkları kınıyorum 8 yedık dıye dalga gecen zıhnıyet turk olamaz

BU MAÇTA DALGA GEÇMEYENLERDE EMİN OL ERTUĞRUL SAĞLAMIN MAÇTAN SONRA YAPTIĞI GEREKSİZ VE USLUBU BOZUK KONUŞMALARININ ARDINDAN BJK YE ÖFKE BESLEMEYE BAŞLADILAR...EVET 4-0 OLANA KADAR GÜLÜYODUM AMA SONRA ÜZÜLDÜM.AMA ERTUĞRUL ÇIKIPTA 8-0 IN YORUMU SORULDUĞUNDA EN AZINDAN BİZ 0 PUAN ÇEKMEDİK DEMESİ BÜYÜK TERBİYESİZLİK SEN KENDİ İŞİNE BAK NEDEN ÜSTÜNDEKİ ŞİMŞEKLERİ FB Yİ KULLANIP DAĞITMAYA ÇALIŞIYORSUN...YENİLDİN İŞTE HEMDE EN ACI ŞEKİLDE FATURAYI NEDEN FB YE KESİYON ONLARMI GİTTİ LIVERPOLDAN 8 YEDİ...BU ZİHNİYET İÇİN TEK KELİME EDİLİR...BETER OLUN...İSTİFA EDİN VE GİDİN...
  • Yazık...
  • quote:

asıl 8 tane yiyerek türkiye temsil edilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitit19

quote:

asıl 8 tane yiyerek türkiye temsil edilmez.

6 ve 7 ile nasıl temsil ediliyorsa 8 ile de edilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.