Şimdi Ara

Beşiktaş : Bursaspor'u Kutluyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tebrikler
  • muazzam bir nick.. Bjkkkk foruma girdiğimden beri ilk defa bir nicki kıskandım şahane şaheser..güle güle kullan
  • Arayı düzeltiyorlar yavaştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

muazzam bir nick.. Bjkkkk foruma girdiğimden beri ilk defa bir nicki kıskandım şahane şaheser..güle güle kullan

Hocam sana vereyim beğendiysen

Saolasın
  • plak takıldı.. rouvax ama anlıyorum seni kolay bir şey değil.. Daumun 2. 2li kupa hediyesi bu
    quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Arayı düzeltiyorlar yavaştan
  • Sevmek zorunda mıyım BJK yi :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Beşiktaşı çok severim ki benim tuttuğum ilk ve tek takımdı.Bu ülkede insanlar takım tutmak ne demek onu bilmediği için lise dönemimde tamamen futbol ile ilgimi kestim ve takım tutmayı bıraktım ama Beşiktaş hala gönlümdedir,aynı şekilde 20 yıldan fazla bir süredir Bursa'da yaşadığım içinde Bursaspor'u da deliler gibi severim ben almasamda kardeşim her yıl Bursaspor kombinesi alır.

İnşallah Bursaspor ile Beşiktaş barışır ve bu küslük biter.
  • ağzım açık kaldı ne beğenmesi.. Ama sana daha çok yakıştı..güle güle kullan..
    quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

muazzam bir nick.. Bjkkkk foruma girdiğimden beri ilk defa bir nicki kıskandım şahane şaheser..güle güle kullan

Hocam sana vereyim beğendiysen

Saolasın
  • Bu nick kullanımda değilmiydi?

yoksa afetmem alırdım.
  • Hayır neyi garipsiyorsunuz tebrik etmesinlermi adamlar internet sayfasından alla alla
  • Alma Beşiktaşın ahını çıkar aheste aheste, şaibe ile maçı aldılar yanlarına kalır sandılar, sonunda ne oldu son iki dakika oyunu bırakıp kazanamadıkları kupaya sevinen ve sonra kendi stadını yakan ilk kulüp ve taraftarı oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Alma Beşiktaşın ahını çıkar aheste aheste, şaibe ile maçı aldılar yanlarına kalır sandılar, sonunda ne oldu son iki dakika oyunu bırakıp kazanamadıkları kupaya sevinen ve sonra kendi stadını yakan ilk kulüp ve taraftarı oldular

Sende git Yıldırım Demiröreni ÖP.
  • Arkadaslar amac ortaligi kizistirmak degilde Bjk- Gs maci ve sonrasi Denizlide kaybedilen sampiyonluk, bu sefer Bursa- Bjk maci ve gene Fb gümledi adiniz cikacak bu gidisle ona üzülüyorum birde Rize maci vardi sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esoes35
    Sende git Yıldırım Demiröreni ÖP.

Çifte kupa getiren adamın önünde saygı duruşuna geçerim ben, Hiç yoktansana adam söylediğini yapıyor sizinki gibi 4 yıl üst üste şampiyon oalcağız deyipte kupayı elleriyle Bursaya vermiyor, sende gel bizim başkanın elini öp biyad et, bu ömründe Türkiye Kupası gör
  • Güzel yenildik Bursaya . tebrikler bu sezon şampiyonluğu haketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Güzel yenildik Bursaya . tebrikler bu sezon şampiyonluğu haketti.

aynı tebrikten sana da..
  • http://www.youtube.com/watch?v=4IfZZOfpQ3A

fenerli ve beşiktaşlı arkadaş iddaya girmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Sevmek zorunda mıyım BJK yi :P

değilsin, sevme zaten.. bu yüzden BJK bölümünde de takılmanın mantığı yok
  • Arkadaşlar normalde BJK bizim can düşmanımız. Ama bunu burada itiraf etmek istiyorumki bu sezon yaptığı çirkefliklerden dolayı hiçbir takımdan tiksinmediğim kadar tiksindim Fenerbahçeden. Yani anlayacağınız ne kadar istesemde BJK'den daha fazla nefret edemiyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.