Şimdi Ara

Beşiktaş ancak winner kafa ile kazanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar sizinle senelerdir camiamızın en büyük eksikliği olan "winner felsefesi" nden bahsedicem.saha içinde futbolcu, saha dışında yönetici, taraftarından medyasına winner kafasında değiliz yani kazanan kafa havamız yok.

    -Biz senelerdir oynadığımız futbola güvenerek haklı olarak diyoruzki hakemler adil yönetsin gerisini biz hallederiz.Pazartesi günü son anda larine yapılan penaltı verilseydi işte hakem yine vermedi... böyle uzayıp giden her derbide benzerini yaşadığımız durum.İlk kez mi beşiktaşın penaltısı verilmiyor hayır, son kez de olmayacak.

    Peki niye beşiktaşı o son pozisyonda hakemin insiyatifine bırakıcak duruma sokuyoruz?

    Niye 3 hafta önce düşme hattında olan gs tüm takım havaya girebilmiş?

    Niye hafta içi erteleme konusunda polemik yaşanıp bu konuda en çok zorlanan klüp, haklı olan klüp beşiktaşken o konuda bile gs haklı, mağdur edebiyatıyla hakları yenmiş gururlu delikanlı edasıyla çıkıyolar,olay oraya bağlanıyor herkes tabi geçmişte beşiktaşa yapıldı diye yine mi hata yapılsın diye iş gs ye gelince arka çıkılıyor?


    Arkadaşlar bunun tek cevabı camia olarak winner kafada değiliz, ne olursa olsun gs yi yenicez,feneri yenicez diye o gazlanma o kenetlenme bizde yok.mesela biz gs nin yerinde düşme hattında olsaydık -ya biz bu sene iyi değiliz diyip ya nasip modunda çıkardık maça.

    Beğenin beğenmeyin gs nin fenerin tüm futbolcuları özellikle derbilere böyle çıkarlar.İşte başımıza gelene razıyız modunda olursan, ağlıyo edebiyatında görünmeye devam edersen, asılan havaya giren kenetlenen talep eden malı götürür sen de senelerdir dediğin gibi penaltımız verilmedi der durursun.beşiktaş maçlara tabiki yenilmek için çıkmıyor, ama o hava eksikliği her yerimizden belli oluyo.gsde fenerde bi numara yok 3 atıp yollamamız lazım ama bu eksiklik yüzünden çok derbiden almamız gereken skoru alamadık.

    Daha bu sene kupa maçında bizi Katara yolladılar dönüp 2 veya 3 gün sonra trabzonla oynamak zorunda kaldık, haklılığımızı ortaya koyamıyoruz haklıyken polemiklerle oraya buraya savruluyoruz.

    Olimpiyat stadında gs maçı, maç erteleniyo beşiktaş 3-0 yenik sayılıyo, fener kupa maçında maç erteleniyo fener 3-0 yenik sayılımıyo.Cumhurbaşkanı bile olaya dahil oluyo ortada kumpas var diyo, şaka gibi diycem ama şaka az kalır akılalmaz desem daha doğru.

    Otto bariçe gelen taş yüzünden fener sahadan çekildi.ertesi gün gazetelerde "futbolun yüzü kızardı, yok efendim "can güvenliği kalmadı"diye manşetler çıktı.Bize olunca bizimki tiyatro yapıyo oldu.

    Daumu biz alırken -ya bu daum uyuşturucu kullanmamış mıydı,kokainman bu diyolar. Fener alırken -çok deneyimli ülkeyi de iyi tanıyor, iyi seçim oluyo :)

    Bize gelince finansal fair play, gs ye gelince hiçbir kısıtlama gözetmeksizin bütün transferleri yapıp şampiyon oldular(gomisi aldıkları sene).

    Bakın nerde fenerdeki lens, nerde beşiktaştaki lens.Nerde fenerdeki caner ile gökhan, nerde beşiktaştaki.Ayhanı hatırlayın ya aynı adam mı bizden gs ye giden ayhan.şimdi öyle olucana hiç olmasın demeyin çünkü futbol skor oyunu.Sen kendini nereye konumlarsan herkeste seni oraya konumlar ve onu alırsın.Sahada sempatik, cool, hakemin gözünde maçı hakeden taraf olmak yerine bir iki aleyhimize düdük çalındı mı agresifleşmeler itiraz ettikçe görülen kartlar psikolojik olarak zorlanmalar yaşıyoruz.Futbolun oynanan kısmı hariç diğer kısımlarında beşiktaş süper eksik ve senelerdir aynı tablo aynı filmi izleyip duruyoruz.


    bu gs maçında çok uzun zaman sonra ilk defa bir beşiktaşlının gs stadında winner kafada olduğunu gördüm.Josef. yıllardır bu model derbide rakip sahada ezen baskın çıkan istediğini alan kafada yani dediğim winner kafada bir beşiktaşlı görmemiştim.Arkadaşlar 11 imiz de Josef gibi olsa o maçta son andaki verilmeyen penaltıya ihtiyacımız olur muydu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 17 Mart 2022; 15:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.