Şimdi Ara

🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU] (19. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 37 Misafir (12 Mobil) - 35 Masaüstü17 Mobil2 iOS
5 sn
401
Cevap
53
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy şu anda #7
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şenol hocanın ilk 2 senesinde tamer hoca yardımcısıydı sonraki gelişinde bayram hoca şuan ikiside boşta eğer Şenol hoca gelecekse sağlam bir yardımcı hoca ile gelmeli. Tamer hoca da Bayram hoca da olur bu bence.

Ben kendi fikrimi söyliyeyim ben yerlide daha erken olmakla beraber ilhan hoca yı ileride istiyorum ama şuan Şenol hoca da olur yabancıda yeterki geçiş oynatmasın 90 dk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yönetimin; Serkan Reçber’in önümüzdeki sezon yedek kulübesinde yer almaması, teknik heyete yeni isimlerin eklenmesi ve Eduard Graf ile transfer sürecinde birlikte çalışılması yönündeki talepleri ayrılık sürecinde etkili oldu.

(Onur Taşçıoğlu)

• Getireceğiniz hoca yabancı olursa ilk puan kaybında yangına başlıyorum. Sergen’e yapılanların 10 katını yapacağız. Sabır falan yok yapılanma yok. İlk sezon şampiyon olamazsa yabancı hoca seriden bay bay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Mert kalsa djalo emirhan stoper oynasa solbek masuaku sağ bek murillo orta saha orkun gedson rafa. Rafanın önüne bi baba santrafor. masuakunun önüne adam gibi sol açık sağ tarafta da cerny bide adam gibi bi hocayla ikincilik garanti şampiyonluk zorlanırdı. Yedekte amir demir ege semih joao mario musrati falan olsa Hem bu seneki kadar para harcamazdık hemde bukadar çile çekmezdik.

Hiçbir şey yapamazsınız gördük sergenin ne olduğunu vasat seviciyseniz gidip vasata alışmış Antalya Malatyaspor gibi takımları tutun kimse sergen gibi bir herif bizle dalga geçsin diye sabretmez. Gelen hocanın planı oyun düzeni varsa oyunu gelişiyorsa 3 sene de beklenir 4 sene de. Sergene kalsa Cengiz’in bonservisini alır senelerce sağ kanat diye onu izletirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 18 Mayıs 2026; 17:1:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Görecez kral yabancı gelirse 2-3 aya nasıl gidiyor. Biz de pusudayız artık. Yoo yapılanma falan yok. Ligi veya kupayı alamazsa defolup gider. Tabi sizin getireceğiniz yabancı tazminatsız gitmez onu da yazayım buraya hatırlatırım ileride

📎 Ertan Süzgün

➡️ 🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU]

Vasat sevicisiniz. Beşiktaşçı değil adamcısınız. Beşiktaş iyiye gitse de aynı şeyleri söylersiniz. Sizden twitterde de çok var muhtemelen renkli takım taraftarısınız aklınızca dalga geçiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 18 Mayıs 2026; 17:13:31 >

🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU]
    🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU]x (formerly twitter)
    TRT Spor (@trtspor) on X
    https://x.com/trtspor/status/2056379948466659617

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Mayıs 2026; 17:24:40 >
    . Biz Twitterda değil stattayız hocam, 40 senelik de Beşiktaşlıyız. Teitterda olanlar bjkye xavi bilmem ne gelsin diyen adamlar. Asıl adamcı olan sizmişsiniz. Transferlerden sonra ikinci devrede takım gayet iyi oyun sergiledi. Yaz transfer dönemi sonrası ben yarışabilleceğimize inanıyordum. Herşey valerien dönemine döndü şu an. Getirilecek yabancıya da ilk taşı Sergen gitsin diyenler atacak bunu da en iyi siz biliyorsunuz da neyse aslolan beşiktaştır!

• 🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU] Arda Hoca maalesef bu kaos ortamına gelmez. Serkan Reçber gönderildi diye haberler okudum az önce ne yaptığını bilen bir sportif direktör getirin o sana zaten en uygun hocayı bulur yönetim getirmez umarım hoca işini beceremez bu yönetim.

Orijinalden alıntı: Myparcae

. Biz Twitterda değil stattayız hocam, 40 senelik de Beşiktaşlıyız. Teitterda olanlar bjkye xavi bilmem ne gelsin diyen adamlar. Asıl adamcı olan sizmişsiniz. Transferlerden sonra ikinci devrede takım gayet iyi oyun sergiledi. Yaz transfer dönemi sonrası ben yarışabilleceğimize inanıyordum. Herşey valerien dönemine döndü şu an. Getirilecek yabancıya da ilk taşı Sergen gitsin diyenler atacak bunu da en iyi siz biliyorsunuz da neyse aslolan beşiktaştır!
    Bekleyin 6 derbide 0 çekerse hemen saldırın haklısınız. Beşiktaş en son ne zaman 6 derbiden 0 çekmiş onu araştır önce. 40 senedir Beşiktaşlı isen bilirsin zaten cevabı

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Şükür Şenol hoca masalıda bitti

• Gözümüz aydın, doğru olan karar verildi. Eğer Türk hoca gelecekse çok tutmasam da Nuri Şahin olacaktır diye düşünüyorum. Yabancı konusunda Ruben Amorim ve Sergio Conceiçao adları geçiyormuş, hepsi iyi tercih olur.

Orijinalden alıntı: Myparcae

Görecez kral yabancı gelirse 2-3 aya nasıl gidiyor. Biz de pusudayız artık. Yoo yapılanma falan yok. Ligi veya kupayı alamazsa defolup gider. Tabi sizin getireceğiniz yabancı tazminatsız gitmez onu da yazayım buraya hatırlatırım ileride
    Kendi kulübün olsa Sergen hocayı kendin getirmesin dostum yapmayın şunları, Sergen hoca yapılanma yapılacak bi karakter değil adama açık açık demiş istifa etmeyecen o da söz veremem demiş, sen bu adamla yola çıkar mısın?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.