Şimdi Ara

🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU] (18. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 37 Misafir (12 Mobil) - 35 Masaüstü17 Mobil2 iOS
5 sn
401
Cevap
53
Favori
7.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy şu anda #7
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haksiz miyim Reis 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunun sebebi yerli hoca seviciler yüzünden. yok camia evladı, yok ligin dinamiklerini biliyorlar, yok kulübü biliyorlar... pompalayıp duruyorlar böyle içi boş sözlerle sizde kanıyorsunuz. Bizde de aynı kitle var, el birliği ile gönderdiler Tedesco'yu şimdi Aykut-İsmail diyorlar. Bunlardan biri gelip bu seneden bile daha kötü bitirdiğinde sizin Şenol Güneş gelsin dediğiniz gibi bizimkilerde öbürü gelsin demeye başlarlar. Yok arkadaş bunlardan birşey olmaz diyenleri de Solskjaerci, Tedescocu, yabancı hayranı diye kötülerler.

Bu kitle var olduğu sürece bu takımlardan birşey olmaz, tek çare bu kitlelerden kurtulmak.

Yüzde yüz haklısın reis yüzde yüz 😁 Geçmişte sırf tatil yapmak için bir yılı çöp etmisligi var zaten bay egonun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıra sende El Bilal.Tüm işe yaramazları gönderin bu kulüpten.Buna ilk 11'deki herkes dahil.Orkun'u dahi gönderin hatta biraz yüzü varsa Sergen'inin arkasından kendisi gitsin.Düzgün bir ortasaha alın.

🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 18 Mayıs 2026; 16:21:42 >
    Beşiktaş derbi kazanamadan sezon bitirdi bu ligde üçüncü olmak için para harcamaya gerek yok dedi 150 milyon harcadı. Tek hedefimiz kupa dedi kendi evinde kupadan elendi. Şimdi anlamıştır öyle programda atıp tutmakla olmadığını Fatih Tekke ve İlhan Palut kendisinden çok daha başarılı bir sezon geçirdi lig 1 hafta daha uzun sürse muhtemelen Nuri Şahin kendisini geçecekti beşinci olacaktık. bu şartlarda babam olsa savunmazdım mesele kimin haklı kimin haksız olduğunu değil Beşiktaş'ın iğrenç bir sezon geçirmesi.

Bu gelsin bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 18 Mayıs 2026; 16:24:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından biri olduğu iddia edilen Dino Toppmöller'in Eintracht Frankfurt kariyeri.

▪️51 galibiyet
    ▪️34 beraberlik
    ▪️36 mağlubiyet
    ▪️1.55 puan ortalaması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Vakti geldi...

🖤🤍 BEŞİKTAŞ 2026/2027 Sezonu [ANA KONU]

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • 2s gitti şükür sıra üçüncüsünü göndermekte inşallah.

İlk günden itibaren ne dediysek çıktı.

Bu yönetimin yapabileceği en iyi şey sergenin çöplerini temizlemek olur. Olaitanı gökhanı vs gönderirlerse son bi iyilik yapmış olurlar

Oyuncu falan almasınlar semih musrati falan dönsün her türlü 4. Oluruz zaten.

İçerisinde bulunduğumuz durumdan dolayı gurur duymuyorum bu Beşiktaş'ın başarısızlığından keyif alıyorum gibi gözükür bunu yapıyorsam şerefsizim. Ben Sergen Yalçın'ı puan ortalaması 1.79 olduğu için eleştirdim yabancı hoca da Sergen'in bu sezonu gibi bitirsin ona da istikrar demezdim. Beşiktaş belki hemen şampiyon olamaz ama ikinci olur Türkiye kupası kazanır başarılı bir sezon sayarım hatta bugün Türkiye kupası kazanılsa Sergen %90 kalacaktı. kendi evinde elenmesi yüzünden gönderildi taraftar son 5 yılda en son suçlanacak etkendir. son 5 yıldır eleştiri yapmadığım yönetim yok bu yönetim de beceremedi yapması gereken şey yeni teknik direktör falan getirmek değil Saran yönetimi gibi seçime götürmeli camiayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Mayıs 2026; 16:32:44 >
  • Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

Bizim yonetimler nerde iyi oynayan oyuncu var onlari yollayip yerine çöp getiriyor çünkü..Daha iyisini getiremeyeceksen Masuaku Gedson Rafa yi yollamayacaksin onlari tutup diger eksik mevkileri dolduracaksin

Asıl istifa etmesi gereken onlardır Sergen gökten zembille inmedi. Sadece Sergen sorumlusu olamaz bu yönetimin Kasım \\ Aralık ayını görmemesi lazım. Yeni hoca getirmek yeni yönetimin işi olması lazım 1.5 sezondur camiaya tek faydası olmayan insanlar hoca da getirmesin gerek yok aklınca zaman kazanmayı istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Mayıs 2026; 16:38:5 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Bu işler biraz siyaset gibi. Eski konuda seninle olan mesajlarımız duruyor. İsteyen açıp bakabilir. Serdal başkanın kendi koltuğunu kurtarabilmek için Sergen hocayı kurban edeceğini yazmıştım. Gidişata bilerek idari yönden müdahale etmedi. Oyunculara ültimatom verebilirdi, ödemeleri geciktirmekle tehdit edebilirdi, yapmadı. Durum daha kötüye gidince görüşmeye çağırdı. Yeni sezona birlikte başlasalar ikisi birden gidebilirdi divanın alacağı olağanüstü seçim kararı ile. Tazminat ödemeden Sergen hocadan çıkmış oldu. Hepsi stratejik hareketler. Hepsi koltukta bir süre daha oturup ülkede medyatik olma sevdası.

Kadroyu yaşlı ve içi geçmiş adamlarla doldurmadı. Yaş ortalamasını 25-26 civarına kadar çekti.

Sergeni büyük bir kısım istiyor diye getirdi, getirmese ve başarısız olsa, Sergeni getirmediler denecekti. Günü kurtarırsın düşüncesi ile getirildi.

Tek hata geç kalınmış hamleler oldu. Şimdi madem zamanında karar verildi, gelecek adına sabır gösterilebilecek bir hoca ile anlaşmaları gerekiyor ki millet beklesin, sabretsin.

Yönetim istifa diyecek kadar büyük bir hataları bence yok...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.