Hocam karşısındaki de 3 metre ama |
🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (72. sayfa)

-
-
Evet allmann pek katkı veremiyor. Ayrıca kadro dar. Biraz daha rotasyonlu oynamaya ihtiyacı var takımın. Tüm yük bir kaç oyuncu üstünde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😂😂😂 boşken de gitmiyo hocam potaya bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş'ta Salvatore Esposito transferi zor.
(Yağız Sabuncuoğlu)
Herkes zor tek gerçek BAJO
-
Ne bekleniyor transfer için anlamıyorum. Para yoksa paran ölçüsünde oyuncu bakacaksın. Tam bir rezillik. O olmuyor, bunu zorluyoruz, en iyisi gelecek zart zurt sinir bırakmadılar kimsede. Çık de ki para mara yok. İşimizi görecek oyunculara bakacağız. Yok onu da yapmıyorlar. Kime baksak el yakıyor durumu. Saçma sapan işler. Çıldırmamak işten değil.
1 temmuz a kadar 3 transfer gelmezse yemek lazım yönetimi.
Anguissa, Esposito, Bajo, Osayi SAKATEL...
Atçı bugüne kadar gündemde olan hiçbir futbolcuyu alamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 20 Haziran 2025; 0:35:10 > -
Ben o haberi okuyunca bu kadar mal olamazlar dedim, bu tarz haberler yönetimi yıpratmak için yapılıyor olabilir mi, çünkü çıkan isimlere bakıyorum biz yönetime sövelim diye yazılıyor gibime geliyorquote:
Orijinalden alıntı: Vuslatteri
Arnavutoviç falan yazılıyor , adam 36 yaşında inşallah öyle birşey yoktur. İmmobile moruğunu yollayamıyoruz yeni bir eytliyi kaldıramam
Dostum söylediklerin doğru, fakat ben dediğim mevkiilerden sonra buraya kalan paraya göre alsınlar diyorumquote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerBUNU UNUTMAYIN BONSERVİS ÖDEMEYECEKSİN
ANADOLU TAKIMINDAN FUTBOLCU ALMAYA KALKIŞ 4-5 MİLYON EURODAN FAZLA İSTİYOR
ADAM CAN KELEŞİN MALİYETİNE OYNAYACAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Haziran 2025; 2:41:10 >
-
Amin Kardesim ALLAH razı olsun.
pazar günü kongrede yetki alınırsa farklı bütçeyle transfer yapılır, alınmazsa farklı bütçeyle...
para basan GS hariç henüz transfer yapan yok zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Haziran 2025; 7:29:18 > -
'bozuk saat bile bazen doğruyu gösterir' klişesi gerçekten de doğru. malum kişiden çıkma "matruşka" benzetmesi beşiktaş yönetimleri hakkında yapılabilecek en isabetli tespit.
-
Eğer bu uyarıyı ben vermişsem, bir haksızlık göremedim.. Kına sürmenin nereyi kastettiğini hepimiz biliyoruz. Başka bir üyeye bunu demek tabii ki işlem gerektirir.
-
Senin kalbin kötüyse benim yapacak bir şeyim yok kına ele yakılır
-
Selamlar rakiplerimiz belli olmus uefada valla bu kadroyla kimseyi eleyemeyiz biz. Zayif takim vs farketmez 2. on eleme turunda eleniriz konferansta da san mariona takimlari tarzi kura cekmezsek oradan da elenirz.
-
Rakip büyük ihtimale şaktar, eleneceğimiz %100.
Şaktara elenince konferansa gidiyor muyuz?
Evet comfortline 3. Ön elemeden devam ediyoruz
Bence haber olması için haberdir ya , bu kadar salak olamazlar diye düşünüyorum. 36 yaşında adam millet 25-27 arası yıldız golcüleri kovalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öyleyse bütçen yokmuş gibi transfer yapacaksın. En azından bazı mevkilere zaten uygun fiyatlı adam alınacaktır. Onları halleder maliyetli olanlara da duruma göre bakarsın. Yani scout falan boş işler gibi duruyor yine. Sağ, sol bek falan scout ile uyguna alınmalı mesela. 6 numara yada merkez ortasaha ve forvet için de bütçeye bakılır. Kanat işini de uygun yollu potansiyelli bulsak daha iyi olacak gibi. Kimse iyi kanat oyuncusunu uyguna vermez zaten. Bu mevkiye adam bulmak zor zaten. İsviçre, Belçika, hollanda, Fransa ikinci lig, Avusturya veya doğu Avrupa liglerinden buraya patlama yapma noktasına yaklaşan birileri alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 20 Haziran 2025; 11:45:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X