yoo gözüküyor şahinabinin engeli kaldır |
🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (39. sayfa)

-
-
Aaa cidden ondanmış.
Şu sıralar forumda bug var, bir kaç tane bildirdim düzeltildi. Bu da onlardan biri sandım. Gizli'den bakıp teyit etmeden yazdım, benim hatam.
Teşekkürler.
-
Yalnız Avrupa'nın üst veya orta seviye takımdan bir yıldız / yıldız adayı Dele Alli gibi mental sorunları yoksa bu ligin tozunu attırır. En yakın örnekler (Örn: Mario Gomez,, Talisca (2016-18), Osimhen, Samuel Eto'o (Antalyaspor), Icardi, Dzeko (ilk sezon), Tadic (ilk sezon) vs.)
-
valla o kadar muğlak ve ihtimale dair ifadeler var ki artık pes ediyorum. yapabilir, olabilir, çekerse, ederse, uçarsa, kaçarsa... "halama sahte bıyık taksak, en mükemmel şekilde amcam olabilir" noktasına gitmiş olay.
tamam hocam sen haklısın, en son young boys'a elenen, sonra da az alkmaar'dan 4 yiyip yine elenen GS finale kadar gider şampiyonlar liginde... gidemezse de hayal etmiş olur. ve GS'liler bu hayalin mutluluğuyla bir ömür yaşarlar.
anlaştık.
-
Doğru söylüyor kimsenin aklına gelmeyen futbolcuları (arroyo elan) aldı geldi kimsenin ismini duymadığı mamudo yu almaya kalktı
Başkanım sen dediğini yapan adamsın biz yine de bilindik futbolcuları alalım
https://x.com/bjklimusti/status/1932853260135903565?t=dUTtBCLeGfYDBiGlsEeRRA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Futbol ihtimale dayalı bir oyundur zaten ? Real Madrid in önümüzdeki sene Yarı final ya da Final oynayacağının garantisi var mı? Ya da hadi Madrid' i geç bana garanti bir takım söyler misin, print screen alalım seneye tartışırız yine.
Real Madrid için bile söyleyemediğin bir şeyi GS için söylememi mi istiyorsun, anlamadım ki :)
-
Herkesin adını duyduğu sakat Cengiz Ünder'i aldırmaya kalktı, taraftar tepkisinden korkarak geri adım attı...
Şimdi de yine herkesin adını duyduğu Osayi sakatını BJK'ye aldırmaya çalışıyor Ole'nin, Moe'nin onayı olmadan...
Welcome back to 2004-2011 Dark Years
-
Bu sözleri kim söylerse söylesin karşılığı yoksa eleştirilir
https://x.com/foootballo/status/1932875116041678853?t=4D4yJKfWKN_Bg7J-CFrU6g&s=19
Biz osayi kovalıyoruz , adamlar sasha boey peşinde. Osqyi bizim svensondan iyi o ayrı ama Beşiktaş seviyesi bu mudur soruyorum yani. Gençleri deneyelim tabiki ama sağlam adamlarda alalım moruk olmayan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık seviyemiz nedir büyük takımmıyız anadolu kulübü mu olduk belli değil yönetim şekli ve kadroya bakınca anadolu takımından hallice sadece ismimiz var şu kulübün ismini değiştir küme düşmezse bişey bilmiyorum
En büyük futbol yapılanmasını kurduk deyip osayi almaya kalkıyorsak neden scout şefi dahi getirdik ki
Tuhaf tuhaf işler
Oyle dıyorsunda kendi takımı teklifte bulunmuş istenmeyecek oyuncu degilki.
-
-
Kesinlikle feda döneminde miyiz yani onu bilelim , ona göre deriz ki ya takımdan bi cacık olmayacak 2-3 yıl daha. Şampiyonluk konusunda fenerden beter olacaz böyle giderse , ilk 3 umudu yok takımda 😂
gs rüya takım kuruyor bernardo Silva Coman oşimhen 3ü gelirse şampiyonlar ligini alırlar, adamlar Cityden Bayernden transfer yapıyor biz ismi duyulmamış dandik takımlardan
Bu insanlar bu kafayla buralara iyi bile gelmis..yazik kulube..kimlerin elinde oyuncak olmus..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam 20:30 da efes ile kritik bi basket maçımız var izlemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Ben burada "Atçı Gs'li Arattan bile vizyonsuz çıktı" dediğimde Arat fedaisi ilan edildim. Madem öyle; o zaman düzelteyim yazdığımı..
GS'li Arat, Beşiktaş başkanlar arasından Tüpçü, ANÇ ve Atçı'dan 10 kat daha vizyonludur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 12 Haziran 2025; 15:51:23 > -
Nevzat demir, ömer koç, hüsnü özyeğin, hacı ömer sabancı… adamlar sane, martinez falan indiriyor şu işe bi el atın babalar
Emirhan Demircan Beşiktaş'tan gelen teklifi reddetti. Oyuncu Utrecht'e transfer oluyor.
"Fabrizio Romano"
-
F.O varken Fener RVP, Nani, Kjaer, Markovic; GS ise Podolski, Denayer, Grosskreutz transfer ediyordu... Biz Beck, Tosic, Rhodolfo, Marcelo, Alexis Delgado gibi adamları alıp üstüne de Mario Gomez-Quaresma çekip şampiyon olmuştuk...
Şu anda ne Fikret Orman gibi bir başkanımız var ne de transferleri halleden Erdal Torunoğulları gibi yöneticimiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 12 Haziran 2025; 14:27:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X