Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (2183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.654
Cevap
202
Favori
958.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 21792180218121822183
Sayfaya Git
Git
Giriş

Usta Tavares iyi oyuncu ve hani iyi kötü bir tanınırlığı var Benfica'dan çıkmışsın Arsenal yapmışsın iyi kötü Marsilya Lazio'da oynamışsın hep büyük ligler haliyle adam TR ligine düşmek istemiyor olabilir. Bunun yanında bizim de artık ne adımız kaldı ne sanımız Avrupada oynayamıyoruz haliyle oyuncular buraya gelmek istemiyorlar suçlayamıyorum kimseyi de.

Agbadou çarkettiyse sevinirim yemin ederim öyle 17-18m euro edecek bir stoper değil  

Büyük takımların ıskartaya düşecek stoperlerinden birini yaz transfer dönemi 8-10'a alırsın GS'ın Davinson'u düşürdüğü gibi birşey düşürmemiz lazım.

Yasin hariç 4 transfer dedi.Biri akşama gelecek dedi aslani için geri kalan ise kaleci kesin alıcaz dedi.Kaleci,kanat,orta saha santrafor.Bakalım ne kadarını yapabilecekler.

Bu transfer de yattı galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |

Bu arada yasin'e klip yok mu yaptıkları tek kaliteli iş futbolcu ya çektikleri transfer klibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1985 -- 30 Ocak 2026; 2:6:43 >
  • TK 1876 sefer sayılı uçak İstanbul’a inmiş deniyor

Neyse inşallah iptal olmuştur bu transfer direk katkı yapacak diye almaya çalıştıkları adam emirhan ilkan ın yedeği

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ulan sanki dünya yıldızı geliyor bu takımdan gidipte yerine gelen oyuncu ondan daha iyi olmuştur.masuaku,fernandes,rafa vs. say say bitmez bunların yerine gelen orkun dahi geldi geleli bence verilen ederin 1 gr.değeri vermemiştir fernendes örneğin adam dripling yapar,ara pası atar,adam eksiltirdi ama bunda bunların hiçbiri yok olmadığı gibi kritik maçlarda takım yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 30 Ocak 2026; 3:28:56 >

Abi o zaman bende derim ki başkan gülün suçu ne   yani bak kendiniz diyorsunuz çaptan düştük oyuncular gelmek istemiyor diye. Buna göre biraz da başkana hak verin derim gelmiyorlar yada bu yüzden fazla para istiyorlar  yani biraz empati yapın her gün gömmek olmaz ki bu arada başkana bende kızgınım erken atıp tuttu içine girince gördü pişman ama söyledi artık geri dönüşü de yok. Kısaca adalı defol sergen defolla hiç bir şey düzelmeyecek ki bunu 3 yıldır yaşıyoruz hala mı anlamıyorlar da hep istifa deniyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Ocak 2026; 3:20:1 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• Sizdeki bu transfer merakı nedir anlamadım. Birde Sergen beğenmemezliğini.
    Yapacağınız en mantıklı hareket fırsat transferi yoksa bu transfer arasını boş geçip sezon sonuna kadarda eldeki kadroyla yetinmek altyapıdan oyuncular çıkartmak olmalı.

Beşiktaş'ın sistem takımı olması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nerde o kolej takımı metin,ali,feyyaz dönemi insan seyrederken zevk alırdı,heyacalanırdı hey gidi günler.

Sorun başkanın bunları göremeyecek kadar hayal dünyasında yaşaması. O hala Beşiktaş'ı 2017 Beşiktaş sanıyor veya Guti Quaresma Fernandes Simao Almeida alıp geldiği zamanlar zannediyor. Oyuncuların ilgisini çeken özellikle sağlam adamların gelmek istediği bir yer zannediyor ama değil bunu asla kabul etmiyor dediğin gibi davranması sorun.

Geri dönüş olmadığını düşünmüyorum stratejisinin olmadığını çalışmadığını yanıldığını söylemek de bir erdemdir bunu yapsaydı takdir edilirdi bence ama hayır inatlaşması daha da itici yapıyor.

Başkan bence artık kontrolü kaybetti dün yaptığı basın toplantısı bile korkusundan yaptığı birşey resmen tepki gelecek ilk saha maçında biliyorum korktu demeyin diye yapmış gibiydi. Oyuncuları strese sokmayın olumsuz tezahürat yapmayın dedi açık açık.

Fazla para vermek istememesini anlıyorum ama bu yaklaşımı bile göreve geldiği gün ki yaklaşımını yalanlıyor. Eduard Graf getirdim savaşan mücadele eden genç takım vs diye geldi sempati duyduk hadi inşallah olsun dedik olmadı. Sonra yarışmacı takım kuracağım diye yola çıktı onu da tam beceremedi Orkun Cerny ve Djalo iyi transferlerdi bence ama şu devre arası alınmaya çalışılan hatta saçılmaya çalışılan para Agbadou'ya 17m euro yazık günahtır ki bunun dışında gidilen oyuncuların %70'i yanlış oyuncular bence.

Sen diyorsun ki Serdal Adalı gitsin kim gelecek ortada aday yok kaos çıkarıyorlar istifa diye bağırılmasın bunu da anlıyorum ama başarısız bir 1 yıl geçiren Serdal Adalı'yı da körü körüne destekleyemem eleştiririm. Zaten başaracaksa bu diken üstü hallerde liderlik edip doğru hamleler yaparsa ve başarırsa kimse birşey söylemez desteklenir ama körü körüne kalsın dersem kendi fikrime ihanet ederim.

Başarabileceğini gösterecek hamleler yapmadıkça desteklenmesine gerek yoktur ki ben hadi yarın istifa etsin kongreye gidelim diyenlerden değilim seçimle geldi dönemini tamamlasın ve sonra görelim ama başarılı gittiğini görmedikçe herhangi biri benim için.

Keza Sergen Yalçın için de ilk geldiğinde söylemiştim beğenmiyorum antrenörlüğünü bence yanlış tercihti 2. dönemi için uygun zaman değildi ama eninde sonunda olacak bir durumdu ve madem oldu bize de desteklemek düşer dedim.

Hoca için de şuan sahada olana bakarım yeneriz yeniliriz bunlara takılmıyorum ama TV'de söylediklerine takılıyorum hala bu da belki benim düşünce yanlışlığım bilemem.

O büyük büyük ettiği lafların altını doldurmadığı sürece ona da sempatik olamayacağım. Tv'de kendinden önceki TD'leri küçümsediği kötülediği ne varsa hepsini kendi yaşıyor şuan onu bunu yenmek için transfer mi lazım yok anadoluda maç kazanmak zor değil büyük takım zaten onları yener laflarını kendi söyledi ve hepsinin altında eziliyor sonuçta o lafları kendisi söyledi ben söylemedim.

Bütün bu söylediklerime rağmen önümüzdeki 5 maçı da kaybetse ilk 3 yapamasa da kovulmaması gerektiğini düşünüyorum sezonu bitirmeli hatta mümkünse gelecek sezon bütün transferleri yapıp en azından 6 ay kendi takımıyla ne yapabileceğini göstermesini bekliyorum çünkü Sergen Yalçın için bu son şans 3. bir Sergen Yalçın dönemi olmayacak bence.

Başarırsa mutlu oluruz seviniriz destekleriz başaramazsa SY defteri bir daha açılmamak üzere kapanır.

• .CeM. kullanıcısına yanıt

Neyse ben ne desem tersini söyleyeceksin tamam destek olmayın eleştirin umarım süper başkan gelir de her şeyi düzeltir ne diyeyim  Tamam zaten dedik başkan yanlış yaptı geri vitesi de yok ama takımı çöple dolduran anç ve sonrasında temizleyemeyen arattı. bu arada onlar 17 m çıkınca bıraktılar agbaduyu. Neyse ole varken sergene de gerek yok dedik çünkü sorun td değil sorun topçular eksik bölgeler sol sağa adam lazım dedik ama çöpler doluydu alınamadı yada alınan tutmadı. ki sergenin td değilken konuşmalarını hiç sevmedim gelmesi hata dedim Hasan arat varken adalı olmaz dedik arattan en büyük kazığı yedik  Varsa adalıdan iyisi çıkıp gelsin dostum başka diyecek söz bulamıyorum çünkü sizlerde sabır yok biz eskilerde sabır var olmazsa çekip gidecek zaten hayırlısı 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• 
Sayfa: önceki 21792180218121822183
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.