Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68.271
Cevap
230
Favori
1.406.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 10 hafta sonuç odaklı oynamamız lazım. Ligin ilk maçları zor geçer, 3 puanı aldık eksiklerimizi gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler genç Morinyo hocanız hayırlı olsun 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!!
  • Muci nin oyuna girmemesini filan geçtim de ısınmaya bile gondermemesi düşündürücü..

• Oyuna girenlerin çoğu gönderilecek listesinde. Acaba daha iyi pazarlama amacıyla mı Onana, Muleka, Onur girdi. Eğer öyle değilse de Muçiye yazık olacak.

• Samsun'un hocası sezon sonu büyük takım yapar bence.
    Tebrik ederim zımba gibi takım yapmış.
    Biraz forvetleri beceriksizdi, Mert de birkaç kurtarış yaparak 3 puanı kurtardı.
    Semih'in asisti ve Rafa'nın bitirişi harikaydı.
    Zemini maçtan önce hibrit olduğu için sağlam bekliyordum ama belli ki bizim maça kasten bakım onarım ihmal edilmiş.
    Kazandık ve 3 puanla başladık. Tebrikler takım.
    Umarım Paulista maç kaçırmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masuaku nun yerine adam alınacaksa önceliği savunma olmalı

colley i görmek istemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GVB: "Geniş ve derinlikli bir kadromuz var' Hocamız şaka yapıyor herhalde.

• Rize-Samsun--Başakşehir Zorlayıcı Rakipler.

Kısmen Konya - Sivas
    Az da Olsa Bize Karşı Kasımpaşa

Bu Takımlar Üstü Zorlar. Alanya Kötü Ama Kazanır Kaybeder Maçları Olur İlk 10 Civarı Olur Belki. Antalya'daki Alanya Gibi. Göztepe'de Belki. Kayseri'yi Henüz Görmedim. Yorum Yapmayayım.

Kalan Takımlar Özellikle Başlarda Epey Zorlanırlar. Bu Takımlar İçinde Eyüp Daha Öne Atabilir Kendini Başlarda

• En elzemden başlamak üzere: Kaliteli kanat, lider stoper ve sağ bek lazım. Yani bence normalde en az 2 kanat alınmalı üstüne sol bek ve vizyoner 8 de alınmalı ama en acil ve yapılması gereken bunlar görünüyor. Zaten bu takımın ancak 2 senede düzeleceğini düşünüyordum bu sene de çok bir beklentim yok.

• Feyyaz Uçar: Masuaku ya da Teklifler Var. Diğer Oyunculara da Var. Hocamız Bakacak. Alternatifli ve Rekabet Eden Kadro Oluşturmaya Çalışıyor

• Puan Durumu

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 12 Ağustos 2024; 0:52:15 >
  • forumda mı sorun var bende mi anlamadım konuya tıklayınca maç sırasındaki mesajlara dönüyor

yeni mesajları göstermiyor resimleri göstermiyor

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Forumda Sorun Var Sanırım. Resim Ekledim. Görünmüyor. Tıklayınca Açılıyor

• Muçiye yazık oldu baya bonservis gömüldü bakalım sonu ne olcak

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!!
  • Musaku aek ya gidiyormuş

• Arkadaşların yüklediği görseller bende görünmüyor.
    Hep bir bekleme işareti var.
    Sorun bende mi yahu! Yoksa arkadaşlar şaka mı yapıyor?😂

• Şaka maka takimda kanat oyuncusu yok bu şekilde biz nasıl sezona başladık ya aklım almıyor

• WmLord kullanıcısına yanıt

Pc'den bağlandığımda "images not found" gösteriyor. Üstüne tıklayınca açılıyor. Mobili bilemiyorum. Düzelir yakında herhalde.

• Beşiktaş formasıyla 16. Süper Lig sezonunda forma giyen Necip Uysal, Rıza Çalımbay'ın rekoruna ortak oldu.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.