Gelecek sezondan da bir şey çıkmayacağını hepimiz biliyoruz. Kasım gibi ilk hoca değişir, sonra da klasik yönetim istifa moduna gireriz. Bu döngü yıllardır böyle, değişen bir şey yok. Bu süreçte en büyük darbeyi ise sosyal medyada yiyoruz. Linç tayfası zaten tetikte bekliyor, ama işin en acı tarafı, Beşiktaşlı gibi görünen bazı fenomenlerin bu tayfayı yönlendirmesi. Sözde taraftar gibi takılıyorlar ama aslında sürekli ortamı karıştırıyor, camiayı içten içe yiyip bitiriyorlar. Rakipler bu işleri çok daha profesyonelce yönetiyor, bizse kendi içimizde parçalanıyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray son iki sezonda topladıkları puanlarla resmen uçtu. Real Madrid’i getirsen sezon sonu onlar bile istifa ederdi. Biz en son 40 maçlık sistemde 84 puanla şampiyon olmuştuk. Şimdi adamlar 36 maçlık ligde 89 puanda, kalan 2 maçı da kazanırlarsa 95 olacak. Geçen sezon da 102 ve 99 puanla bitirmişlerdi. Bizim bu puanlara ulaşmamız çok zor. Aradaki fark ciddi anlamda uçurum ve kolay kolay kapanacağını sanmıyorum. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! (3338. sayfa)

-
-
5-6 dan fazlasını etmez zaten. Göztepe satabiliyorsa yurtdışına daha yüksek rakama başkasına satsın.
10 gol atmış adamı harry kane yaptılar başımıza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 21 Mayıs 2025; 16:1:50 > -
"Göztepe'nin istediği şartlar sağlanmadığı sürece, hiçbir oyuncu Göztepe'den ayrılamaz"
ayrılır canım, ayrılır tatlım, ayrılır güzelim...
zorla hiçbir futbolcuyu oynatamazsın. futbolcu senin kölen değil, canı istemezse oynamaz.
-
Hocam yukarda da söylediğim gibi bu puan farkı suni, çok takılmamak lazım.
BJK de 2 maçını kazanırsa bu sene çok kötü kadro ve kaosa rağmen 65 puanla bitirmiş olacak mesela, FB ile arada 22 puan fark var ki emin olun bu 22 suni bi fark, BJK hocayı da başkanı da gönderdiği dönem 12 maçta 1 galibiyet almamış olsaydı olması gereken puan farkı 5-6 falandı. 12'de 12 demiyorum bakın, sadece o dönem Adana gibi, Hatay gibi, 9 kişilik Konya gibi garanti kazanması gereken 3-4 maçı kazansa puan farkı şu kadroyla bile tek haneye iniyor zaten.
O teknik direktörsüz dönemde BJK gerçekten bırakılmayacak puanlar bıraktı, Ligin bir devresi 18 maç zaten 12 maçta 1 galibiyet aldı o dönem olmasa bu kadroya rağmen sezonu tek haneli puan farkı ile bitirirdi.
-
Coplerden iki tane verin 4 milyon ustune yeter..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Romuloyu aldığımız zaman 30 milyon euroya satışı olmayacağı için en fazla 4-5 milyon euro verilir
8-10 veren varsa ona satsınlar dünyada oyuncu mu yok seneye göztepe küme düşer
Romulo son 10 maçta sahada hiç yok sahada sadece geziyor bu şekilde oynamaya devam ederse beşiktaşta oynayamaz
-
Musratiyi 10m üstü okutamayacakları için bunla kafa kafaya takas teklif etsinler işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: "Bazı İstanbul kulüpleri oyuncularımıza o kadar takıntılı ki, onları sitelerinde yazma gereği bile hissediyorlar.
Size şunu söyleyebilirim; Göztepe'nin istediği şartlar sağlanmadığı sürece, hiçbir oyuncu Göztepe'den ayrılamaz."
-
romulo Beşiktaş ın kalibresinde futbolcu değil.
O mesajı atmak amacım, başkanlarının olaya bakışını göstermekti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ramulo 2. Forvet olur..yanina birini almayip mistikla semihle olmaz..
İzlemek isteyenler için TRT'de UEFA Avrupa Ligi finali var; Tottenham- Manchester United inşallah seneye finali kendi sahamızda oynanacak organizasyon için 3. olmayı başarabiliriz futbolcular şu olay için prim mi alır ne yaparsa yapsın artık yönetim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 21 Mayıs 2025; 22:14:1 >
İngilizler avrupa ligleriyle adeta dalga geçiyor. Avrupa ligi finaline adamlar as kadroyla çıkmamış.
Önder Özen'in Vole'deki videosunu izleyin. Sportif Direktör iken Lescott ile anlaşmış hatta Beşiktaş formalı, sözleşme imzalarken ki fotoları da paylaştı. Sonra Bilic ben Dany istiyorum diye tutturmuş. Bu hamle bizi belki de şampiyonluktan etti.
Kim bilir şu anki kadroyu eşelesen ardından neler çıkacak?
sadece Onana gibi İğrenç bir kalecinin (bence ersinden farkı yok) yiyebileceği tarzda bir golle Tottenham devreyi 1-0 önde kapattı bakalım ikinci yarı Manchester tarafı kalecisine rağmen maçı kazanabilecek mi 🤔
tot kupayı alırsa manutd’nin amorimi kovup ogs çekmesi yok mu 🤓
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muleka'nın takım kazanmış bugün ligte kalmayı garantilediler sanırım.
-
O zaman orada mı kalacak?
kümede kalırlarsa alacaklardı diye hatırlıyorum ama tamda bilmiyorum açıkçası.
-
Evet ligde kaldığı için zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi
İyi bari kurtulduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X