Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68.271
Cevap
181
Favori
1.412.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavaştan samet/serdar , samet/sergen formülleri dillendirildigine gore ,stoper de amartey olsun, ortasahada onana kalsın işte ne olacak laflarını da ytavas yavaş duymaya başlayacağız gibi. cenkle sözleşme uzatacaklar, sagbek de tayfur kalsın onun neyi eksik.   PSG başkanıyla oyuncu alışverişi yapacağız.
    bilmem kaç ülkede her kapıyı açarım.
    selfie, özçekim…

morinyo tamam talisca ister misiniz xd

bu kafalar Beşiktaş'ı yönetiyor. bu yönetim gitmeden de beşiktaş şampiyon olamaz. boş adam kendini hemen belli eder. bu adamlar bomboş adamlar. tv kanallarına bağlanıp şov yapmaya çalışan bomboş adamlar. özür dilemekten aciz, şartlar uymadı ondan vazgeçtik diyen egosu büyük aciz adamlar. bu acizleri izleyin sezon başlamaya yakın ortada kalmış çöpleri basarlar takıma. kaldıkları süre boyunca isim, pr peşinde koşar sonra çekip giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Haziran 2024; 0:40:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 14 haziran ile 14 temmuz arası euro 2024 oynanacak.

kafadan ağustos'a kadar transferleri ve hocayı unutun.

• Sarri Leicester City'ye gidiyormuş. 😔

• Şu forumun Beşiktaş bölümünü idare etmek bile ne kadar zor iş..seven, sevmeyen, yeren, eleştiren..alt ucu sanal alem..Bir de gerçeği düşünelim, bir yanında Hüseyin Yücel Mou yu getireyim diyor ,öbür yanında Samet Aybaba abi Cenk i kapacaklar bir an önce bağlayalım diyor..Conte , Flick zaten firar etmiş..Zor başkanın işi ,Mayıs ı tutabilirse bravo diyeceğim..yahu bir kere planın olmadığı ortaya çıktı, bu taraftar yutkundu sesini çıkarmadı (haşa ben çıkardım elbet) ama Santos u getirdin sıvadı gitti..Artık bir plan yap be arkadaş yok..daha çok çekeceğimiz var gibi görünüyor..Herkesi ve takımı çekip çevirecek güçlü bir isim bulmamız gitgide zorlaşıyor

• WmLord kullanıcısına yanıt
    Conte de Napoli yapmış 3 senelik.

• İster misiniz işin sonunda. Fatih Terim gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Haziran 2024; 0:52:26 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

O zaman hiç zahmet edip uğraşmasınlar..Samet+Serdar ikilisi bu zihniyete en yakışır isimler olur..Santos kadar onlar da yaparlar

Conte ihtimali zaten yoktu da Sarri için çok zayıf ihtimal de olsa acaba demiştim. Baba bu oyuncuları kulak çeke çeke hizaya sokardı.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Bu yönetim koruktan pekmez yapmaya çalışıyor ama koruktan pekmez olmaz olmuyor öyle bir ihtimal yok bunu anlaşılan o zor yoldan anlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Haziran 2024; 1:0:56 >
  • Şuanki yönetim ahmet başkanı aratacak gibi duruyor. Adalı daha iyiydi hata yaptık sanırım.beklerler beklerler sergeni getirir necip Salih cenk hepsi de dewam eder bir iki 3. Lig topçusu ekleme yapıp sezona başlarız gibi. Gidişat onu gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapid Wien'den 20 yaşındaki hamle stoperi Leopold Querfeld 2.5m Euro serbest kalma maddesiyle getirilmek isteniyor iddiası var.
    Sağ stopere hamle stoperi alınca sol stopere denge stoperi bakılır artık.

https://www.transfermarkt.com.tr/besiktasin-radarinda-olan-leopold-querfeldin-serbest-kalma-bedeli-belli-oldu/view/news/435420

Olay şu bence, para dahi versen bazı isimler zayıf kadrolara ve böyle sorunlar yaşayan takıma gelmek istemiyor...Conte, Flick ve ayarı seviye zaten yalan rüzgarıydı esti geçti..Mou skandalı malum ama ben iyi oldu beladan kurtulduk diye bakıyorum...Razvan a 4 milyon euro tazminatını verip sonra el uzatabiliyoruz ancak o da gönlü var mı bilemiyoruz..Şenol Güneş i getirmek komple intihar. ANÇ nin matruşkası diye tefe koyar millet..Biliç in başarısı yok...Çağdaş ı patronları bırakmıyor..Sergen i getireyim dese o bile garanti değil, sağı solu belli olmaz ben bu yönetimle çalışamam dese bir darbe de oradan yersin..Çok sıkışık pozisyondalar...Bu işi daha Santos u göndereceği hafta ,kimseye sezdirmeden ön görüşme protokol vs yapıp..şu anda aniden çakması gerekiyordu..çok yalpalıyoruz çok !!!

• Twitter halen Şenol Güneş aşkı ile yanıp tutuşuyor . İnşallah daha gelmez

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Hasan Arat artık daha toparlayamaz bir kere o frenler bozuldu araba durur durmasına da bu kaostan yönetim ağır yaralı çıkar.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Zaten ne yaparsa yapsınlar kötülemeye meyilli bir yapıdayız. Şu tepkilerin ondan biri ANÇ ye verilmedi. Ancak bütün sorumluluk Hasan Arata yükleniyor. Zaten yanlışlarını söylüyoruz eleştiriyoruz da ancak sallamasyon haberlerle yok o olmadı yok bu gelmiyor diye gömmek de ayrı bir kafa yapısı istiyor. Kendi istedikleri değil aslında. Olay tamamen günah keçisi ilan edip linç etmek. İnsanımız maalesef bundan zevk alıyor. Nasılsa kendisi bir karar almadığı içinde ya da kendisine değen bir nokta olmadığı için rahat rahat saldırmayı gömmeyi seviyoruz. Mou gelmemesi daha hayırlı zaten de tek sıkıntı Hüseyin Yücelin konuşması oldu. Ne maksatla böyle davrandılar anlamak mümkün değil. Telafisini bekliyoruruz. Akılla mantıkla izahı yok yapılanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cenk Tosun gitsin, stoper Tosin gelsin.
    26 yaşında boşa çıkan 1.96'lık denge stoperi Tosin Adarabioyo'yu alabilirsek iyi olur. Talha da onu yedekler.
    Solda Colley'den çıkıp iyi bir hamle stoperi eklemek lazım.

• Oyuncu izleme ağımız da bence rezalet. Gs fb yi bıraktım ts bile senelerdir çok iyi oyuncular getiriyor. Nwakameyi İsrail’den getirdiler. Sorlothu onaacchuyu iskandinavyadan getirdiler. Öyle veya böyle viscayı ucuza kapattılar. Son senelerde bizim hiç bu tarz bir transferimiz bile olmadı tutan

• Son olarak büyük ihtimalle Sergen ve Şenol hoca arasında kalacak. İki seçenek arasından hangisini görmek istersiniz son seçenekler bu şekilde olursa

• WmLord kullanıcısına yanıt

Leopold Querfeld bence iyi değil ağır ve topu oyuna sokamıyor

Daha iyisi var aldığımız fiyatın 3-4 mislisine satarız danimarkanın vazgeçilmezi olacak oyuncu

Thomas Kristensen (Yaş 22)

https://www.transfermarkt.com.tr/thomas-kristensen/profil/spieler/698259

https://forum.donanimhaber.com/1-milyon-euro-alti-hwang-in-beom-yas-23-orta-saha-2-yil-sonra-15-20-milyon-euro--141474854-3#158529013

Scandinavian Scoutyoutube
    Thomas Kristensen | 2002 | AGF | 1st half of the season
    https://www.youtube.com/watch?v=IOon2sHAxM0

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.