Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Çoga , hage84 , FIRST , 01001101 , WmLord , tsufrankwoli Daha Az
6 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
52.981
Cevap
242
Favori
1.116.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26412642264326442645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş, Élan Ricardo için oyuncunun kulübüne yaklaşık 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşmaya göre; Sonraki satıştan %10 pay verilecek.

"Yağız Sabuncuoğlu"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gedsonu kafa kafaya takas edebiliyor muyuz benficaya ve bankalar birliğine para kaptırmamak amacıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myparcae -- 10 Şubat 2025; 16:17:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Myparcae M kullanıcısına yanıt

Kimle yapcaz onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Pavlidis olur

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    İsim önemli değil hocam usul olarak sordum. Sallıyorum Spartakta ihtiyacımız olan bir oyuncu ile böyle birşey yapılırsa bypass edilebilir mi diye düşündüm de

• Bu çocuk yine merkez orta saha gibi gözüküyor. Yani 6’ya koyduk hadi oyna mı olacak?

• Bu Gedson'un gitmesini isteyen arkadaşları anlamıyorum. Giderse çok ararız onu söyleyeyim.  

• Cok kart gorebilir stili biraz sert..

• avrupalı futbolcular emeklilik harici bizim ülkeye kolay kolay gelmiyor herkesten red yiyip duruyoruz.

afrikalı, portekiz çingenesi falan anca geliyor o yüzden bu son transfer gibi kartel tipli oyunculardan daha çok bulmaları lazım.

tamamen tombala çekerek almışlar tutmama ihtimali daha yüksek ama yine de doğru yoldalar scout ekibi tüm mesaisini güney ve kuzey amerika liglerine harcamalı (brezilya hariç) hem ucuz hem getirilmeleri kolay oluyor. gerçi bunlar herkesin bildiği şeyler ama işlerine gelmiyor sürekli anlık başarı kovalandığı için nerde kaşar oyuncu varsa onunla vakit harcıyorlar.

• Beşiktaş, Élan Ricardo için oyuncunun kulübüne yaklaşık 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşmaya göre; Sonraki satıştan %10 pay verilecek. (Yağız Sabuncuoğlu)

• BJK kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar, takımdaki topçu diyebileceğimiz 4-5 kişiden biri, gerçekten ilginç

• Bu 2 çocuk umarım faydalı olur uzun yıllar kullanırız, yabancı sayımız şuan doldu, son gün bir gurbetçi çekebilsek iyi olur.

• Keşke amir yerine net 6 oynayan bir isim alınsaydı onun dışında yapılan 2 transferde ya batarız ya çıkarız ortası yok Sonumuz hayrolsun Hazır kadron olur araya genç oyuncu alıp parlatırsın öyle durumda yok bizde neden transferde özellikle zar atmayı seçtik anlamadım Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Şubat 2025; 16:34:30 >
  • Arroyo için hazırlanan video çok güzel olmuş bence. Gaza getirici cinsten. tüylerim diken diken oldu o tribün atmosferini izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 10 Şubat 2025; 16:34:13 >
  • yine bu profilde genc oralarin topcularindan forvet bulsak cok guzel olurdu. takim gençleşiyor, hızlanıyor ve bol sut atacak olacak.

• BJK kullanıcısına yanıt

Bunu Nkoudu giderken de Ghezzal giderken de soyledik ama iste anlatamiyoruz.Eldeki iyi oyuncular gidiyor yerlerine daha çöpler geliyor

• Oyuncuyu tanımıyoruz tabi ama bir YouTube videosunu izledim bana Freddy guarin i hatırlattı, eski fm ciler bilir, o da kolombialıydı, uzaktan şutları 19 du. 2003 de hep alırdım. Sonra gerçek hayatta da inter Porto vs yaptı.

Umarım bu da en az o kadar iyi olur

• Bu saatten sonra yabancı transfer zor zaten kontenjan doldu. Yerli yada gurbetçi belki alınabilir.

• Beş dakika kadar inceledim. Gayet sert duruyor 6/8 evrilebilir.

Yatarak kestiği toplar var. Şutları tam gücüyle vurmaya çalışıyor. Geriden gelip yaptığı kafa vuruşları var.

Bilekleri fena değil, vücud çalımı çok deniyor.

Benden olumlu. İspanyolca konuşması diğer oyuncu içinde iyi.

Avrupada takımın olsa 7/8 tane al bu çocuklardan, ikisi tutsa sen sağ ben selamet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Şubat 2025; 16:49:53 >
  • Bu son alinan iki oyuncu tutmasa bile zarar etmeden elden cikarilabilecek paralar veriliyor bence bu tarz denemeler mutlaka yapilmali.Bu son iki transferin toplam maliyeti İmmobileye verilen maas kadar anca zaten.

• 
Sayfa: önceki 26412642264326442645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.