Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Senior.Planner Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
50.893
Cevap
239
Favori
1.071.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 25412542254325442545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç ağzını yorma.Bu kepaze olmuş mahluklarla muhatap olmaya değmez. Bunlarda etiklik namına birşey beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Çarşı keyfinden açıklama yaptı tüm kararlar doğru Fener şampiyon.

Arkadaş göz var nizam var Fenerin penaltı aldığı pozisyonda top oyunda bile değil daha korner kullanılmamış. Buna penaltı diyen ancak kör ve sizin yalaka primcilerdir.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

• Bu penaltıysa her korner kimse kimseyi ellemesin eli hisseden skrinar gibi havuza atlasın alsın penaltıyı yazık valla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kral musratiyi yedi şimdi gözünü immobileye dikmiş

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Dedik sene başı wego alınsın diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    weghorst bu ligde immobileden daha çok iş görür ama asıl forvet olarak weghorsttan daha net bir golcü ihtiyacı var Beşiktaşın, weghorst çok sağlam bir yedek olur ama orası net. semih ve immobileden çıkıp weghorst + net forvet çok güzel olur. ha devre arası olur mu derseniz pek ihtimal vermiyorum.

• irfan s kullanıcısına yanıt
    Saldım zaten, karşılarında bariz doğranmış rakipleri varken bile buraya gelip savunma yapan G5 ve fblileri görünce dayanamıyorum bazen.

• Beşiktaş sahneden çekilince bunların ne kadar kokuşmuş klüpler olduğu gün yüzüne çıktı. Bu akşam yaşananlar büyük skandaldır. Sıradan bir lise turnuvası şu ligten daha adildir.

• BJK kullanıcısına yanıt
    bencede gs şampiyonluğu haketti Oşimhen Icardi Morata Batman böyle 4lü forvet tarihte görülmemiştir

• Kaç günümüz kaldı transfer yapmak için?

Alt yapıdan topçu çıkarıp öyle devam edeceğiz desinler bari

• Kimi transfer edersen et bu düzene karşı yapabileceğin birşey yok. Yıllardır aynı tiyatro devam ediyor.

• MAF10 kullanıcısına yanıt
    Valla 2 hakem alsak fena olmaz, biri VAR biri orta

• Weghorst bu saatten sonra Hollanda'nın köy takımlarına gider BJK'yi geçtim Türkiye'ye gelmez...

Onachu gelebilir ama...

Tabi Atçı'yı aşar böyle futbolcular...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 2 Şubat 2025; 23:41:38 >
  • Serdal Adalı Mayıs'a kadar ancak transfer diye amiri getirir. ama buna sevindim çünkü Mendes aklına uyacak 32 yaşında Bitik casemiro kakalayacaktı kulübe size Adalı'yı şöyle özetleyeyim; hiç bir şey hakkında açıklama yapmayan Adalı yönetimi transfer çalımı yedik dememek için lemina transferini yalanladı.

• Fenerbahçe maçını izlemedim fakat hakem kararları %100 doğru

Fenerbahçe baya baskılı oynamış transferlerde nokta atışı 4 tane direkten top var ceza sahasında 10 larca pozisyon galatasaray bunun çeyreğini bile yapamıyor

En Nesyri çok iyi oyuncu ben türkiyede böyle kafa topuna çıkan oyun hiç görmedim her maç havada aslı kalarak gol atıyor

adam semih + immobilenin boyu kadar topa yükseliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Şubat 2025; 23:44:10 >
  • .CeM. kullanıcısına yanıt

Ya hocam iyi güzel diyorsun da Konya-FB maçı ve FB-Rize maçı gibi sezon başından beri GS lehine bu kadar fahiş hatanın yapıldığı bir GS maçı söyler misin bana?

Yapılan eyyamları böyle eşitlemek de daha çok eyyam yapılanın ekmeğine yağ sürmektir, farkında değilsiniz maalesef.

• NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt
    Bu konuda 50 kez yazdım Serdal Adalı arebesk oylar ve ayak oyunlarıyla başkan oldu bunun bir karşılığı olacak Mayıs'ta aday olursa Kepaze olacak öyle gidecek.

• amma velakin kullanıcısına yanıt

Antep maçına ortam hazırlayan maksimum. Malum takım taraftarı..

• Şaka maka Amir'i yeniden çağırmışız galiba.

https://x.com/HaberKartali/status/1886128050108301644

• 
Sayfa: önceki 25412542254325442545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.