< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2543. sayfa)
-
-
Ben diyorum sürekli. Takımı çeksinler ligden. Kulüpler bir araya gelip topluca ligden çekilsin. Fb ve gs kendi kendine oynasın. Her hafta ayrı tiyatro.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacı adam kendi paylaştı hakeme küfür ettiğim için sarı kart gördüm diye iyi akşamlar
-
kime satacak gs ye mi fb ye mi herkes hayal dünyasında yaşıyor
-
çözüm yabancı orta hakem
-
Ben Fener'in federasyon tarafından desteklendiğini falan düşünmüyorum öyle olsa kaç senedir şampiyon olamıyor adamlar bu nasıl destek :) Böyle maçların diğer takımın aklanması için olduğunu düşünüyorum. fener üzerinden kendilerini aklıyolar böyle mağdura falan yatıyolar yarış heyecanıda kopmuyor bi şekil. Fenerlilerde oturup seviniyor günün sonunda ama en sonunda pastayı öteki takım yiyor.
-
-
Burada hakeme küfür etti iddiaları ile dalga geçiyor.
Alakası yok hakem dünyada görülmemiş bir saçmalık yaptı. Bir oyuncuyu atmak için böyle bahane olmaz.
https://x.com/ekgedik1903/status/1886116636815401019?t=goJDbFBqqOgeyAwsRc6naA&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 2 Şubat 2025; 21:47:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kelimeyi etmek kart sebebi değil yalnız. Premier ligde mesela oyuncuları çok sık görürüz bu lafı hakemlere söylerken. Anadili hem de adamların. Ghezzal o yüzden gülme ve palyaço emojisi koymuş zaten. Bu ligde sizin ve G5'in oyuncuları, hakemin yüzüne karşı bırak İngilizce'yi Türkçe bile ne küfürler etti de kart görmedi.
eee
-
Şu hakem yönetimini savunacak kadar düşmüş adama ben ne anlatsam boş. Bu resime karşılık sana Caner'in ve Emre'nin mesela ana avrat hakemlere kaydırıp kart görmediği onlarca görüntü atarım. Geçiniz
Bizim oyuncumuzu atıyorsa bunuda atacak oyuncu yeni değil niye orda öyle oldu puan kaybettik şampiyonluk gitti burda böyle maça göremi değişiyor. Geçiniz
-
Yahu size bir oluyorsa rakiplerinize misliyle yaparak çıkarıyorlar acısını zaten. Buraya gelip neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Kendi kendinize gidin forumunuzda kutlama yapın nasıl yendik diye, yakışır
O sırada rakiblerimiz sıkıntı etme destek ver yabancı orta hakeme ne olacaksa olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 2 Şubat 2025; 22:0:11 > -
-
Yabancı VAR hakemi diye Avrupa'nın köyünden adamları getirdiniz. Acun ve Ali Koç besliyor.
Gelen Hakemin klasmanı önemli.
Tarafsız diye gelen adamlar 3. sınıf ligde bile maç alamıyor. Tabi Fener'in işine geliyor satın alması kolay. Bugün Amrabat atılıp Fener 10 kişi kalacakken Fener penaltı kullandı Rize 10 kişi kaldı. Belçikalı kendi liginde bile maç alamayan VAR hakemi sayesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş, Rizespor'da kiralık oynayan Amir Hadziahmetovic'i takıma geri çağırma kararı aldı.
"Haber Kartalı"
Serdar adalı meritking kadar olamadın yok mu yav bize sponsor olacak yasadışı bi sponsor
ya birader sen cok sıkıon daha 2 mac once mertensın arkadaşı var hakemiydi ve mertense penaltı çaldı haram puanı aldınız gittiniz hadi hadi hadi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 2 Şubat 2025; 22:8:34 > -
çarşı bile açıklama yapmış, bir gs maçında böyle kıyamet koparıldı mı hatırlamıyorum. erman toroğlu falan da penaltı doğru diyor üstelik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X