Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tsufrankwoli Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68.271
Cevap
230
Favori
1.406.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kazandığı sürece Montella'ya bir şey diyemem. Kenan'ı şu formuyla oynatması mesela çok saçma ama adam oynatıyor. Sonuçta kazanıyor.

Semih'i 1 dk bile oynatmadı Bertuğ da öyle ama sonuç önemli.

Mesela Santos da Portekiz ile kupayı aldı o defansif oyunla ve Ronaldo gibi adamı takımdan keserek yaptı bunu.

Ha evet ite kalka kazanıyoruz, formsuz oyuncular oynuyor ama kazanıyoruz. Ama maalesef kazanan her zaman haklıdır. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! 

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ragnick'in önüne servet döküp getirsinler, Beşiktaş'a da çok istemiştim ama nasip olmadı, en azından milli takıma ikna etseler süper olur. Avusturya'nın kadrosu bizden kaliteli değil, ona rağmen oyun olarak bizi nasıl ezdikleri ortada.

Bir de kazanan haklıdır laflarını geçelim arkadaşlar, bu tip kör topal oyunla bir yerde patlak verirsin, devamlılık olmaz. Bu takımın kalitesi bundan çok daha iyi oyunlar oynar. Arda'ya üzülüyorum mesela, çocuğu ileride yem ediyor, mücadele etmekten ekstra işleri yapamıyor. Forvetsiz oyun oynattığı için ileri üçlünün hepsi ekstra yoruluyor.

Semih konusuna hiç girmiyorum zaten. Çocuk takımdaki en güçlü oyuncu olabilir. Sol kanatta oynadığında milleti sırtında taşıyor. Hadi forvette düşünmüyorsun, dökülen Kenan Yıldız yerine sonradan oyuna almak bu kadar zor mu? İleride en iyi top tutabilecek oyuncun Semih, dünkü maçta adamlar tek kaleye çevirdiği halde yine düşünmüyorsan art niyettir bu, başka açıklaması yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt

Dk 70 gibi tamamen kapandık hatta 3 pas üst üste yaptığımızı hatırlamıyorum. Kenan’ı o kadar süre tutuyorsun hiçbir katkısı yok Ferdi’ye. Sola Kerem’i daha erken alsana veya Semih’i al sağ tarafa Kerem’i al. İrfan Can’ı alıyor kontra kovalarken harbi rezil adam.

Neyse bu sene iyi kadro kurarsak, teknik ekip oyunu iyi okursa ve Semih’de kadroda olursa zaten çok iyi maçlar çıkaracak şüphesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 tane daha iyi transfer, 2-3 tane de çöp yollansın ben tamamım bu sene. zaten şampiyonluk yarışı beklemiyorum kendi adıma.

iyi bir santrafor ile semih'in uyumunu görmek için sabırsızlanıyorum. cenk'in bu sezonki performansı ile bile bu kadar parlayan adam, yanında iyi bir santrafor ile neler yapmaz. ileride rafa silva, muci, semih ile undersized kalıyoruz. santrafor da geldikten sonra bakalım gio orada nasıl bir oyun yaratacak.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İrfan Can bir de sakatlıktan yeni çıkmış, adam ayakta duramıyor. Onu oyuna almasını hiç anlamadım zaten. İnşallah şans turnuva sonuna kadar devam eder diyelim. Başka türlü maç kazanamaz bu takım.

• İşin ilginci Çekya maçında cenk son dakika ipten aldı takımı,dün akşamda son dk mert mucize bir refleks ile çıkarttı topu.Kaldıki zemin ıslak ve top yere çarparak geldi.Bir kaleci için en zor top.Gs uefa finalinde taffarelin çıkarttığı top geldi aklıma nedense.
    Neyse hepsini kutluyorum ellerine ayaklarına sağlık…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 3 Temmuz 2024; 12:46:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tur atlamamızın en büyük sebebi her başarıda olduğu gibi oyuncuların can siparane yani ölümüne oynamasıdır. Montella'nın yanlış taktik anlayışı ile çok mahkûm oyun oynadık. Ayağında top tutumayan Kenan Yıldız'ı oyundan almaması ve İrfan Can'ı oyuna alması yanlıştı. İleride top tutamadık ve ceza sahasına gömüldük resmen. Merih ve Mert'in mükemmel maç çıkarması ile turu geçtik.

Sonuç olarak mükemmel ama şans da bizden yana. Hollanda maçında bu kadar şanslı olamayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 3 Temmuz 2024; 13:28:24 >
  • Bjk ile ilgili gelişme yok mu ? Tamam tur atladılar öyle böyle .. bjk ile ilgili duyum yakınlaşma durumunu sorma gibi şeyler aksiyon olsa az …
    hepsini geçtim yabancılardan bir tane bile giden yok n olacak bjk …
    Bunları yazın artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJKOBE24 -- 3 Temmuz 2024; 13:51:56 >
  • BJK kullanıcısına yanıt

2016 Ronaldo sunu kim kesiyor? 2016 Euro maçlarında Ronaldo tüm maçlarda oynadı son maç sakatlandığı için ağlayarak çıkmıştı adam Benchte Santosa emirler veriyordu. O sene kupayı aldilar.Sonraki yıllar Santos kesmek istemiştir.

• MJKOBE24 M kullanıcısına yanıt

buraya bir şey yazılmıyor diye gelen giden yok diye bir durum yok ki hocam.

hem avrupa'da, hem güney amerika'da turnuva var şu an. transfer piyasasının durgunluğu kadar normal bir şey yok.

• Aboubakar tatilde Kasımpaşa formasıyla takılıyor. Hayırdır yahu!

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!!

• Mert
    Mert muldur Merih Abdülkerim ferdi
    Hakan okay
    Kerem arda barış
    Semih ya da başka bı forvet

Çok mu zor şöyle bı kadro çıkartmak

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Yani aslında onu kafamda olan bir örnek olarak vermiştim.

Mesela şimdi sen Avrupa kupasını alsak ama iç Arda, Ferdi falan oynamadan alsak istemez misin? Ben isterim, sonuca bakarım. Ha oyun sıkıcıdır gelecek vadetmiyordur orası başka.

• Yönetim bugün veya yarın GVB'den eldeki yabancı oyuncularla ilgili rapor bekliyor. Çoğu gidecek zaten de yararlanmak istediği var mı yok mu diye karar verecek. (Sporx)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 3 Temmuz 2024; 14:32:13 >
  • Avusturyadaki grilitsh fena adam keşke alsak.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Al-Musrati, Amir, Kartal, Demir Ege, satılamazsa Onana varken oraya ancak bunlardan 2-3 tanesi gönderilirse yerli takviye yapılır. Salih Özcan veya Atakan Karazor gibi... Bu iş sezon başını bulur üstelik.

• Türk sinemasının usta ismi, filmleri ve gülüşüyle gönüllerimizde taht kuran Kemal Sunal’ı vefatının 24. yıl dönümünde sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!!
  • Benim Bir Hayalim Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Temmuz 2024; 16:41:3 >
  • Phillipp Lahm kafası bir efsane Lahm'da 34'ünde bırakmıştı. Kroos oynamak istese rahatlıkla 38-39'a kadar oynar yürüyerek ama kafada bitirdi demekki.

• Basına düşmeden hallediliyor artık transferler ama as forvet acil indirilsin artık. Kampa 1 stoper 1 orta saha 1 forvet yetiştirirsek Beşiktaş rekoru olur.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.