Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2237. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü4 Mobil
5 sn
45.209
Cevap
234
Favori
964.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 22352236223722382239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geç bu işleri senin gibiler yüzünden Beşiktaş bu hale düştü.
    Hala yok GS yok fener,Anadolu takımı olmuşuz haberiniz yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    Avrupa takımları Öncelikle Şampiyonlar Ligi sonra Avrupa Ligi ve sonra milli maçları bazalara koyunca izliyor genelde..

Cenk Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol attı 2 de Asist mi yapmıştı Şampiyonlar Ligi farkı ile bu fiyata kakalamıştık

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Hocam takım amblemini tak veya şikayet edilip buradan gideceksin Elinde sonunda Beşiktaş maçı sırasında Galatasaray güzellemesi yapıp topiyi kirletme

• İlerdeki oyuncular sürekli yer değiştiriyor.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Hocam Ne saçmalıyorsun uyduruk İsviçre Ligi'nin en dibindeki eksi averajlı takıma her iki maçta beraberlik bile alamadan kaybettiniz..

Yine ağustos eylül ayında Yani tam yine aynı dönemde bütün Lig maçlarınızı kazandınız..

Bu nasıl olur?
    Tabii ki Türk hakem ittirmesiyle olur. bak konuyu değiştirmeden cevap verirsen sevinirim soru çok net

Ağustos eylül

• Masuaku nasıl bir imtihandır taraftır için?

• Bugün biraz gayret var.

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    Hava soğuk o yüzden mecbur biraz koşuyorlar.

• Arkadaşlar Sizden ricam popturceyn

Nickli arkadaşı şikayet etmeniz Beşiktaş amblemi bile yok sürekli bu konuya gelip Galatasaray güzellemesi yapıyor Ben şu cümle ile şikayet ettim.

Nickinde takım seçeneği yok Sürekli Beşiktaş konusuna gelip Galatasaray güzellemesi yapıyor.
    Biz Karşı takımın konularına maç sırasında yazdığımızda en basit şeye bile tahrik yazıyorsunuz Beşiktaş konusundan uzaklaştırılmasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Ocak 2025; 19:38:28 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Beşiktaş ve Young Boys maçlarında Galatasaray çok kötü oynadı. Üstelik kadroda pek çok uyumsuz isim vardı. O rezaletlerden sonra takım bayağı değişti. Fakat demiyorum ki takım uçuyor kaçıyor diye. Hala daha Galatasaray Young Boys ayarında takımlara karşı zorlanabilir ama her şeye rağmen de Avrupa'da yenilgisi yok. Ligdeki durum ise çok farklı. Belki bir iki maçta hakem kararları ile beraberlik olabilirdi ama GS bu sezon ligde "Göztepe dışında" hiçbir takıma oyun olarak kaybetmedi. Yani sandığınız kadar kötü oynamıyor Galatasaray.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 7 Ocak 2025; 19:40:46 >
  • Mario tam el freni. Takım atağa çıkacak geri dönüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bu joao mario ile size allah sabır versin ben bile kanser oldum adam rakip kaleye yüzünü dönmüyor bile

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Göztepe'ye filan gelme hocam Tottenhama da gelme o da kasım ayı.

Ağustos eylül ayında çok kötüydünüz Evet.

zaten İsviçre liginde eksi averajlı durumda Young Boys, Şampiyonlar Ligi'nde önüne gelene yeniliyor işte o kötü Galatasaray ağustos eylül ayındaki tüm lig maçlarını berabere bile kalmadan nasıl kazandı problem Tam burada.

Mesela Beşiktaş'ın kötü olduğu ilk 5-6 hafta hakem ettirmesi ile puan kaybetmeden idare edebilseydik moralimiz bozulmasaydı Biz de Sonrasında o simen filan transfer toparlardık Belki her takımın kötü dönemleri olur o dönemleri hakem ettirmesiyle atlatmak önemlidir.

Şu an Galatasaray güçlü artık ona bir şey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Ocak 2025; 19:43:26 >
  • Geçse goldü. Mario hali sahadaki yaşlı abiler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Ocak 2025; 19:44:10 >
  • Şu Mario denen adamı kimse adam edemez. Ne yapıp edip satın şunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaçırıyoruz böyle olmaz.
    Son paslar yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Ocak 2025; 19:46:5 >
  • Masuaku defansta işkence harbiden ama kaçıncı bindirmesi ve ortası çabası adam sol bek oynuyor,
    svenson daha bir kere gelemedi..
    Ne güzel sadece Defansa yapışık sol sağ bek oynamak

• Masuaku, dan dun orta açıyor. İçeride Onuachu falan var herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22352236223722382239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.