< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Masuaku nasıl bir imtihandır taraftır için? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Ocak 2025; 19:38:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Beşiktaş ve Young Boys maçlarında Galatasaray çok kötü oynadı. Üstelik kadroda pek çok uyumsuz isim vardı. O rezaletlerden sonra takım bayağı değişti. Fakat demiyorum ki takım uçuyor kaçıyor diye. Hala daha Galatasaray Young Boys ayarında takımlara karşı zorlanabilir ama her şeye rağmen de Avrupa'da yenilgisi yok. Ligdeki durum ise çok farklı. Belki bir iki maçta hakem kararları ile beraberlik olabilirdi ama GS bu sezon ligde "Göztepe dışında" hiçbir takıma oyun olarak kaybetmedi. Yani sandığınız kadar kötü oynamıyor Galatasaray. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 7 Ocak 2025; 19:40:46 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Valla bu joao mario ile size allah sabır versin ben bile kanser oldum adam rakip kaleye yüzünü dönmüyor bile |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Ocak 2025; 19:43:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Ocak 2025; 19:44:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Ocak 2025; 19:46:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |